malawaszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 osz kurcze ale akcja!!! mnie ostatnio Fifka przyniosła mysz martwą już i wrzuciła do buta.... ble Quote
Doginka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 a ja ostatnio jadłam myszki;-) Mniam...takie zelki różowe:-) Quote
eria Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Polowanie na mysz-fajna sprawa , Foksiątko jedną w życiu upolowało. Wkleiłam daniele u siebie gdybyś miała ochotę ;) Quote
weszka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Takim go zapamiętamy - Hektor pies piękny, dumny, szczęśliwy w swojej ludzko-psio-kocio-kurzo-danielowej sforze... Quote
zuzolandia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witamy milusioo;-) ojj wlasnie sie dowiedziałąm o Hektorku .....to takie przykre....tyle psiaków odchodzi tej jesieni ze aż cięzko sie robi człowiekowi na duszy....trzymaj sie kochana ...buziaczki przesyłammm ......... dla HEKTORA ...niech go tuli do snu JEGO psi Anioł ..... Mizianko dla reszty sfory ;-) Quote
Tekla64 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Dzieki wam za wwsparcie zycie idzie dalej,reszta zajmuje sie soba i mna i calym swiatem , pogoda na zdjecia zadna a i nastroju nie ma jak juz mnie sie polepszy to beda. dzis bylam u fryzjera, nowy wizerunek wiec i samopoczucie sie poprawilo polazilam ciutke po waszych galeriach fajowe macie zdjecia ale bedzie dobrze mam cel. najpierw jadziemy na narty i to juz zaraz za chwile, wiec przygotowania w pelnym toku bom do tej pory nic nie zrobilam w tym kierunku, zwierzaki przystosowac, gospodarstwo nastawic na awaryjny tryb , tydzien przezyja nam sie tez urlop nalezy. Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 poka fotke fryzurki :-) oj i mnie by się przydała jakaś zmiana... Quote
Tekla64 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 ty chcesz zeby juz nikt tu wiecej nie zagladal???? Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 hihihi myślę, że nie będzie tak źle :lol: Quote
Tekla64 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 zieciu nam zrobil wiec sie nie dziwcie Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 aleś się schowała za Nikusiem :lol: fryzurka bardzo fajna!!!!! nawet się Aresik załapał :lol: Quote
Tekla64 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 To jest Borys!!!! i najlepszy dowod na to ze sie pozbyl nagle swego ogromnego strachu przed kamera hihihi ino na jak dlugo??? a Ares to sznaucer ziecia ale to nic , nie dziwie sie , idzie sie w tych wszystkich imionach pogubic a to zdjecie moglam wstawic bo ze tak powiem mocno artystyczne , malo widac :diabloti: i o dziwo sama sobie sie na nim podobam a to zadkosc Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 nooo ja zzawsze miałam z tym problem :oops: Borysku pseplasam :lol: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://images8.fotosik.pl/133/964486a748886e4dmed.jpg wowowwo sliczniutkoo :multi::multi: zazdraszczam wypadu :cool3: ...przyjedzta w jednym kawałku :eviltong: i wypoczywajcie :lol: Quote
zerduszko Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Fryzurka super, Ty masz kobito wnuki?? Niemożliwe :) Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Super na foteczce wyszłaś, to ja nie mam pojęcia, czemu nas chciałaś przestraszyć;-) Ale bym na nartkach poszalała.;-) Udanego wypadu zyczę i połamania nart;-) Quote
eria Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witam środowo :) Ooooo Tekla swoją fotkę wstawiła :multi::multi: Jest super i naprawdę nie widać,żeś babcia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Tekla64 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Witam wlasnie daltego ze malo co widac to ja wstawilam hihihi no wlosy widac a ze juz druga mowi o tym babciowaniu to chyba wstawie fotke mojej corci starszej z moim wnukiem [ aktualnie wnucze cale w siniakach bo poznaje swiat na wlasna reke a ciekwaski strasznie] u nas ponuro i dalej powiewa ale nie pada choc i Hektora tam troche widac:placz: Quote
NATKA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Fryzurka pierwsza klasa i się nie dziwię że Ci humor poprawiła :loveu: http://images8.fotosik.pl/133/964486a748886e4dmed.jpg i gratuluje Boryskowi odwagi :p A ten portrecik cudny ;) http://images8.fotosik.pl/134/638e2121bea25a5cmed.jpg Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://images8.fotosik.pl/134/638e2121bea25a5cmed.jpg wowowwo córcia sliczniutka... no ale jakze mogłoby byc inaczej skoro mama taka ładniutka;-) dziendoberek ;-) Quote
weszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Bardzo fajne wspólne zdjęcie no i fajnie Cię zobaczyć ;) Masz cel żeby żyć dalej! Oj masz... ;) Quote
marako Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dawno nie zaglądałam, teraz korzystając z urlopu pt. "zapalenie płuc" nadrabiam zaległości i tyle tu zmian, że dziwnie się na duszy robi. Hektora "znałam" od początku jego wątku - czyli od etapu wrocławskiego i szczęśliwa jestem, że mógł choć te 8 ostatnich miesięcy być wśód przyjaciół i zaznać psiego szczęścia. Dzięki Ci za to. Dobrze, że masz takie duże "stado" - ludzko-zwierzakowe, wtedy odchodzenie za TM jest bardziej do zniesienia. Jeśli pozwolisz będę Cię odwiedzać mimo braku Hektora. Pozdrawiam ciepło. Quote
Tekla64 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Witam Marako , niestety nie jest latwe albo nie jest latwiejsze, rycze mimo wszystko , ogladam sie za siebie, nasluchuje czy gdzies nie uslysze tego zachrypnietego do granic glosu, posprzatalam miejsca pod piecem , gdzie uwielbial sie wylegiwac, wrecz prazyc ale to nic nie pomaga i tak co rano czekam ze z tamtad bedzie sie gramolil na przywitanie, puussttoo sie w tej sforze bez niego zrobilo, mierna jakas ta moja psa banda, zwlaszcza jak zosytaje sama jest mi ciezko,zal milony pytan , milony zarzutow do siebie, milony usprawiedliwien.... wszystko wiem , wszystko moge se wytlumaczyc ale co z tego.... boli i to mocno, moze dlatego ze polaczylam dwa bole razem? nie moglam sie ani pozegnac z Tokio ani nie mam pewnosci co znia sie stalo, byc moze razem z Hektorem zegan sie z Tokio.... ale ale ,zaraz za niedlugo bede miala czym sie zajac, bede miala nawet rece pelne roboty i juz sie bardzo na to ciesze!!! dziekowac nie ma mi za co... sama chcialam , robilam to co kazdy normalny psiarz by zrobil ,dalam mu to co moglam ale on On dal nam siebie calego!!!! I sfora zawsze zostanie juz Jego Sfora to ja wam dziekuje ,a przede wszystkim Malejwaszce ze dzieki niej mielismy Hektora u siebie!!!!! i to bardzo serdecznie jej dziekuje a wam za wsparcie mnie , za pokierowanie i za przyjecie mnie w wasz poczet Quote
Tekla64 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Witam i dzis troche zdjec szczesliwy jamnior bo w koncu ma wszystekie zabawki dla siebie i odeiwczny dylemat za ktora najsampierw jednak pilecza bije wszystko nawet na dwor ja wyniosl ale pileczki trza bronic i pilnowac Quote
Recommended Posts