eria Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ale te chmury w górach malownicze!!!! :) Witamy nawróconą Teklę! Opowiadaj jak Dona i reszta stada zniosły rozstanie! Quote
zuzolandia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/823/3e3f3fbef5dec952.jpg jakie przyjemne chatki hihihih a widoki górskie ..cudowneeeeeeeeeeeeeeeeee......... witaj powrócona na ojczyzny łono hihi;-) Quote
Tekla64 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 wszystko przezylo i smiem twierdzic ze wsio sie cieszy zem nazad juz . Dona przywitala mnie deczko obrazona ale jak zobaczyla ze reszta sfory mnie oblega to korzystajac ze swego wzrostu skakala jak gupia , widocznie najpierw chciala sie burmuszyc ale jak sie okazalo ze moge tego nie zauwazyc to rzucila w kat dasy , cala nocke spala na mnie i nie odstepuje mnie na krok teraz . reszta jak zwykle sie nacieszyla i czekala na zarelko zwlaszcza te reszty francuskie . ja juz w piatek moglam spokojnie wracac jak tylko zeszlismy ze stoku , widocznie tyle akurat potrzebuje by zatesknic za tym wszystkim co tu na mnie czeka. wszedzie fajnie i dobrze ale w domu ze wsiem najlepiej Quote
weszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Piękne widoki! Super miejsce z mieszkankiem na stoku! Bajka! No i Ty pełna profeska widzę :) Taki wyjazd daje człowiekowi kopa ale to co napisałaś - tydzień i zawrotka. Fajnie jest ale dłużej już by nie było tak fajnie. Musi pozostać lekki niedosyt. Quote
Tekla64 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 dzis moje psiska nalataly sie w bardzo glebokim sniegu Gustaw w polowie spaceru zrezygnowal bo w zasadzie musial se tunele torowac, Nikodem chcial koniecznie sie lzejszy zrobic coby sie nie zapadac po glowe i mu sie to wcale a wcale nie udawalo, duze sie napracowaly by za kazdym razem sie wydobyc z otchlani bialego puchu, byly momenty gdy mi takie male dodolamacze czarne przypominamly prace cala para naprzod a rozbryzgujacy puch tworzyl malownicza mgielkie, ale wszystkie wrocily zachwycone mimo ze okulkowane . Quote
Tekla64 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 nie wiem czy zdaze wiec chcialabym juz dzis ZYCZYC WAM PIEKNYCH SWIAT, WSPANIALYCH PREZENTOW I WIELE WIELE MILYCH CHWIL W GRONIE BLISKICH ! WESOLYCH SWIAT Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 no i po wigilii!!! wczoraj jak kaze stara tradycja wieczorkiem zaczelo znowu sypac , bylo bajkowo bardzo swiatecznie a dzis od rana odkopywanie sie na nowo. psiska szczesliqwe ze znowu nawalilo bialego puchu i znowu mozna robic nowe sciezki, przc do przodu niczym lodolamacze z fontannami sniegu wyrzucanego spod lap ale sie za to mocno napracowaly i teraz juz po sniadaniu calkiem swiatecznie siedzimy se wszystkie w ciepelku na kanapach i odpoczywamy po swiatecznych frykasach. JESZCZE RAZ WSZYSTKIM PRZEPIEKNYCH SPOKOJNYCH SWIAT Quote
sota36 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Madziu - cudownych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Fides79 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ehhh jak to dobrze, że są jeszcze miejsca gdzie są Święta tradycyjnie białe i śnieżne u nas była odwilż, a od czwartku padał deszcz, w Wigilię to nawet lał mniej więcej od południa, a jedyny śnieg jaki został, to szare brudne i zaśmiecone kupki leżące na skraju chodników :shake: A sfora opłatki dostała? Przemówiła ludzkim głosem? Świąteczne głaski przesyłam i uściski dla Ciebie i wszystkich Twoich bliskich :calus: Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 troche zdjec z tego swiezutkiego puchu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
eria Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 http://images8.fotosik.pl/844/82519d4d9a217cf4.jpg grzyweczka moja cudna:loveu::loveu: faktycznie sypnęło Wam mocno. U nas już też się na to zapowiada. Mróz już jest solidny i wieje i prószyć zaczyna Quote
sota36 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Wrocilam z psami, bo pogoda swietna - sypie sniegiem, jakies minus jeden, czyli taka zime kocham, psy tez:)))) Wesolego ! Quote
weszka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Oooo nieźle wam dosypało. U mnie tylko posmarkało ale chociaż zrobiło się ładniej. Widać, że towarzycho się wyszalało w nowym białym puchu :) Quote
NATKA Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Po takim urlopiku to ma się akumulatorki naładowana że hej :lol::lol::lol: cudne widoki :cool1: Quote
Tekla64 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 a witam wiatm dawno nie widzianego goscia! lece do ciebie bo pewnie tam nadrobilas wszystko Quote
Doginka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ale cudne górskie widoki - szczególnie te góry w chmurach:crazyeye::loveu: Zapuszkowane psiejskie też śliczne:lol::loveu: Quote
anka_szklanka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Świetnie wyglądają takie ośnieżone bródki, widać że dobrze się bawią! Ale skąd ja to znam, moje zołzy też uwielbiają śnieg, wręcz dostają szału :) Quote
Fides79 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 http://images8.fotosik.pl/844/4560a25dc7f4d75b.jpg klon Felka :evil_lol: i tu też http://images8.fotosik.pl/844/7aa2b91815a95f73.jpg :lol: Quote
Recommended Posts