Doginka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 No proszę jaka świnka towarzyska:lol: Może i Was dopuści bliżej swojego korytka;-):lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 hahah Pigi matka Polka wszelkiego Stworzenia :lol: a wiadomo już ile prośków jest? ja widzę chyba jednego łaciatego ale spryciara w pokrzywach się zakamuflowała Quote
Margi Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Ja też widzę łaciate maleństwo.Mam nadzieję że ich jest co najmniej 6. Quote
Tekla64 Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Irek z Moni widzieli dwa , czarnego i laciatego, znawcy co przyjechali sprawdzic co i jak naliczyli trzy ale nie powiedzieli jakie , a ten co go zlapalam w obiektyw, to jest napewno hihihi bo mamy dowod ,i to jest jednyny jakiego ja widzialam a Irek twierdzi ze ten jest inaczej laciaty jak tyn co go widzial jak w koncu wyjda do michy w dzien bez strachu [ i jak juz zezre cala zielen w kolo siebie bo tego pierwszego legowiska juz nie ma ino goly plac zostal] , to moze uda mi sie policzyc ile ich jest naprawde Doginko to my sie dzielimy swoim korytkiem z nia , wiec to my ja dopuszczamy do naszego korytka hihihi a ze ona teraz jakas laskawa dla innych to..... chyba dobrze o niej i nas swadczy, ze zarcia ma pod dostatkiem Moniko ma rozne mozliwosci ukrycia sie przed skwarem teraz akurat wykorzystuje se ogromniaste pokrzywy jak widac umie o siebie i swoja czeredke zadbac co mnie cieszy sama juz spokojniejsza jestem mimo ze jeszcze do nas nie wychodzi licze na to ze w koncu przytarga je do michy i pokaze w jasnosci dnia SA DWA ZDJECIA Z MALYM PROSIACZKEIM INO SIE DOBRZE PRZYJRZYJCIE Quote
Saththa Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 no na dwóch zdjęciach widac łaciatka i łąciatka z drugiej strony :) w ych pokrzywach siedzi jakby wiedziała, ze nikt sie w pokrzywy nie wybierze :) Czubek jakis taki wylniały się zrobił, jemu to goraco musi byc w tym futrze :) Quote
eria Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 widzę prosiaczka na obu fotkach :loveu: a Mopik faktycznie stracił trochę futra na lato :lol: Quote
Ru-Bru Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 A gdzie fotka J E Ż A ? Bardzo prosze i jeża, jesli go widziałaś, a on nie uciekał, to jak Cię znam, fotka jest. Wrzuć ją koniecznie. Tuptusie w obejściu, to sama radość. Niestety zapowiadane "ochłodzenie", to z 33 stopni do 25, czyli schronienie w pokrzywach nadal potrzebne. A może Irek zbuduje pergolę? Ludziki pozdrawiamy, świńskie ryjki całujemy R.B. i M. Quote
Tekla64 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 no to dzis nastapil dzien wyprowadzenia prosiakow na forum zycia w bialy dzien sa ino takie zdjecia bo nadal mloda rodzinka mocno w panice jest ale licze ze z czasem bedzie ino lepiej Quote
Tekla64 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 z mamusia urzeduja 3 sztuki dwie laciate i jedno czarne a maluchy sa szybkie na tych malenkich girkach ze az ciezko im zdjecia porobic a kwikaja a ganiaja a chowaja sie pod byle pretekstem Cioteczko jez byl noca i niesttey nie dalo sie zrobic mimo ze probowalam to mam ino ciemnosc niestety brak umiejetnosci jeszcze do takowych zdjec Quote
Kajusza Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 to takie łaciatki będziemy podglądać na obozie :-) Quote
Tekla64 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 poszlam i sie udalo byle jakie ale sa dowody Quote
Tekla64 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Jez musial byc glodny bo nie zworcil uwagi na mnie jak szedl sie dozywic za to chyba przeszkadzalam mu pstrykaniem jadl szybko i jak juz mial dosc zdjec to se poprostu dal w dluga jak widac Quote
eria Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 http://images54.fotosik.pl/18/668243becead86be.jpg wreszcie się światu pokazały :loveu: rozkoszne są takie małe prosiaczki ! zdjęcie uciekającego jeża mnie rozwaliło, jaka dynamika, normalnie oczami wyobraźni widzę jak taka kolczasta kulka zapierdziela :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='eria'] zdjęcie uciekającego jeża mnie rozwaliło, jaka dynamika, normalnie oczami wyobraźni widzę jak taka kolczasta kulka zapierdziela :evil_lol:[/QUOTE] hahaha mam to samo :lol: a małe świnki są rozkoszne, za to ogrom ich mamy mnie przeraża Quote
Saththa Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 http://images54.fotosik.pl/18/668243becead86be.jpg Ło Mamusiu Ona jest przerażająca :scared: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 jakie piekne malutkie prosiczki:loveu:a jez mnie powalil:evil_lol: Quote
Doginka Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ooo, prosiaczki świnka wyprowadziła:multi: Fajne są:loveu: Jeżyk uciekał z prędkością wiatru, bo się aż rozmył:roflt:;-) Quote
ulana Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Śliczne prosiaczki :) Takie małe to fajne są, jeszcze czyste w miarę i takie no... dzieciakowe :) Łaskawa świnkowa mama, a jeżyk głodomor. Quote
Ru-Bru Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Jesteś W I E L K A ! Dzięki za TUPTUSIA. Może też Wam sprowadzi rodzinkę.? Różne łaciate świniaki widziałam, ale ta jest w K R O P K I ! Anajbardziej podoba mi się MURZYNEK. czy ma jakieś łatki? Zdrówka czeredzie życzę. Dziś ma u Was grzmieć i padać, będzie lżej. U nas, w Warszawie, na Woli - bez zmian. całujemy Ru, Bru i ja Quote
weszka Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Prosiaczki są śliczne ale matka jest przerażająca :evil_lol: Hahaha też prawie słyszę tupot jeżowych łap jak spitala od miski hahaha :D Quote
WATACHA Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ej co się śmiejecie z jeżyka ;), potrafią być bardzo szybkie jak np trzeba przejść przez jezdnię.Widziałam kiedyś jak taki malec "zapierdzielał" ;P Quote
Recommended Posts