Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale śliczne krajobrazy zamglone:loveu:
Pigi widziałam:loveu:
Jaśko jak rajdowiec w tym kasku wygląda:lol:

I jakoś brak mi weny do pisania, bo sobie paznokieć ścięłam z palca i nie mogę za bardzo po klawiaturze śmigać:angryy: I boli jak diabli:bigcry:
Dodam, ze ten paznokieć to sobie zjechałam nozem ceramicznym i dopiero poczułam ból, jak zobaczyłam krew i paznokieć z mięsem palcowym na blacie:razz: - wygląda jakby mi go ktoś zerwał (nie chodzi o samą końcówkę, tylko o paznokieć od samej nasady ścięty nożem!)

Posted

zdjecia pomieszaly sie okrutnie i nie widac t ego tak jak bylo
kotka znisola se tego bydlastego szcuzra nie wiem skad i chciala go do domu wtargac a oba mlode sznupy mialy ochote go jej gwizdnac

takiego bydlaka to tu widze po raz pierwszy dotad bywaly szczury zniesione przez nie ale jakies takie przynajmniej o polowe mniejsze a to to jest potwora jakas

Posted

No i fajny misz masz. To i ja takie luźne myśli po obejrzeniu mam.
Dziadek z wnusią bardzo dumny :loveu:
Szczurzysko ohydne to prawda, musiał być niezły cyrk jak go przytargała.
A jaka Dona łysol! Wersja super-sport ;)
Jaśko tak urósł że szok! Dopiero po dzieciach widać jak czas leci.
Pigi mnie też by chyba przerażała, nie miałam przyjemności z takim stworem i nie wiem czy bym się umiała zachować ;)

Posted

Dziadek z wnusią bardzo mi się podoba.Dumny jak paw ale to jest fajne.
Pigi jest cudna i widzę,że Dona już się z nią zaprzyjaźnia.

Szczura nie chcę oglądać chociaż widzę że to założycielka rodu go przytargała.
Kwiaty pięknie kwitną.

Posted

Nikuś wzoruje się na Irku - dziadek może wnusię niańczyć, to i Nikuś kotkę w niańczeniu maluchów chce zastąpić.
Ze szczurem uważajcie. Taki wielki musi być wiekowy, a one są bardzo MĄDRE. jeśli dał się kotu złapać, musiał być C H O R Y. żeby Wam czegoś zwierzynie Waszej nie przywlókł.