Margi Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Saththa napisał(a):fotki cudne, ta mgła pełzająca :) a kiedy się maluchy kolejne prosiowe pojawić mają?? Pod koniec czerwca. Quote
Saththa Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Margi napisał(a):Pod koniec czerwca. O, to niedlugo;) Quote
Franca81 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 witam sie Gratuluje cudnej wnusi! Jakie ma wloski piekne. Piekne tereny macie. to tak w skrocie ale jeszcze tu wroce :diabloti: Quote
Tekla64 Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 maly szpaner hihihi ale cale szczescie ze ino do zdjec ! Quote
eria Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 http://images10.fotosik.pl/4381/4846019de5af025b.jpg ale cudne mgły !!!! uwielbiam Raz jeszcze gratuluję wnusi :) Czyli teraz czekamy już tylko na prosiaczki :) Quote
WATACHA Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Gratulacje, niech zdrowo rośnie wnusia. Widać, że psiaki się świetnie bawią na szkoleniu. A Piguśka to strasznie leniwa się trafiła :) Quote
wilczy zew Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Nadrobiłam.... GRATULUJĘ WNUSI!! Nikuś świetny w roli Goliata :multi: nowe miejsce do robienia fot wymiata :loveu: wieprzowinkę lubię tylko na talerzu... Quote
Franca81 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Tekla64 napisał(a):maly szpaner hihihi ale cale szczescie ze ino do zdjec ! Od razu szpaner.... :roll: Ja nie powiem kto tak termometrem szpanuje.... :eviltong: (podpowiedz: ostatnia fotka). Quote
Tekla64 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 termometrem? czmeu malabym szpanowac termometrem , potrzebuje duzy bo malo kiedy chodze wokularach a slepa jestem i stoi przy zejsciu z tarasu coby po drodze bylo i stoi tam od lat zdezelowany zreszta juz troche, w zyciu nie myslalam ze mozna szpanowac cyzms takim hihihi no to sie spielam i mam dwa lyse sznupy , moze bedzie przez chwile mniej piachu doma Quote
weszka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Szkoleniowe zdjęcia super. Widać, że psiska się wkręcają coraz bardziej. Niko wymiata, mały dopierdliwiec ;) Wnusi raz jeszcze gratuluję! I rodzicom także oczywiście :) Quote
Fides79 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 http://i41.tinypic.com/saytlx.jpg ale Jaśko urósł :p Quote
Margi Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Saththa napisał(a):i wciąz nie ma :( Może odbiera rodzące się prosięta.:evil_lol: Quote
natija Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ale za to jak sie pojawi to bedzie pelno fot:cool3: Quote
ulana Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Wschody słońca śliczne. I mgła też. Prosiaczki? A może to Alusia zajęła Teklę... :) Quote
Margi Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Dzisiaj to może dziewczyny będą się wyprowadzać ze szpitala. Quote
ulana Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 No - mówiłam - Alusia z Mamusią :) Przegapiłam zdjęcia Jaśka - nie wiem jak. Urósł że hej! Quote
Tekla64 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 (edited) no dziewczyny juz od wczoraj doma Pigi rosnie w poprzek i spi jak zabita po czym zrywa sie z chrumotem i zwiewa zamiatajac ogonkiem , na razie prosiat ni widu ni slychu za to kury i koty dzielnie dotryzmuja Pigi towarzytwa zdjecia beda jak je zrobie na razie nie mam weny za wiele roboty sie skumulowalo zapomnialam powiedziec ze dzis moje ziewrzaki poznaly nasza wnuczke Borys .... w ogole nie zauwazyl ze znowu cos nowego jest doma ,Tekla obwachala i stwierdzila ze na razie nie bedzie jej w niczym przeszkadzac wiec jest nieszkoldiwa i poszla spac dalej za to Dona zaiteresowana wszytski co z mala zwiazane i nia sama bardzo byla oczywiscie pchala sie z nochalem i broda we wsio,po wyjezdzie dotarlo do mnie ze dla Dony to pierwsz eniemowle w zyciu a ja .... nie przywiazalam wagi do tego zdarzenia Nikodem ooo ten to dostal bzika na punkcie Ali , mialam wrazenie ze jego oczy mowily "w koncu mam sznse wychowc se dziecko z ktorym bede sie mogl bawic" bacznie sprawdzal czy rodzice odpowiedni wszytsko robia i czy mala juz moze jest gotowa do pierwszych zabaw kociaska jak to kociska , jedne zaintresowane ale na krotko inne przerazone zwialy z doma lub na strategiczne pozycje ogolnie rzecz biorac wsio przebieglo zgodnie z przewidywaniami zdjec nie ma , zbyt zaaferowana bylam Edited June 25, 2013 by Tekla64 Quote
Recommended Posts