Tekla64 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 jejku i tu tez bedziesz nas trzymac o glodzie??? jak dlugo jeszcze bedziesz nam robic zdjecia i nie dasz tej michy??? nooo w koncu , ufff eeee w zasadzie ja juz jadlem sniadanie i chyba lepsze jak se nie zlapali to niech se teraz jedza to suche Quote
NATKA Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dzień Doberek :loveu: Kocie zdjęcia super, a komentarze odlotowe - ale się uśmiałam :evil_lol:;) a ten kocurek to boski jest i mine też boską zrobił a'la "Iwan Groźny" :diabloti: http://images6.fotosik.pl/559/16c9b2a16114599dmed.jpg Quote
malawaszka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='zerduszko']Czy to Gustaw?? Jaki aniołek :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] tiaaaaa z diabłem za skórą czy jak to tam było :evil_lol: piękne fotki czarnych z Jaśkiem - SUPER!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a jak tam sówka Elza ? mieszka sobie dalej w stodole? widujesz ją? Quote
Tekla64 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Elza niestety nas opuscila i z jednej strony jej sie nie dziwie, moja meza zaczela korzystac ze swoich maszyn wiec co jakis czas bywalo w stodole glosno , jak sie okazalo dla niej za glosno. ale moje fachwocy od ptakow twierdza ze to byla mloda sowa i jest szansa ze jak zamontujemy jej budke legowa to sie wprowadzi na dobre. tylko ze tarez to ja chcemy zwabic do stajni tam nie ma stolarskich maszyn wiec wiekszy spokuj . bedziemy probowac ale jesli sie nie wprowadzi to nie bedziemy umierac , najwazniejsze ze nietoperze sa jak byly a reszta musi se sama wybierac czy chce z nami zyc czy tez nie, my jakby co nie mamy nic przeciwko no moze nie chce stanowczo norek, fretek i tym podobnych szkodnikow-drapiezcow , ale o to dba Gustaw. Quote
zuzolandia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://images6.fotosik.pl/558/aacc54e5fdaded5cmed.jpg Ooooo jaki sliczny bobas :loveu::loveu: wkoncu WAS znalezlismy bo przez baner nie szlo sie dostac :shake:widze ze macie niezłą ferajne :evil_lol::evil_lol:...pozniej obejrze sobie reszte . Buziaczki kudlate przesyłamy :loveu: Quote
Bullila.nl Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://images6.fotosik.pl/558/a331bc42f587024amed.jpg ale chlopak ma ochrone:diabloti: do tego wygodna:diabloti: Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Widzę, że Jaśko równo zasuwa z psimi braćmi na czterech:evil_lol: Cudownie się ogląda takie foty:loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Witam i serdecznie witam nowych obserwatorow a zapraszam do czestszych odwiedzin i gadulca:lol: uwielbiam takie ranki przy domu minus jeden to za zabudowaniami minus 1,5-2 bylo ani grama waitru zapowiadalo sie nawet na jakies sloneczko mlodziutenkie ale zakryly je chmurzyska i teraz juz tak piknie nie wyglada, wszystko lekko zmrozone oszronione ale rzezkie . psy tez uwielbiaja taka pogode, sceneria bajkowa na dole bialo od szronu i lecace na akord spokojnie kolorowe liscie a w tym mozna szlac do woli z czzego w zasadzie wszystkie skrzetnie korzystaly ino Hektorek po wczorajszej maksymalnej zwyzce ruchowej dzis byl bardzo slabiutki i szedl ze mna zwolnionym tempem za to widac bylo ze i on sie cieszy choc mu ciezko. az se przedluzylismy nasza zwykla ture spacerowa. bardzo mnie takie ranki dobrze nastawiaja do swiata ino czemu te chmurzyska pozakrywaly znowu wszystko?! Quote
bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A zdjecia z tego poranka gdzie :cool3: u nas była taka mgła, że nic nie było widać- kompletnie Pozdrowionka Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Bonita w tyg to ja mam obie lapy zajete wiadrami i niestety nie mam jak wziac jeszcze kamery ino w weekedy jak chodzimy na cztery nogi i cztery rece to moge se wziac ale wtedy to Borys ma juz po spacerze i w zasadzie po calym dniu tak boi sie kamery, komorki czy jakiegokolwiek aparatu co robi zdjecia.ja juz pisalam jak wyglada nasz ranny spacerek a nawet sa jakies foty z niego najpierw sa kury potem daniele a na kocu spacer z psami ino ze one we wszystkim uczestnicza, musze wziac smycze[niestety bo czasem trza je zlapac] do tego dwa wiaderka z owsem zoledziami,jablaki, czy co to aktualnie jest pod reka i poginam na pastwisko danieli tam wchodze zadawam strawy kopytnym i potem ide na