Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szron :crazyeye: no dobrze, że jak tak raniutko nie wstaje i nie widzę czy u nas są też takie atrakcje

a wschód naprawdę zachwycający :loveu::loveu:

Magda czy Ty sie jakiegoś nowego aparatu dorobiłaś? bo ostatnio zdjęcia są fantastyczne i takie bardziej ostre i wyraźne i kolory mają fantastyczne :p

Posted

sprzet ten sam umiejetnosci te same ino moze w koncu zaczynam miec farta !, i nie wsie wstawiam hihihi

a koleja czasu jest nastepna pora roku zima co powinno przyniesc snieg, mroz i zimno , no chyba ze jeszcze jesienia sie to zacznie

Posted

[quote name='Saththa']E tam proszę Cię. Śnieg nie ejst paskuctwem przez jakies 3 minut po spadnięciu. pozniej juz sie robi plucha, błoto i jest okropnie.[/QUOTE]

tak jest przez 3miesiące,bo jest mróz

Posted

Ja zimę ze śniegiem też lubię, ale taką mroźną. Nawet kudłate łapy wracają wtedy czyściutkie:lol:
Ale plucha... oooo to nie nawidzę tego paskudztwa:mad:

Póki co cieszmy się słońcem;)
U Magdy piękne do podziwiania cały czas;)

Posted

Śliczna kocia sesja na pieńku. W ogóle te kociska to masz fajne i wdzięczne do fotografowania.
Mamy cudną jesień nie narzekać ;) przynajmniej u mnie jest pięknie, słońce, kolory, ciepło. Wczoraj trochę popadało a dziś od rana jak w jesiennej bajce. Szkoda tylko że w robocie trza siedzieć w najpiękniejszy czas :(

Posted

ja od tygodnia smarkam i kaszlę a wczoraj miałam jednodniową grypę z wszelkimi niedogodnościami tego stanu wraz z gorączką. dobrze,że tylko jednodniową ;)