Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a dzis swieci sloneczko i mamy tak

" class="ipsImage" alt="">

Posted

moj nowy ogromny kur hihihi

a taka mam zimowa wiosne , macie dowd ze rosna juz cebulowe kwiatki a i gesi lataja juz na zachod wielkimi kluczami

a tak wygladaja krokusiki

Posted

http://images8.fotosik.pl/983/dd49e26659d9d2ac.jpg Łaaaa ale futro :D

http://images8.fotosik.pl/983/5c45720c7cf14010.jpg Jak namalowany :loveu:

http://images8.fotosik.pl/983/6171e53885499ebd.jpg OGROMNIASTY:-o

http://images8.fotosik.pl/983/ae3f399191c9f5e6.jpg Ahhhh:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Krokusiki i te wszytskie inne to raczej abstrakcja. Tuz znowu mrozy przyjsc maja i je zniszczą :( Teklaa powiedz im coby poczekały jeszcze :):evil_lol:

Posted

beda beda juz sie zaczely niesc normalnie!!!
no ja tez sie deczko martwie o reszte bo krokusyi inne cebulowe to se daza rade z mrozami mimo ze rosna juz gupie ale fakt jak zaczna inne to bedzie kicha

Posted

witaj u nas i zapraszamy czesciej

no moze to tak wyglada ale to tylko obecnie
5 psow
3-5 kotow
25 kur
no i stado danieli :diabloti:

nie liczac dzikich patkow i innych zwierzatek co to sie czasem tu przewijaja:lol:
ale oczywiscie zapraszam do poczytania moze cos ciekawego znajdziesz;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
witaj u nas i zapraszamy czesciej

no moze to tak wyglada ale to tylko obecnie
5 psow
3-5 kotow
25 kur
no i stado danieli :diabloti:

nie liczac dzikich patkow i innych zwierzatek co to sie czasem tu przewijaja:lol:
ale oczywiscie zapraszam do poczytania moze cos ciekawego znajdziesz;)

jak mi się marzy kiedyś mieszkanie 'blisko natury' :loveu:
moje wszsytkie kol. się chcą pchać do liceów i na studia do miasta i zamieszkać tam na stałe, ale to przecież męczy strasznie... ja wole (i widzę) swoją przyszłość ze zwierzętami... wieś weterynaria te sprawy :lol:

Posted

Chociaż nie lubię ptaszydeł, to ta czarna kurka z rudą szyjką jest śliczna:loveu:

Szkoda tych kffiatuszkóffffff, co to zimę z wiosną pomyliły, bo jeszcze mrozy mają wrócić i kwiecień ma być zaśnieżony i mroźny, tak, że na święta wielkanocne będzie można na narty się wybrać;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Chociaż nie lubię ptaszydeł, to ta czarna kurka z rudą szyjką jest śliczna:loveu:

Szkoda tych kffiatuszkóffffff, co to zimę z wiosną pomyliły, bo jeszcze mrozy mają wrócić i kwiecień ma być zaśnieżony i mroźny, tak, że na święta wielkanocne będzie można na narty się wybrać;-)

O cholera... :mdleje::mdleje::mdleje:Musze jechac do castoramy po sól i po piach... :mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

Doginko
nie panikuj ! na narty od ladnych paru lat na Wielkanoc w zasadzie mozna bylo jezdzic a nawet byla juz taka zima ze i w maju jezdzilismy, co prawda w Czechach ale zawsze no bo o lodowcach nie mowie tu zupelnie, a te kwiatuszki dadza se rade o ile nie zgnija przed mrozami, w zeszlym roku bylo zupelnie tak samo a snieg zalegal cale 3 mies. w tym roku jest masakra przez te roztopy bo woda w korzeniach zwlaszcza zamarznieta to jest to prawdziwe niebezpieczenstwo!
na pogode nie mamy totalne wplywu wiec musimy przyjac to jako dopust i tyla a starac sie te lepsze momenty wylapac.

wiec z totalnym spokojem przymujemy to co sie dzieje a natura musi se poradzic sama, co przezyje to zakwitnie a na miejsce zaginionych przyjda nowe.
no i ze spokojem pompujemy wode z piwnic bo tak jestesmy podtopione a moje durne kundle chetnie by sie taplaly w tych piwnicznych bardzo zimnych basenach i nie rozumieja dalczego im nie pozwalam na tak swietna zabawe

Malawaszko
jak sie nie zaglada to sie nadrabia hihihi
ale mam nadzieje ze nie jest to katorznicza praca?!

chyba sie zabiore za ciecie tych moich futrow bo chyba zaczynja przypominac inna rase hihihi
dzis juz ni ma sloneczka ino zachmurzone od A do Z niebo i ponura atmosfere

Klaudusiu
zycze spelnienia marzen, choc wiem z autopsji, ze czasem zycie ma dla nas troche inny plan ,ale jak sie czegos bardzo chce to nie wazne kiedy ale mozna choc wieksza czesc zrealizowac.

Posted

Wy sobie, a ja sobie - K O G U T jest NAJPIĘKNIEJSZY, a Tobie Tekla najgoręcej dzięki za prezencik w postaci Gustawa. Ty wiesz, że to moja miłość /oczywiście po Brunecie i Rudej/.
Dzisiaj strzygłam posadzone przez siebie lat temu kilka krzaczki przy wejściu do bloku. Tawlina jarzębolistna wypuściła LIŚCIE. Oczywiście ta, co rośnie od południowej strony, ale ona nie do zniszczenia, zawsze odbija, nawet jak w ub. roku spadający z dachu śnieg połamał ją aż do ziemi, odbiła. A cudownie kwitnie i pachnie. Nie dajcie sie zaziębieniom i innym infekcjom, wiosna będzie niebawem, po 15. lutego. Hej!: