Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
a jak inaczej nazwac najcudniejsza i znana modelke plus championy wystawowe?!
zwlaszcza w porownaniu do moich wiejskich piesow

Dobre :cool2: Ale zestaw się zjedzie i spotka:roflt:

Posted

magnolia ..... no sa piekne ale nie moja , mam nadzieje ze jak juz se pochoruje po przesadzeniu to zacznie byc taka jaka powinna na to bardzo licze

Anus to juz za chwileczke wiec przetrwasz zupelnie tak jak ja hihihi

Posted

zaby dra sie na caly glos w czym od wczorajszej nocy wspomaga je dzielnie slowik , dzis z rana kukala kukulka , jaskolki sie uwijaja w powetrzu , bzy nabieraja kolorow wiec wiosna juz na calego

pierwsza tura gosci dotarla wiec teraz czekamy an druga i bedziemy w komplecie

Witaj Malawi , jesli nie widzisz fotkow Erii to sie nie dziwie bo jeszcze nie ma
wczpraj wykonala dziweicza jazde za kierownica wiec miala glowe czym innym zaprzatnieta hihihi
ale beda napweno

a moje sa i tak kiepsko to moze wiele nie stracilas choc mysle ze jednak je zobaczysz w koncu
zapraszamy czesciej

Posted

Aaaaaa milego wypoczynku:)

Magda powiedz mi ... jaki ptak się drze w nocy? jak tylko się wczoraj ciemno zrobiło cos zaczeło sobie drzec sie i tak całą noc.... Jaki to ptaszek?:lol:

Posted

Saththa napisał(a):

Magda powiedz mi ... jaki ptak się drze w nocy? jak tylko się wczoraj ciemno zrobiło cos zaczeło sobie drzec sie i tak całą noc.... Jaki to ptaszek?:lol:

noo u mnie też kiedyś - ale sie wystrachałam wtedy :D szybciutko spylałam do domu :D