M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 U nas też dosypało i trzeba było odśnieżyć :diabloti: Miłego dnia :) Quote
WATACHA Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 U nas śniegu kupa, ale tak jest przyjemniej, niż jakby miała być chlapa. Quote
Doginka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 W Markach i w warszawskim Parku Skaryszewskim biało i przyjemnie:lol: Byłam u veta.....uffffffffffffffffff:multi: Quote
Doginka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 M&S napisał(a):Na Marysinie też ładnie:) I co u weta? Mam zdrowego psa;-) Quote
M&S Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Doginka napisał(a):Mam zdrowego psa;-) Super i tak trzymać:) Quote
Saththa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 eria napisał(a):chętnie bym się tam z nimi walnęła pod tym kominkiem :) Ohhh ja tez;) Tekla64 napisał(a):no mamy zime !!!! jakies 5-7cm sniegu i -10 wiec sniegu nie za wiele to sie nie urobie a w zwiazku z mrozem to sypki jest psy sie ciesza ale za dlugo poza Dona na dworzu nie chca hihihi Noooo to gratuluje;) Tobie tez moge wysłac mój:) u mnie ze 30 centymetrów spadło.... Quote
M&S Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Cześć wieczorową porą :) Mam nadzieję, że Was nie zasypało...;) Quote
eria Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 a u nas to już jest przegięcie z tym śniegiem... i co chwila dosypuje nowego. A jednocześnie odwilż, śnieg lepiący, Dumiszon z każdego spaceru do wanny na topienie kul wielkości owocu granata a potem od razu na czesanie bo pod kulami robi się katastrofa z włosem. czekam więc na mróz żeby dziadostwo się lepić przestało Quote
Doginka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ja mam to samo, tylko tych łap do odkulkowania mam aż 12;-) Quote
Saththa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Wielkosciowo wychodzi na to samo;) Eria.... zazdraszczam wanny!!!!!!! Quote
Natula Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 oo a mi sie jeszcze nie obkulkowały piesy tej zimy :p ale za to mam wrazenir ze na Syberii mieszkam, zaaaaamarzam, ale nie marudze bo wole to niz chlape i syf w domu plus mopy do prania po kazdym spacerku Quote
Tekla64 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 u nas luzik ze sniegiem , luzik z mrozikiem ale jest, a kulkow nie mamy za wiele bo.... mamy krotkie wlosy na lapach hihihi Quote
ulana Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Oj nie przelicytuję Was ilością kulek, bo mam tylko 4 łapy i to małe, ale kulki są na tyle przylepne, że mój tata sie przeszkolił w płukaniu psa po spacerku. :) Quote
Tekla64 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 ja was tez witam wczesnym popoludniem u nas jeszcze jasno, jeszcze sa slady po zachodzacym sloncu Quote
ulana Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 No to ja się żegnam pracowo i idę do domku. Ciemno już. Słońca tylko elektryczne... Quote
Tekla64 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 u nas dzis bylo takie jak z kosmosu, za gruba warstwa chmur ale bylo je widac i jak zachodzilo to zabarwilo chmurki na rozowo Quote
Doginka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 U nas biało, zimno, ale bardzo przyjemnie;-) Aż sama się dziwię, że to piszę, bo nie cierpię zimy:lol: A za chwilkę idę z psami na bulwarek - odpoczywam u mamci w Wawce:lol:Kocham swoją nową pracę:lol: Quote
M&S Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Doginka']U nas biało, zimno, ale bardzo przyjemnie;-) Aż sama się dziwię, że to piszę, bo nie cierpię zimy:lol: A za chwilkę idę z psami na bulwarek - odpoczywam u mamci w Wawce:lol:Kocham swoją nową pracę:lol:[/QUOTE] Przyjemnie....:roll: wiatr wiał paskudny. Quote
Doginka Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='M&S']Przyjemnie....:roll: wiatr wiał paskudny.[/QUOTE] U nas nie wiało, może to zasługa miejsca:lol::hmmmm: A teraz mimo mrozu jest jeszcze fajniej - cisza, spokój, wiatru brak - właśnie wróciłam z nocnego spacerku;-)Jak mi tego brakuje w Markach - tych nocnych spacerów i pogadanek z moją madre:lol: Quote
M&S Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Doginka']U nas nie wiało, może to zasługa miejsca:lol::hmmmm: A teraz mimo mrozu jest jeszcze fajniej - cisza, spokój, wiatru brak - właśnie wróciłam z nocnego spacerku;-)Jak mi tego brakuje w Markach - tych nocnych spacerów i pogadanek z moją madre:lol:[/QUOTE] W Centrum zawsze wieje.... W Markach, chyba nie jest źle? A teraz pada śnieg, pada śnieg..... Dobrego dnia Sforo:) Quote
Recommended Posts