Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']prosiaczkow na dal nie widac ale moze jednak cos bedzie ino nie wiemy kiedy bo swin sie robi coraz nizszy i juz se depcze po sutkach
ale wsio sie okaze w praniu
poza tym kolomyja gorac okropny i malo czasu i sil na wszystko

Znam ten ból z tym,ze mi Tila depcze ;)

Posted

Znowu jakiś czarny, uroczy futrzak na poduszce czy kocu - taki niemowlak jak Alicja. A gdzie FORDZIK?
Piszesz o upałach - w Warszawie ciepło, ale o upałach trudno mówić, dopiero zapowiadają, za to sucho upiornie, choć wokół czarne chmury. Magduś, nie przeforsuj się Całujemy całą gromadkę dwu i czteronożną - Ru-Bru i M

Posted

Madzia, wnusię masz piękną - ale będą ja chłopaki rwać, jak dorośnie:razz::loveu:

A pajęczyny mam podobne na tujach i zbieramy je co jakiś czas, bo podobno są szkodliwe dla drzewek:mad:

Posted

no to Pigi zaczla rodzic !!!
pod wieczor widzielismy[Papi i Moni] dwa ponoc jeden czarny a jeden w laty
ciekawe kiedy je wyprowadzi z jamy pod galeziami i pokaze by moc je obfocic

Posted

O, to tak sama jamę sobie zrobiła na ten poród czy wy? Ciekawe ile będzie tych prosiazków.
No i proszę - kolejne maluchy, poza Alą i kotkami. :)

Posted

no nie chce pokazac nie chce na razie
siedzi w tej swoej jamie i klapie zebuskami i ryja drze jak za blisko bylam , maluchow nie widzialam wiec jak i wy musze czekac na to jak juz nam je pokaze , na razie nie je i nie pije ino siedzi z maluchami schowana przed swiatem

Posted

ino mnie wnerwia ze to takie znowu dzikie i dla mnie nieznane bo martwie sie czy wsio jest oki czy to jest normalne czy sie nie podusily czy sie nie zagotowaly a mamuska nie da podejsc ni dobrze poobserwowac bo sie ukryla i male tyz