Doginka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nas w Wawce właśnie zasypuje:crazyeye::mad::diabloti: Quote
zerduszko Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Doginka napisał(a):Nas w Wawce właśnie zasypuje:crazyeye::mad::diabloti: Nas też, już się cieszę na odkulkowywanie psich łap :/ ale!! w końcu widać czorne psy po nocy :D Quote
Doginka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 zerduszko napisał(a):...ale!! w końcu widać czorne psy po nocy :D Z tym sie zgodzę w 100% ;-) Quote
Doginka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 eria napisał(a):nas zasypało!!! :flaming::grab: Nas też:mdleje: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='eria']nas zasypało!!! :flaming::grab: aa tam nie panikuj do zasypana to nam jeszcze daleko hihih hej hej ..a WY gdzie? Quote
NATKA Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Śnieżnie, mroźno, ludki marzną i marudzą a futrzaki się za to cieszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hejka :hand: jak się miewa nowy członek psiej sfory ;) Pozdrawiam cieplutko :loveu: Quote
marako Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Na szczęście zdążyli nam tuż przed opadami poprawić drogę, bo gdyby do tych ogromnych dziur, jaki mieliśmy napadało śniegu, nie dałoby się ich zobaczyć i ominąć, a to oznaczałoby wiadomo co. Donna jest przepiękna! Szalenie mi się podoba, jak i wiele jej krewnych. (szukając chłopaka dla naszej suni rozważaliśmy nawet jej tatę, bo w ogóle hodowla i cała linia jest super, ale zwyciężył rozsądek, a nie głos serca, bo nasza sunia jest specyficzna i szukaliśmy faceta w określonym typie. A cieczka już trwa, więc czasu mało). Quote
zuzolandia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 helloooooooooooooooooo nie zamrozilo WAS CHYBA???? Quote
eria Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 niepokoi mnie ta cisza, na GG też Tekli nie ma..... Quote
weszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A może nowa mała broda przegryzła kabelki ;) ??? Quote
Tekla64 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 cioteczki, sorki jestesmy i wsio z nami oki czasu malo, mam troche problemow ze stadem , mrozy nam szkodza w tym roku i walczymy. chalupa mnie sie zapelnila i przystosowuje sunie do nowych warunkow , daje se super rade i bedzie wsio oki zdjec nie ma bo za zimno hihihihi a jeszcze nas teraz zasypalo zelzy mroz to beda zdjecia a moze czasu sie wiecej zrobi Jasko ma przekichane bo sunia wiecznie go mizia mokra broda po buzi a to nie jest mile dla Jaska hihihi ogon jest atrakcja nieziemska , zupelnie jak u Gustawa ino na innej wysokosci hihihi Quote
Doginka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No właśnie, dobrze, że wszystko OK:-) Quote
weszka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 CherryCook napisał(a):Świetny ten twój Hektor :D Doczytaj uważnie to dowiesz się że Hektorek odszedł za TM :( więc taki post raczej jest nie całkiem na miejscu... Tekla - trzymajcie się i nie dajcie! Quote
NATKA Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Super, że jesteś i fajnie, że wszystko się u Ciebie dobrze układa :loveu: Pozdrawiam cieplutko :lol: Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Moje życzenia dla Was Kliknij Tu też kliknij Quote
NATKA Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="]:loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]MOJE ŻYCZONKA DLA CIEBIE [SIZE=2]kliknij:x-mas::tree1::x-mas:[/FONT] [/FONT] Quote
QQk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów i spełnienia marzeń Quote
zuzolandia Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Zdrowych i pogodnych świąt kochaniutka !!! Quote
eria Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 hahah padłam jak mikołaja zobaczyłam !!!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!! Quote
malawaszka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Mam nadzieję, że wszystko w porządku już - mrozy zelżały, u nas całkiem ciepło i mokro i zupełnie nie świątecznie... Wesołych!!!! Quote
Recommended Posts