Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ja się fajnych fotek naoglądałam, najfajniejsza sesja z wnusiem i sforą, widać że chłopak się czuje w obecności zwierzaków bardzo dobrze :loveu:
http://images10.fotosik.pl/241/329a8aeb01e5050d.jpg

Dona ma niesamowitą tą brodę, ciekawe ile jej się tam skarbów potrafi schować ;)
http://images10.fotosik.pl/271/c9235a06a960104e.jpg

I Boryska widziałam :lol:
http://images10.fotosik.pl/209/9f7fae1c7c224bc4.jpg

Posted

ja też dziś poranek podziwiałam, ale zupełnie niepotrzebnie. Robotnicy mieli przyjść o 8 , wstałam o 7.30 i szlag mnie trafia, bo jest sobota wrrrr Przylezą to dostaną wytyczne ,że mają czas do 15 i ani minuty dłużej :/

Posted

a my dzis mielismy zimna ale piekna pogode i swietna wycieczke we dwie na rowerze do lasa, inne nowe sciezki , pies mimo cieczki skupiony na mnie , pogoda cudna
fajnie tak jednak czasem sie ino we dwie i to juz deczko zgrane baby se pojsc-pojechac w plener
musze chyba do tego wrocic ale ponoc Nikodem dostal szalu z zalu i zazdrosci

Posted

[quote name='Tekla64']a my dzis mielismy zimna ale piekna pogode i swietna wycieczke we dwie na rowerze do lasa, inne nowe sciezki , pies mimo cieczki skupiony na mnie , pogoda cudna
fajnie tak jednak czasem sie ino we dwie i to juz deczko zgrane baby se pojsc-pojechac w plener
musze chyba do tego wrocic ale ponoc Nikodem dostal szalu z zalu i zazdrosci

One to wszystkie chyba takie zazdrosne nerwuski ;).Jak ja spuszczam Mentora ze smyczy a Leosia nie to mały zaraz ma nerwy :)

Posted

u nas zapowiadal sie cudny wschod ale... naszlo od wschodu chmur i poza zapowiedziami malowniczego wschodu nic z tego ale slonce mamy ino nie malowniczo wschodzace
za to mamy mroz i to -4 przy samym domu wiec ... nizej moglo byc wiecej

Posted

kocur wcale za wiele przeciwko tym karesom nie mial a jak juz bylo mu za duzo to dal znac dwoma lapskami i dalej sie ale juz mniej nachalnie czubili hihihi

masakra z ta "wola boza"

Posted

hahaha Dona jest rewelacyjna z tymi swoimi kocimi zalotami !! :)
a mróz całkiem niezły już miałaś
u nas kolejny dzień cudnego słonka się zapowiada a to oznacza fajny spacer fotkowy

Posted

pomyslowosc zwierzat zawsze mnei zadziwia , nieustannie.w zyciu bym nie pomyslala ze mozna se znalezc mieszkanie w odkurzaczu
a jak sie niestety naocznie i naskornie przekonalismy, mozna!!!!

mamy taki odkurzacz do czyszczenia pieca i kominow , jest uzywany raz na jakis czas i normalnie se stoi w stajni .
my do odkurzacza coby sadze wyciagnac a ona nam szparami z odkurzacza na chalupe wali
my magdalamy do sroka a tam taki widok nam sie ukazal

myszka se znalazla apartamenta z wejsciem prez dosc dlugi tunel
przerobila filter na material budowalny a i pare innych rzeczy tyz wykorzystala przy czym niestety odkurzacz juz nie spelnia swojej
pierwotnej funkcji

Posted

nasze okoloczne satwy i stwaki pozamarzaly i nie rozmarzly

a suka jest w wielkiej milosnej fazie , nawet moni dzis mocno kochala

ale cale szczescie bez erotycznych podtekstow jak do kocura

Posted

Ale Dona ma chcicę ;)
A kociska nieźle się rozpanoszyły! Zaanektować całe psie posłanie to już jest przesada ;) Choć jak widać Donie to pasuje bo ma się do kogo mizdrzyć ;)