Tekla64 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 bo nasz Pan nigdy z pustymi rekoma nie przyjezdza " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 i zawsze czekamy na Pana i jestesmy bardzo grzeczne! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 nie ma przepychanek bo dobrze wiemy ze kazdy dostanie, nawet ten co uciekl przed kamera , strach jednak byl wiekszy od lakomstwa " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
despera Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Jakie grzeczne psiska:loveu: I jak fajnie wygląda taka gromadka, razem! Mój szaleniec jak wracam to sam nie wie co ze sobą zrobić, najpierw energicznie wita się ze mną a potem porzuca mnie na rzecz mojej walizki, w której zawsze mu coś przywożę;) Quote
Tekla64 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Despera nie przejmuj sie , moje nie sa inne, tyz zawsze po pierwszej radosci jest sprawdzenie czy jest cos dla nich w torbach ,siatkach czy rekach! mimo to uwazam ze jednak najbardziej sie ciesza na sam przyjazd ichnich ludkow [ oczywista zawsze z nadzieja na cos dobrego] ale sama obecnosc tez jest dobra! Deer a jakie nie lubia smakow???? ja takich nie znam , kiedys jak byly jeszcze te pierwsze koty tutaj to i one byly w tej grupie siedzacych przy rozdawaniu, teraz juz psiska wyrugowaly je z takich rzeczy jak smaki i spacery, koty maja swoj czas i swoje miejsca do pieszczot. Quote
taxelina Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 no znam jamniki co nie wezma nic na spacerze... Quote
Doginka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jeszcze ktoś pomyśli, że one takie grzeczne jak na fotach:roflt: Quote
despera Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Doginko, proszę się z tych biednych naiwniaków nie śmiać:obrazic: :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 despera napisał(a):Doginko, proszę się z tych biednych naiwniaków nie śmiać:obrazic: :evil_lol: Hahaha, ja się nie śmieję:roflt: - tez je koffffffffffam:loveu: Quote
NATKA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jakie piękne stadko sępków czterołapych ;):p http://images8.fotosik.pl/285/ed9b5f89df32292cmed.jpg Co do smaków to owszem mój jest wyłudzacz straszny ale o dziwo na dworze od obcego czy nawet od znajomych nie weźmie i wszyscy go mają za dziwoląga ;) Co do powrotu z zakupów to nie wiem czy bardziej cieszy się z naszego powrotu czy z siatek hi hi ale radość jest przeogromna i kontrola przytachanych łupów bardzo dokładna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 a dzis troche takich kudlatosci wylegujacych sie na sloneczku " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 ciag dalszy wylegiwania " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 a tu Dona w dziwacznej pozycji " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 moje wiosenne radosci kwitnace " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> takie dwa paczki chcialyby juz mocno rozkwitnac ale jest za zimno i caly czas stulone sa magnoliowe kwiaty " class="ipsImage" alt=""> a taki gosc sie wprowadzil na wierzbe nawet sie nie pytajac " class="ipsImage" alt=""> i siedzi se cichutko ani mru mru " class="ipsImage" alt=""> ino ze se malo co bezpieczne miejsce wybral bo po tej wierzbie koty ganiaja w gore i w dol jak chca Quote
despera Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Bry wieczór! Super fotki leniuchów, jakbym mojego Nesa widziała;):loveu: I piękne drzewka:D Mam nadzieję że gość przeżyje mimo kociego towarzystwa... Quote
Doginka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 :hand: A co to za ptica się wprowadziła na tę wierzbę, bo słabo ją cosik widać:hmmmm: Quote
weszka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Tekla to dość taka skwaszona z tego towarzystwa przy wylegiwaniu się ;) Chyba Dona się za bardzo pchała ;) Piękne są takie kwitnące drzewa :) Quote
Ru-Bru Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Biedny gołąbek, przyszłość niepewna, a moje futrzaki wylegują się w skrzynkach na nieobecne jeszcze kwiatki i wyglądają rozczulająco. Chciałoby się podobnie - w ciepełku i na leżaczku z widokiem na kwitnąca czeremchę pod oknem, a migdalek przepiękny, dobrze,że nie wymarzl tej zimy. Hej, pozdrawiamy - 7 nóżek Quote
Tekla64 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 witam u nas wczoraj bylo do poludnia pieknie i upalnie poczym przyszla okropna z wielkimi wystarzalami burza i napadalo przez cala noc tyle zem w koncu zadowolona!!! nie bylo przymrozka, moze w koncu bedzie prawdziwa wiosna slowiki mimo wszystko juz nadaja od weekendu na fula, jaskolki wyprawiaja harce na niebie ale jakos nie chca zamieszkac w swoich gniazdach w stajni?! to na wierzbie to golab grzywacz , ale nie daje mu zadnych szans i dobrze bedzie jak sam nie zginie a tylko jajki. ale cosik mam w tym roku dziwaczne ptaki , cos malego szaro popielatego cudnie spiewajacego ale niesamowicie szybkiego i ruchliwego, wije se gniazdko w bukszpanie przed tarasem , niestety tez nie najbezpieczniejsza lokalizacja z powodu moich kotow . wszystkiego nie da sie pogodzic a szkoda. Quote
Tekla64 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 a tu tak troche w przeblyskach lepszej pogody " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 piesy sie troche nudza jak pada deszcz " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> magnolia w koncu zaczyna sie rozwijac " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts