Tekla64 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 od wczoraj mamy wnuczke Alicje calkiem ksiazkowa dziewczynka 3,5kg i 55cm dluga Quote
Margi Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Śliczna dziewczynka.Niech się zdrowo chowa.:loveu: Gratulacje. Quote
Saththa Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 No raz jeszcze Gratulacje z podwójnego babcio i dziadkowania;) A Jak się Moni czuje? Quote
Tekla64 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 jak po zabiegu, wczoraj byla jeszcze dosc mocno otumaniona ale szczesliwa za to obolala jest mocno ale wczoraj juz wstala, mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie ino lepiej clae szczescie ze po tym potwornym upale byla w nocy burza wielka i zrobilo sie chlodniej i dla malej i dla Moni to lepiej Quote
ulana Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Madziu - gratulacje. Dziewczynka śliczna. :loveu: No i specjalne uśmiechy dla niej w dniu imienin - bo to wszak dziś Alicji :) Cieszę się, że wszystko poszło dobrze i że Moni też OK. To wszystko oczywiście dzięki moim kciukasom. ;););) Quote
Saththa Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Tekla64 napisał(a):jak po zabiegu, wczoraj byla jeszcze dosc mocno otumaniona ale szczesliwa za to obolala jest mocno ale wczoraj juz wstala, mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie ino lepiej clae szczescie ze po tym potwornym upale byla w nocy burza wielka i zrobilo sie chlodniej i dla malej i dla Moni to lepiej No to dobrze. niech dochodzi do siebie;) Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 moje gratulacje:multi:a malenka jest slodziutka,ach te czarne wloski:loveu: Quote
Fides79 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 już gratulowałam, ale jeszcze raz nie zaszkodzi GRATULACJE OGROMNE DLA WAS WSZYSTKICH :p A Moni to zabieg miała w narkozie czy znieczuleniu zewnątrz oponowym? jak już wczoraj wstała to jest bardzo dzielna :) Quote
malawaszka Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 ooo cudności - gratulacje i duużo zdrówka dla malutkiej i dla Mamy! Quote
Sonka95 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Gratulujemy :loveu: :loveu::loveu: śliczna jest :) Quote
Tekla64 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 (edited) dzieki serdeczne , gratulacje i zyczenia przekaze w planie bylo zewnatrz oponowe ale wyszlo ze w pelnej narkozie miala dzis juz se super radzi juz jest duzo lepsza wczoraj jeszcze ja te wsie srodki otumanialy dzis juz mniej zapuchnieta i w koncu sie naprawde cieszy macierzynstwem ps a ja dzis z tego calego zmaiesznia skazalam na niepewny los Nowego, zostawilam go na zewantrz i se pojechalam do szpitala cale szczescie ze chyba kociska go juz jako niejadalnego traktuja , przezyl cale szczescie Edited June 21, 2013 by Tekla64 Quote
Doginka Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 O matko Gratuluję wnusi:loveu: Wlazłam sobie foty pooglądać - piękne wszystkie, super zabawa, Niko zawzięty, aż dziw, ale wnusi malutkiej nie spodziewałam się ujrzeć - śliczna jest:loveu: Zdrowia życzę mamie i córeczce;-) Quote
Tekla64 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 w oczekiwnaiu az slonce sie pokaze wybralam sie wyprobowac nowy punkt do robienia chyba clakiem nie zlych foteckow Quote
Tekla64 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 mysle sobie ze wschody slonca beda ciekawsze z tej ambony jesenia , zima i wiosna ale jeszcze musze chwiel czasu znalezc na to by sprawdzic jak to bedzie z zachodami .... no i licze ze jakies ziwerzaki zaczna podchodzic i cosik uda sie zrobic fajnego moze a przede wszytskim to na takowe zdjecia musze miec czysty obektyw jak sie okazalo po sloncu hihihi ale ale zlapalam takie oto spiocha spala na calego , chrapala jak smok i tylko gwizd jej chodzil w rozniste strony ale sie nie obudzila Quote
Fides79 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 ach te mgły :p cudny poranek a Pigi zadowolona z mieszkania u Was, zadomowiła się to i chrapie, bo dobrze się czuje :) Quote
Margi Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Fajne te zdjęcia z nowej ambony.Też myślę że jesienią te wschody słońca będą ciekawsze. Pigi wyszła na ogromnego śpiocha,ale to dobrze znaczy że już się zadomowiła.:lol:. Quote
Saththa Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 fotki cudne, ta mgła pełzająca :) a kiedy się maluchy kolejne prosiowe pojawić mają?? Quote
Sonka95 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Super tereny macie :) http://images10.fotosik.pl/4380/e1d1e8073a08fe77.jpg Quote
Recommended Posts