Tekla64 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 to nie to ze nie widzialam ze sie starzeja, dyc co jakis czas tu nowe symptomy opisuje ale tak prosto z mostu od kogo innego sie dowiedziec ze sie mocno posunely to maly szok Quote
ulana Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ha - no właśnie. Synalek podszedł do mnie i mówi:"Patrz mamo, mam wąsy!" I choć widziałam, że rośnie, to usiadłam z wrażenia :) :) :) Quote
Tekla64 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 dzieci i wnuk mnie juz nie szokuja hihihi wiem ze sie starzeja ale daleko im do konca [ mam nadzieje] a psy jednak od pewnego momentu bardzo szybko leca z forma ,a ze to sie dzieje duzo syzbciej jak u ludzi, to jest u schylku ich zycia czlek se musi uzmyslowic ze to troche inaczej, gwaltowniej takie mam wrazenie. mam dwa stare i kazdy inaczej "choruje" na "starosc" i kazdy inaczej wykorzytsuje to ze ma wiekszy luz hihihi pewnie ze wazne ze jeszcze chca zyc ze mimo pryzpadlosci maja radoche chcoa pobiegac pobawic sie bo cale szczescie jeszcze chca i moze wlasnie dlatego nie dopuszczalm do siebie tego ze sa juz naprawde stare mimo ze mniej a wiecej wiem ile maja lat, zawsze jakos dotad udawalo mi sie dotrwac z psami bez wielkich starczych ograniczen i oby z tymi tez tak bylo Quote
ulana Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Wiem, że ze starością to inaczej jest... Mój psiak młody jeszcze, do takich myśli mi daleko. Ale miałam zaprzyjaźnionego ONka i tak trochę było jak mówisz. Choć już siwiał tu i tam, to nie dawał się. Zwłaszcza ja tego nie widziałam, nie będąc z nim non stop. A potem miesiąc i zrobił się staruszeczek... Kochany był. Miał 17 lat. Quote
WATACHA Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ja pitolę, gdzie nie wejdę to mnie Tazzik straszy ;) http://images10.fotosik.pl/2693/112165fe550b52aa.jpg Quote
Saththa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='WATACHA']Ja pitolę, gdzie nie wejdę to mnie Tazzik straszy ;) http://images10.fotosik.pl/2693/112165fe550b52aa.jpg ale jak to straszy?????? Quote
WATACHA Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Saththa napisał(a):ale jak to straszy?????? Brodą ;)........... Quote
wilczy zew Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='ulana']WZetko kochana - co to znaczy 'kopiuj adres obrazka'? czy to nie to samo co kopiuj skrót? W prawej myszy mogę: kopiować - cały obrazek po prostu sie przekleja i szkoda miejsca, albo skrót - to nie działa. :smhair2: jak prawym przyciskiem myszy naciśniesz na obrazek to wyskoczy spory prostokąt i z wielu możliwości wybieramy "kopiuj adres obrazka" następnie lewym przyciskiem klikamy w ten napis i w odpowiedzi klikamy prawy i w rozwiniętych możliwościach klikamy lewym na wklej [quote name='Tekla64']dzieci i wnuk mnie juz nie szokuja hihihi wiem ze sie starzeja ale daleko im do konca [ mam nadzieje] a psy jednak od pewnego momentu bardzo szybko leca z forma ,a ze to sie dzieje duzo syzbciej jak u ludzi, to jest u schylku ich zycia czlek se musi uzmyslowic ze to troche inaczej, gwaltowniej takie mam wrazenie. mam dwa stare i kazdy inaczej "choruje" na "starosc" i kazdy inaczej wykorzytsuje to ze ma wiekszy luz hihihi pewnie ze wazne ze jeszcze chca zyc ze mimo pryzpadlosci maja radoche chcoa pobiegac pobawic sie bo cale szczescie jeszcze chca i moze wlasnie dlatego nie dopuszczalm do siebie tego ze sa juz naprawde stare mimo ze mniej a wiecej wiem ile maja lat, zawsze jakos dotad udawalo mi sie dotrwac z psami bez wielkich starczych ograniczen i oby z tymi tez tak bylo życzę Ci tego Magda z całego serca Quote
