Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 i zeby nikt nie mowil ze krety zima spia!!! dorwac kreta!!!!!wrrrrr Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 zdublowany post :diabloti: :angryy: Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 a teraz ciutke Gustawa i zimowy widoczek a tym zawsze malo Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 i dalej szalenstwa zimowe no i starsza pani tez sie pokazala do zdjecia Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 no i dalej polowanie na krety, myszy i co tylko da sie pogonic lub zlapac Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 wszystkie lubia polowanie na myszy Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Broda w sniegu!!!!! i nie tylko i to nadzis wszystko z tego slonecznego ale zimnego dnia cos mi sie wiele bledow dzis zdarza:diabloti: :angryy: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 http://images8.fotosik.pl/175/191b0de085c1b4d7med.jpg hahaha Niko z ogonem :roflt: a moje dwa poprzednie posty zasypałaś zdjęciami i nie zauważyłaś :obrazic: Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 bije sie w piersi mea culpa co do suni to mnie bardzo cieszy jej spokojny optymizm ale nie bardzo juz toleruje to jej totalne przyklejenie do mnie, ona caly czas mysli ze jest malutka i sie laduje na kolana jak jej pasuje nie patrzac na nic a w lozku to juz w ogole najchetniej by na mnie spala. juz mi sie poprawilo bo choc troche slonca bylo. moje maupy zawsze w jakis sposob se czas wypelnialy czasem wspolnie czasem indywidualnie i nie wiem co jest bardziej stresujace hihihi ale nie moge powiedziec zabawy wprowadzaja jakotakie rozluznienie i rzeczywiscie wprawiaja w lepszy humor o ile nic nie psuja. Quote
eria Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Do tego 'przyklejenia' to chyba musisz przywyknąć :evil_lol: mój misiocyt też był pępowiną z pancia połączony, chociaż na kolanka się nie pchał :evil_lol::loveu: a ja też co zaglądam to odczucia mam jak Malawaszka :oops: zazdroszczę, ale tak pozytywnie :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 eria napisał(a): a ja też co zaglądam to odczucia mam jak Malawaszka :oops: zazdroszczę, ale tak pozytywnie :eviltong: no a ja to niby jak???!! :lol: oj takiego dużego przytulaka mieć mmmmmmmmm Quote
Tekla64 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 mie wiem jak dlugo wytrzymalabys, przywalona dwoma czarnymi olbrzymmi i wladowanym w nozkach ale juz pod kolderka Nikusiem,czarnuchy dociagaja na mnie koldre ,chyba by mi zimno nie bylo i cobym nie zwiala bo ruszyc sie nie da, a do tego Dona postawila se za punkt honoru ,by mi braki w cieplym przytulonym cialku [ mowie o mej drugiej polowie], wyrownac i doslownie jest we mnie wcisnieta a juz szczytem jej marzen jest spac z jej glowa na mojejtwarzy,szyji czy chocby glowie ale byle docisnieta by szpary nie bylo. jeszcze troche to wytrzymam ale z wiosna sie skonczy !!!!! wszystkim!!!!! hihihihi tak naprawde to mi rzeczywiscie cieplej ino tak troche ciasno Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ja też nie wiem jak długo bym wytrzymała ale chciałabym spróbować :evil_lol: Quote
weszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Oooo ile zimowych radosnych zdjęć :) malawaszka napisał(a):jak Ty mozesz mieć chociaż zalążek dołka z takimi cudakami w domu co????? jakby moje się ze sobą chciały bawić to cały czas bym oglądała z uśmiechem :) póki co tylko koty mnie rozbawiają gonitwami :lol: Wprawdzie to nie było do mnie ale odnosząc do siebie to masz rację malawaszko - mimo, że mam doła takiego życiowego to jak wrócę do domu i pójdę na spacer z moimi mordami to humor się poprawia. One tak się ze sobą bawią, takie są ze zobą zżyte że aż miło patrzeć. W domu też zresztą jak razem nie brykają to śpią wtulone w siebie - słodki widok. Gonitwy Totka jakoś mnie nie bawią bo mam z nim na pieńku :/ Quote
Tekla64 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 lomatko Weszko a czemu az na pienku masz kotem??? bo o doly zyciowe itd itp nie pytam..... wiem jakie i z jak roznych powodow mozna miec dola, wazne ino by walczyc by wyjsc z tych dolow! ja jak zaczelam miec z nowymi kotam[znaczy z nastepnymi przychowkami] problemy to wyprowadzilam koty z domu i teraz ino wkurza mnie to ze se kuwete z owsa dla danieli zrobily, ale cos za cos, poza tym teraz piknie popatrzec jak szaleja na dworze i jak leca po porcje czulosci do mnie. Zwierzaki w ogole dzialaja w zasadzie przeciwdepresyjnie[no chyba ze akurat sprawiaja stres hihihi] Quote
NATKA Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hi hi hi śniegowy potffforek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/175/8b2189f6617aa5c2med.jpg Quote
weszka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Tekla64']lomatko Weszko a czemu az na pienku masz kotem??? Bo jest drań i robi koopę obok kuwety i sika w miejscach niedozwolonych :angryy: A teraz - specjalnie dla Was - latający Niko :lol::loveu: Quote
eria Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 czyli że normalne typowe zachowania kocie nooo....... Quote
malawaszka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 czemu nie ma mojego postu który był pod postem weszki??!!! no trafi mnie coś z tym dogo kiedyś wrrrrrrrrrrrrrrr podziwiałam latającego Nikusia :lol: i pisałam, ze moje koty sr*** koło kuwety jak chciałam się wycwanić i tańszy żwirek kupić - no ale aryskotracji nie pasowąło i kupy były obok... zmieniłam na ten, który lubią i skończyło się brudzenie :lol: Quote
Tekla64 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dzieki Weszko, za wsatwienie i wyciagniecie Nikusia!!! bo latajacy Niko jest na jednym z tych zdjec wstawionych wczesniej , ino nikt go nie zauwazyl. mnie sie trafiaja rozne koty i czasem sie da zapanowac a czasem jest taki kot ze sie nic nie da zrobic , bo on robi tylko to co sam chce, ale wlasnie takie sa koty, jedne sie deczko nagna a niektore niestety nie, ale wiekszosc chce z nami w zgodzie zyc cale szczescie. moje obecnie w zwiazku z tym ze boisko zamarzniete i zasypane wykorzystuja owies dla danieli niestety , ale na to to ja juz nic nie poradze. Quote
weszka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Oj te koty... Reasumując - nie ma jak pies :) Quote
Doginka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Super ujęcie:loveu: http://img14.imageshack.us/img14/5074/pic3807.jpg Quote
Tekla64 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 ano wlasnie tak sie mamy , razem cieplej kiepskie zdjecie bo komorka ale moja kamera nie ma blysku wiec nic by nie bylowidac wcale. dzis troche lepiej o na zewnatrz ino -12 i jakies zamglone zachmurzone ale widoczne slonce na niebie sie miota ale wiaterek zimny wieje Quote
Doginka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 W Wawce -15*C:lol:, ale piękne słoneczko grzeje;-) Quote
Recommended Posts