ania0112 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ale tazz ma długą brode! a jak tam fix do nikosia? było okej czy chciał zjeść? Quote
Tekla64 Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Fix byl u nas mocno zmieszany i niepewny siebie za to na spacerze oczywiscie chlopaki najmniejsze se do serca przypadly bo oba sa podobnie pizgnieci i oczywiscie ze chcieli sie poszarpac wiec oba grzecznie sobie szli na smyczach obok siebie zreszta potem duze towarzycho tyz wyladowalo na smyczach z powodu dzikiej zwierzyny wiec cala czworka zgodnie sie przeplatala smyczami w pogoni za zapachami koty byly celem Fixa do oszczekiwania ale Czorcika jakos doma zignorowal, Tazman swianiami byl zauroczony na 1,5m hihihi ale dlugo nie chcial odejsc od nich Tazio ogolnie byl przeszczesliwy ze znowu u nas byl a Fixik chyba zaczyna doceniac pobyt na wsi zwlaszcza po spacerze bez moich psow Quote
eria Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ale fajnie Tazz wygląda, na pewno debiut bardzo udany, niejeden 'groomer' by tak nie zrobił ! Tylko co tak mało grzywki u Tazzia ? Naoglądałam się fotek, zazdrość mnie zżera,że do mojego wyjazdu do Magdy jeszcze sporo czasu. Ale i mam dużo obaw tym razem , bo moja młoda się mocno rozkochała w bieganiu z nosem przy ziemi i niereagowaniu na nic... Quote
Saththa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Hahah Magda http://images53.fotosik.pl/268/4fc8cf0e30a6fb81.jpg zdziwiony Tazzman hahahh Jeszcze raz dziękujemy za fajny dzien, spacer, wodowanie, rozmowy, i za pomoc;) Aham i Debiut nie taki całkowity bo Magda mi pomagała i zasadniczo to wsio to nie moja robota ;) Ale mam owce a nie psa :razz: Aaaaa i kiedyś juz u Magdy obcinałam Tazziowi grzbiet :lol: w 2011 roku we wrzesniu :D edit- a grzywka tak- bo się wiecznie na prawo układała i stwierdziłamz e pewnie trzeba sciac całkiem aby zaczeła jakos prosto isc;) Quote
malawaszka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Saththa napisał(a):Hahah Magda http://images53.fotosik.pl/268/4fc8cf0e30a6fb81.jpg zdziwiony Tazzman hahahh buuahahah buzia w ciup :roflt: Quote
ania0112 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Saththa napisał(a): Ale mam owce a nie psa :razz: a nie powinno byc ze masz teraz psa a nie owce?:hmmmm: Quote
Saththa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ania0112 napisał(a):a nie powinno byc ze masz teraz psa a nie owce?:hmmmm: NIet. Tylko owca moze tak zarastać :razz: teraz mam owce która wygląda jak pies :multi: Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Saththa napisał(a):NIet. Tylko owca moze tak zarastać :razz: teraz mam owce która wygląda jak pies :multi: Nie tylko Ty masz owce :-) Quote
Doginka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ooooooo, nie wiedziałam, że nie masz już Pigi i Bajta:crazyeye: Jakos tak nie doczytałam się - co z nimi?:niewiem: A debiut w groomingu całkiem fajny, tylko gdzie ta grzywa Taziowa:mad: A ja już prawdziwego bociana widziałam na naszej łące - niestety byłam bez aparatu:angryy::placz: Quote
Tekla64 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 no coby nie bylo Sandra wykonala 90% roboty w obu przypatkach wiec debiut calkowicie udany i napewno teraz bedzie zakup maszynki i wlasne kreacje w fryzurach psich co do grzywek-ki ja uwazam ze Dona nie widzi jak ma troche dluzsza i do tego samego wniosku doszla Sandra ze Tazio nie widzi odbrze a ze mial krzywa to zrobilysmy radykalne ciach co chyba zrobie tez u mojej baby Quote
weszka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Małe świniaki fajne, bo do dużych to ja też bym tak z pewną taką nieśmiałością ;) Chyba bo w sumie nie miałam nigdy do czynienia z takim świniakiem. Debiut groomerski bardzo udany. A jaka Tazzowa broda wielka! Quote
Margi Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Fajnie,że Sandra była z wizytacją,bo mamy zdjądka do oglądania. Chłopaki wyganiały się,nabrały ładnych kształtów. http://images52.fotosik.pl/268/b4662162b46734f8.jpg tutaj Nikuś taki jakiś zdegustowany. Quote
Tekla64 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 mial prawo byc zdegustowany, chwile przedtem dostal za okropne darcie mordy czym spwodowal ogolny chaos w srod tej czworki te dwa male sa siebie warte hihihi ale do konfrontacji nie dopuscilysmy bo duze mialy ogolnie w doopie ichnie nase ale jakby co to kazdy bronic chcial swego chlopca do bicia a to nam nie bylo calkiem na reke hihihi Quote
Margi Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 To było pierwsze spotkanie.Przy następnym będzie lepiej. Quote
Tekla64 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 mam nadzieje ze to bedzie para fajnych przyjaciol Quote
Recommended Posts