Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tyz mnie mocno zdziwila zwlaszcza ze bylo jednak dosc jasno a mimo to blyskalo sie
nie chce mi sie o .... walnietym Nikodemie , mam za to troche zaleglych zdjec roznych tak bylo przed wiosna u nas

Posted

Witam serdecznie w nowym roku :) strasznie dawno mnie tu nie było ale postaram się nadrobić zaległości ;)
Już mogę powiedzieć, że jestem w szoku jaki Jasiu już duży chłopak! Z tym rudaskiem świetne zdjęcia ;)
burza w lutym? kurcze szok... co prawda raz mi się zdarzyło widzieć burzę w grudniu ale to i tak chyba anomalia pogodawa :)
Zwierzaki jak zawsze piękne.

Posted

chcialam powsatawiac chronologicznie zlaegle zdjecia ale cosik fotosik nie chce ze mna wspolpracowac wiec .... beda troche nie po kolei,
mialy byc teraz zdjecia jak to wiosna u nas jest ale w miedzy czasie troche przyproszylo , wiosenne moze beda pozniej

Posted

Ale tym kociastym dobrze.Ciepło i miętko.:lol:
Te bratki to jakieś zmutowane .Chociaż dla przyzwoitości powinny już przestać kwitnąć,żeby na wiosnę wystrzelić.

Posted

No jak są tulipany, to już wiosna na całego. :)
Kociaste śliczniaste.
Pogubiłam się trochę z tą chronologią - to jak właściwie teraz u Ciebie jest - śnieg czy nie-śnieg? Bo już chciałam pisać, że zazdroszczę tego puchu, ale nie wiem czy mogę...