Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystko przezylo i smiem twierdzic ze wsio sie cieszy zem nazad juz .
Dona przywitala mnie deczko obrazona ale jak zobaczyla ze reszta sfory mnie oblega to korzystajac ze swego wzrostu skakala jak gupia , widocznie najpierw chciala sie burmuszyc ale jak sie okazalo ze moge tego nie zauwazyc to rzucila w kat dasy , cala nocke spala na mnie i nie odstepuje mnie na krok teraz .
reszta jak zwykle sie nacieszyla i czekala na zarelko zwlaszcza te reszty francuskie .
ja juz w piatek moglam spokojnie wracac jak tylko zeszlismy ze stoku , widocznie tyle akurat potrzebuje by zatesknic za tym wszystkim co tu na mnie czeka.
wszedzie fajnie i dobrze ale w domu ze wsiem najlepiej

Posted

Piękne widoki! Super miejsce z mieszkankiem na stoku! Bajka! No i Ty pełna profeska widzę :)
Taki wyjazd daje człowiekowi kopa ale to co napisałaś - tydzień i zawrotka. Fajnie jest ale dłużej już by nie było tak fajnie. Musi pozostać lekki niedosyt.

Posted

dzis moje psiska nalataly sie w bardzo glebokim sniegu
Gustaw w polowie spaceru zrezygnowal bo w zasadzie musial se tunele torowac, Nikodem chcial koniecznie sie lzejszy zrobic coby sie nie zapadac po glowe i mu sie to wcale a wcale nie udawalo, duze sie napracowaly by za kazdym razem sie wydobyc z otchlani bialego puchu, byly momenty gdy mi takie male dodolamacze czarne przypominamly prace cala para naprzod a rozbryzgujacy puch tworzyl malownicza mgielkie, ale wszystkie wrocily zachwycone mimo ze okulkowane .

Posted

no i po wigilii!!!
wczoraj jak kaze stara tradycja wieczorkiem zaczelo znowu sypac , bylo bajkowo bardzo swiatecznie a dzis od rana odkopywanie sie na nowo.
psiska szczesliqwe ze znowu nawalilo bialego puchu i znowu mozna robic nowe sciezki, przc do przodu niczym lodolamacze z fontannami sniegu wyrzucanego spod lap ale sie za to mocno napracowaly i teraz juz po sniadaniu calkiem swiatecznie siedzimy se wszystkie w ciepelku na kanapach i odpoczywamy po swiatecznych frykasach.

JESZCZE RAZ WSZYSTKIM PRZEPIEKNYCH SPOKOJNYCH SWIAT

Posted

ehhh jak to dobrze, że są jeszcze miejsca gdzie są Święta tradycyjnie białe i śnieżne
u nas była odwilż, a od czwartku padał deszcz, w Wigilię to nawet lał mniej więcej od południa, a jedyny śnieg jaki został, to szare brudne i zaśmiecone kupki leżące na skraju chodników :shake:

A sfora opłatki dostała? Przemówiła ludzkim głosem?
Świąteczne głaski przesyłam i uściski dla Ciebie i wszystkich Twoich bliskich :calus:

Posted

troche zdjec z tego swiezutkiego puchu

" class="ipsImage" alt="">