Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ptakow szkoda , ale widzialam ze nadal klucze wala na wschod moze tam mniej sniegu i mniej mrozu niz u nas, zurawie wkolo daja znac ze jednak zyja a drobnica ptasia razem ze sloncem rozpoczyna swoje trele

byle doczekac ciepla i zieleni

Posted

Na moim wolskim balkonie było o siódmej rano minus szesnaście, dlatego wolę spoglądać na futrzaki przy kominku /rozpalonym/ niż na biedne kurczatka na zmarzniętej ziemi. Dzielne maluchy. teraz pełne słońce i moje dwa kocury leżą lubieżnie na plecach w plamach słońca - dobrze im tak. Czy ktoś w tym roku robił "świąteczne porządki"?

Posted

A gdzie masz snieg przykurniku??

nie widziałaś na fb obrazków z napisem "pomóż wiośnie.jedz śnieg"? pewnie sobie kurki wzięły do serca i pomagają ;):lol:

a kurczaczki bardzo dzielne:p

Posted

Fides79 napisał(a):
nie widziałaś na fb obrazków z napisem "pomóż wiośnie.jedz śnieg"? pewnie sobie kurki wzięły do serca i pomagają ;):lol:

a kurczaczki bardzo dzielne:p

widziałam nawet zdjęcie do galerii wrzucałam :lol:

Posted

Ru-Bru napisał(a):
Na moim wolskim balkonie było o siódmej rano minus szesnaście, dlatego wolę spoglądać na futrzaki przy kominku /rozpalonym/ niż na biedne kurczatka na zmarzniętej ziemi. Dzielne maluchy. teraz pełne słońce i moje dwa kocury leżą lubieżnie na plecach w plamach słońca - dobrze im tak. Czy ktoś w tym roku robił "świąteczne porządki"?

a co to jest???? :diabloti::diabloti:
ja mam caly rok takowe porządki bo przy kudlatych kundlach inaczej się nie da :diabloti:

Madziaaaaaaaaaaaaa jakie te kuraczki sa sliczne takie puchate i takie milusie :loveu:
Zostaną zjedzone? :cool3:

buziamy slonecznie :loveu:

Posted

zostana ...zjedzone albo padana ze starosci zalezy jak sie ulozy

no w-we tez zmrozilo dzis?!
moglaby se ta zima juz pojsc ale Irek twierdzi ze nim on sie nie najezdzi nanartah to se nie pojdzie
proponowalam coby jechal juz w piatek i sie najezdzil bo ja juz chce wisony!!!!!

Posted

-19 dzis
kuraczki jak wyletly z kurnika tuptaly znozki na nozke ale zarly i lataly po wybiegu az poszly sie pogarzac pod mamske

dzis byl spacer ale pod koniec myslalam ze Tekla znaiemogla okrutnie, az siadla i pdala mi zmarzneite przednie lapska
roztarlismy i dotarlismy do domu, Borys pokurczony i malo chetny na dlasze spacery.
Niko jak to Niko wariat komplenty w pedzie nie ma czasu na mroz.
Dona juz przestawila sie na gole stopki i szalala jak zwykle

ranny spacer cudny , skrzylo sie jak na bajkowych pocztowkach, zawialo wsio znow na czysto wiec swiat byl bajkowy
ale czemu az tak zimno?

Posted

wilczy zew napisał(a):
miałam psa,który młody i marzły mu łapki :)

u nas nie ma słonka

Mushu młody 2 lata długa siersc a jak za dużo śniegu to mi się pokłada bo zamarzniete łapska, więc w najwieksze mrozy w butach chodzi :P

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Mushu młody 2 lata długa siersc a jak za dużo śniegu to mi się pokłada bo zamarzniete łapska, więc w najwieksze mrozy w butach chodzi :P

u nas wystarczyło roztarcie łapek co jakiś czas