Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeciaganie liny bomba! :lol:

Ares jest śliczny...choć Dona ładniejsza ;) Ares ma zupełnie inna głowę niż Dona

http://images8.fotosik.pl/2538/e5038794f00fa872.jpg

http://images8.fotosik.pl/2538/186044c654e45036.jpg

[quote name='wilczy zew']czy mnie się wydaje,że Ares ma jaśniejsze oko od Dony

ma jaśniejsze oko, ma inaczej osadzone uszy i nieco inne proporcje .... znaczy, żeby nie było, ja tylko tak, jak patrze na te zdjęcia... i juz uciekam

Posted

no jest kiepsko obcieta wyglada jak Franz-Jozef z tymi bokobrodami i masakryczna grzywka a do tego na nosie tyz nie ma wycietych
Ares rzeczywiscie jest deczko nizszy i ma badzo jasne oczy do tej swojej siersci bursztynowe i oko samo w sobie jest fajowe ale w jego masce to dosc niesamowicie wyglada hihihi sa bardzo wyraziste

moje oko sie uspokoilo jak juz byl czas coby do lekarza sie wybrac

Posted

indianski skupil sie na zabawie a Moni dopiero zas potem przyniosla kamere i zauwazyl dopiero na sam koniec hihihi

on jednak jest juz wiekowy i czasem mu sie zdaza juz nie uslyszec lub niedowidziec

Babcia Tekla uwalila sie z mlodzieza ludzka i z gory popatrywala na mlodziez psia z wielkim poblazaniem
ona tez juz malo kiedy ma ochote na dzikie harce starzejej sie babinka
ale jakby bylo co do gryzienia straszenia oooo to jeszcze ma ped i gibkosc

Posted

Fredzia
jakbys czytala to niedawny nabytek kura silka a nie wacik juz musze znoasic nazwe miniaturowych strusi wiec moze juz wiecej nie wymyslajamy hihihi

aaa
wlasnie wczoraj musialam moje towarzystwo zostawic na glowie reszty mej rodziny i se pojechac po przyjezdzie czego sie dowaduje ze Ares zapolowal se na kure i niestety juz nie mam kogutka zielononozek

zabraklo wrodzonych cech przywodczych i stala sie tragedia hihihi

Fides
cygana poznasz osobiscie
to moj.... ziec mlodszy