Saththa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 WATACHA napisał(a):Brodą ;)........... przeciez jej prawie nie ma :evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Saththa napisał(a):przeciez jej prawie nie ma :evil_lol: Czasami coś malutkiego też budzi strach :) Quote
Tekla64 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 tak wlasnie wyglada lysy milorzab Quote
eria Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 http://images10.fotosik.pl/2719/345bd50c7a6a0dfa.jpg śmieszna jest :loveu: Quote
Tekla64 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 no wlasnie od jakiegos czasu tula sie a wlasciwie Dona szuka kontaktu fizycznego z Tekla bo Niko rozwalony na najwiekszym poslaniu doma i oczywiscie sam a Borys w przedpokoju spi jak zabity , tam jest chlodniej i spokuj a jest doma o o to mu ostatnio chodzi aaa myszy sie wprowadzaja na potege, widze to po pokocie jaki moje koty kalda mi co chwila a i jeze sie uaktywnily i ciagna na nasze male podworko durne , pewnie mlode pokolenie nie znajace zycia i konsekwencji bycia u nas na podworku Quote
Natula Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 http://global.images10.fotosik.pl/2719/345bd50c7a6a0dfa.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: uwielbiam jak te czarne mordy jedna na drugiej leżą Quote
Tekla64 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 kocisko o wielkich oczach i masie wlosow plus rudzielec w tle Quote
Kaaasia Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 http://images10.fotosik.pl/2719/32638a6da44d8965.jpg Jakie przytulaski, na dodatek przy piecu. Ktoś chyba lubi ciepełko :smile: Quote
Margi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 http://images10.fotosik.pl/2723/7f0f51e6107d493f.jpg ależ jestem puchaty.Piknie obrósł sierścią.:loveu: Rudzielec też jest bardziej puchaty od swojej siostry. Quote
Tekla64 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Margi bo brat twej kotki jest wolnozyjacym a ino bywajacym [znaczy nachalnie sie pchajacym , wykorzystujacym kazda szpare coby ino sie wsliznac] doma odwrotnie jak jego siostra hihihi jej takie zimowe futro jest nie bardzo potrzebne, poza tym to facet wiec chyba dobrze ze mala jest subtelna no nie?! aaa duza Pusia na ta zime wcale nie ma takiego futra jak w zeszla , zostal jej sie ino ogon puchaty i tyz chetnie doma przesiaduje ale tez i sama chetnie sie wyprowadza jak sie juz nabedzie doma, zrobila sie pieszczotliwa hihihi Quote
Saththa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 I Rudy sie drze, Ło Matko jak on drze się :) Normalnie jeczydupa jak Tazzman albo i jeszcze wieksza;) Quote
Margi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Tośka była taka rozmowna jak była mniejsza.Teraz już mało gada.;) Quote
malawaszka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Saththa napisał(a):I Rudy sie drze, Ło Matko jak on drze się :) Normalnie jeczydupa jak Tazzman albo i jeszcze wieksza;) pasowaliby do siebie :D Quote
Tekla64 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Rudy znaczy Ford przynalezy do Ownic i jest tu odwiedzany przez swoja Pania z trojmiasta hihihi regularne wiesci i zdjecia tyz sa przesylane Samdra sie napalila na malego kudlacza ale w koncu i tak sie zostal u nas [ nawet go wirtualnie nie adoptowala!!!!] ale chyba se kudlacz nie szkoduje hihihi Quote
Saththa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 malawaszka napisał(a):pasowaliby do siebie :D Ano... zabiłabym obydwa w końcu ;) Quote
Recommended Posts