Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 jaki porzadek jak wsio posprzatane , wsio tak przemyslane... nie moge wyjsc z podziwu Quote
Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 tna sobie na takie kawalki jakie sobie potrzebuja i z jakimi sobie poradza , wykorzystuja wszystko , poprzednie drzewo jua bylo bez galezi i pozostalosci to korone ma chyba zostawiana na zas do wykonczenia , teraz pracuja nad grubszym materialem Quote
Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 taaak sa wspaniale jak se pracuja na terenie nie kolidujacym z ludzkimi interesami bo jak pracujaj w pocie czola coby zalac moje pastwiska to nie bardzo zachwycona nimi jestem ale mam nadzieje ze juz tyn naparty zrozumial ze to kolo mnie to zle miejsce na jego zamiarow i oby tak bylo Quote
malawaszka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ooo i tu pracusie! ja też obserwuję jak u nas działają - jeszcze kilka lat i pustynia będzie :splat: a moje koty to nieużytki - nie chcą mi się kłaść na plecach żeby wygrzać bolące miejsca :placz: Quote
Albinos Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 fajnie jest miec kilka psów można patrzec jak super sie bawia i sobie towarzyszą Quote
Saththa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Oooo I Tekla i Borys na spacerku? I na poczatku pytać miałam z kim poszłaś na ten spacer b o widziałam ze smycz nikosia musiał trzymać ktos inny niz Ty ale widzę, że Ciocia nadal Literatka u Ciebie :) Pozdrów ją ode mnie proszę;) Quote
Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Sandra masz pozdrowienia zwrotne a chcialam poinformowac ze Ulana ma galerie http://www.dogomania.pl/forum/threads/236386-Sznupoksiąg-czyli-z-brodaczem-dzień-po-dniu Quote
Fides79 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 no poranek rzeczywiście mieliście cudny :p odkrycia łabądkowo - boberkowe tez fajne:lol: i tak sie własnie zastanawiałam kto to taki na tych zdjęciach i się wyjaśniło ;) Quote
ulana Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 O, Tekluniu, dzięki za reklamę. ;) A skoro już tak to zapraszam serdecznie wszystkich i proszę o wyrozumiałość. nad ewentualną mą nieporadnością komputerową. Piękne te bobrze zdjęcia. Czy mam rozumieć, że to bajorko z łabędziami to robota bobrza? http://images10.fotosik.pl/2912/aaaf3d974d4f8fa9.jpg A to bóbr? ;) Quote
Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 hihihi czy cale bajorko to ino robota bobera to nie wiem ale napewno pracuje nad powiekszeniem akwenu wodnego skubaniec co zreszta w tamtym rejnie bardzo urokliwe jest ino ta kaluza z ktorej pija psy i lataja po niej to wlasnie ze tak powiem przeplyw nad droga efekt jego pracy ponoc zawziecie z lesnikami w konkury idzie kto wytrwalszy w swej pracy ludziska w rozbieraniu czy on w budowaniu a Tekla... chyba bardzo byla sklonna za tego bobera robic , zafascynowana zapachem i sciezkami ale cale szczescie ze juz sily nie te bo pewnie bym ja musiala w tym lesie zostawic i czekac az sama wroci do domu Ulana reklama byla darmowa i z radocha zrobiona hihihi Quote
Sonka95 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Psiaki przynajmniej miały fajny spacerek :loveu: Quote
ulana Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Tekla64 napisał(a): ponoc zawziecie z lesnikami w konkury idzie kto wytrwalszy w swej pracy ludziska w rozbieraniu czy on w budowaniu :) :) :) Uśmiałam sie z tych zawodów, ale wiem, że mnie się łatwo śmiać, a mieszkańcom i leśnikom to wcale nie do śmiechu. Quote
Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 no nam nie bardzo smiesznie jak nam pastwisko zatapia ale na razie ino robimy se na przekor i mamy nadzieje ze pojdzie se gdzie indziej robic swa robote w miejsca takie jak tam gleboko w lesie i gdzie moze se to robic Quote
Margi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Spacer z psiakami fajny.:lol: Ja się zapytowywuję jak się ma ta zimna woda i zimne powietrze do reumatyzmu Tekli ? Quote
Saththa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Tekla64 napisał(a):Sandra masz pozdrowienia zwrotne dziekuje ;) Quote
Doginka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ale musiał być cudny dzionek po takim pięknym poranku:loveu: http://images10.fotosik.pl/2912/2c3c5a8493e0e856.jpg Quote
eria Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 http://images10.fotosik.pl/2912/aaaf3d974d4f8fa9.jpg ta fotka mi się bardzo spodobała ;) zresztą wszystkie są jak zawsze u Ciebie, takie naturalne i z życia wzięte, tak,że człowiek się czuje jakby tam przeszedł tą trasę też robota bobrów zadziwiająca! Quote
Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Margi osttanio sie jej poprawilo i chce sie suce zyc ale nie na tyle coby poleciec za sladem , swiezym tropem wiec na spokojnie se ja biore luzem w las z czego ma naprawde ogromna radoche bo to widac po niej , po oczach , lepsze ruchy i szczescie na kryzwej mordzie Quote
Tekla64 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 na zakonczenie dnia pare portretow Kudlatego Quote
Recommended Posts