Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak po zabiegu, wczoraj byla jeszcze dosc mocno otumaniona ale szczesliwa za to obolala jest mocno ale wczoraj juz wstala, mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie ino lepiej
clae szczescie ze po tym potwornym upale byla w nocy burza wielka i zrobilo sie chlodniej i dla malej i dla Moni to lepiej

Posted

Madziu - gratulacje. Dziewczynka śliczna. :loveu:
No i specjalne uśmiechy dla niej w dniu imienin - bo to wszak dziś Alicji :)
Cieszę się, że wszystko poszło dobrze i że Moni też OK.
To wszystko oczywiście dzięki moim kciukasom. ;););)

Posted

Tekla64 napisał(a):
jak po zabiegu, wczoraj byla jeszcze dosc mocno otumaniona ale szczesliwa za to obolala jest mocno ale wczoraj juz wstala, mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie ino lepiej
clae szczescie ze po tym potwornym upale byla w nocy burza wielka i zrobilo sie chlodniej i dla malej i dla Moni to lepiej

No to dobrze. niech dochodzi do siebie;)

Posted

już gratulowałam, ale jeszcze raz nie zaszkodzi
GRATULACJE OGROMNE DLA WAS WSZYSTKICH :p

A Moni to zabieg miała w narkozie czy znieczuleniu zewnątrz oponowym?
jak już wczoraj wstała to jest bardzo dzielna :)

Posted (edited)

dzieki serdeczne , gratulacje i zyczenia przekaze

w planie bylo zewnatrz oponowe ale wyszlo ze w pelnej narkozie miala
dzis juz se super radzi juz jest duzo lepsza wczoraj jeszcze ja te wsie srodki otumanialy dzis juz mniej zapuchnieta i w koncu sie naprawde cieszy macierzynstwem

ps
a ja dzis z tego calego zmaiesznia skazalam na niepewny los Nowego, zostawilam go na zewantrz i se pojechalam do szpitala
cale szczescie ze chyba kociska go juz jako niejadalnego traktuja , przezyl cale szczescie

Edited by Tekla64
Posted

O matko Gratuluję wnusi:loveu:
Wlazłam sobie foty pooglądać - piękne wszystkie, super zabawa, Niko zawzięty, aż dziw, ale wnusi malutkiej nie spodziewałam się ujrzeć - śliczna jest:loveu: Zdrowia życzę mamie i córeczce;-)

Posted

mysle sobie ze wschody slonca beda ciekawsze z tej ambony jesenia , zima i wiosna ale jeszcze musze chwiel czasu znalezc na to by sprawdzic jak to bedzie z zachodami ....
no i licze ze jakies ziwerzaki zaczna podchodzic i cosik uda sie zrobic fajnego moze
a przede wszytskim to na takowe zdjecia musze miec czysty obektyw jak sie okazalo po sloncu hihihi

ale ale zlapalam takie oto spiocha

spala na calego , chrapala jak smok i tylko gwizd jej chodzil w rozniste strony ale sie nie obudzila

Posted

Fajne te zdjęcia z nowej ambony.Też myślę że jesienią te wschody słońca będą ciekawsze.
Pigi wyszła na ogromnego śpiocha,ale to dobrze znaczy że już się zadomowiła.:lol:.