stal ture z psiskami. moze jak nie zapomnimy to jutro jakies zdjecia z rana znowu beda , tak samo nie mam zdjec Nikusia z jezykiem a zal ale nic nie poradze tak to juz jest Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 pozazdroscilam wam jesiennych fotek i tez chcialam takie miec wiec se zrobilam no otwieraj w koncu te furtke chcemy isc dalej no w koncu!!!! jestesmy wolni, i tak ladnie jest a ty nas przetrzymalas w domu ooo a tu co ciekawego??? tak wlasnie jesiennie i Gustawek sie zalapal bo Borys dal w dluga i zostal w kojcu Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 kazalam mupom siedziec ale Niko nie umie siedziec w bezruchu no ile moze pies siedziec??? i na tyle pozowania na razie Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://images6.fotosik.pl/559/396d4e4676852a80med.jpg ta modnisia zafarbowała włosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u niej widać czasem boksiową minę :lol: a Niko jest szalony :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 No i Hektor dobil do nich a teraz rozkaz siad i pozowac!!!! Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://images8.fotosik.pl/118/da494f7aa5efbc8dmed.jpg hahaha wreszcie wszyscy nieruchomo :loveu: Quote
NATKA Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Tekla64']Witam i serdecznie witam nowych obserwatorow a zapraszam do czestszych odwiedzin i gadulca:lol: uwielbiam takie ranki przy domu minus jeden to za zabudowaniami minus 1,5-2 bylo ani grama waitru zapowiadalo sie nawet na jakies sloneczko mlodziutenkie ale zakryly je chmurzyska i teraz juz tak piknie nie wyglada, wszystko lekko zmrozone oszronione ale rzezkie . psy tez uwielbiaja taka pogode, sceneria bajkowa na dole bialo od szronu i lecace na akord spokojnie kolorowe liscie a w tym mozna szlac do woli z czzego w zasadzie wszystkie skrzetnie korzystaly ino Hektorek po wczorajszej maksymalnej zwyzce ruchowej dzis byl bardzo slabiutki i szedl ze mna zwolnionym tempem za to widac bylo ze i on sie cieszy choc mu ciezko. az se przedluzylismy nasza zwykla ture spacerowa. bardzo mnie takie ranki dobrze nastawiaja do swiata ino czemu te chmurzyska pozakrywaly znowu wszystko?! Przeczytałam i się rozmarzyłam :loveu: Ooo widze, że czarne sznupkowe też barwy jesienne przybrało :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/559/396d4e4676852a80med.jpg Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Liście robią się kolorowe jesienią, to broda też może:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Doginka']Liście robią się kolorowe jesienią, to broda też może:evil_lol::evil_lol::evil_lol: podążam Twoim sladem :cool3::cool3::cool3: witankooo:loveu: http://images8.fotosik.pl/118/5aeecff2586ebb7amed.jpg no sooo przeca siadły :evil_lol::evil_lol: ja mam przynajmniej u moich to perfekcyjnie wyszkolone ze jak powiem siad to siedzą do oporuu az mi sie znudzi focic :diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A swoim powiem "poz☻j" i nawet okiem nie mrugną:diabloti: Quote
Tekla64 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 witam moje sie dopiero tego ucza :lol: ja zreszta tyz dopiero co zaczelam sie bawic w te fotki ale sprawia mi to radoche za to im chyba nie bardzo przypadlo do gustu moje nowe hobby:diabloti: Quote
NATKA Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witanko ;) Spodoba się nowa pasja psikulcom, napewno się spodoba tylko trza czasu i zapasu smakołyków - moja francka to już tak się wycwaniła, że nie ważne czy foce jego czy co innego to leci po smaka i jeszcze na mnie pyskuje co bym nie udawała, że nie wiem o co chodzi :diabloti: Quote
Tekla64 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Witam mokro buro i ponuro do tego wieje :cool3: a teraz leczymy Hektorka na grzyby!!!! i mamy zwiekszyc dawke sterydu bo bidak chcialby a nie bardzo moze sie ruszac, przodek jeszcze jakos slucha glowy ino tylek chce zupelnie co innego czasem az tak bardzo ze chlopak pada na psyk doslownie!!! bedziemy sie kapac w specjalnych szamponach i pryskac jakimis swinstawmi a co najgorsze to to ze musze go powygalac wiec bedzie jakis czas w laty-placki. reszta ma sie calkiem dobrze ino Nikus zaczyna zyc wlasnym zyciem , dzis sie na wies sam wybral bo plot jeszcze dalej nieszczelny wiec ma mozliwosc swobodnego wyjscia jeszcze :roll: Quote
Recommended Posts