Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurki kurki! chcemy kurki ;)

boskie są te kocięta, młode koty mają takie śmieszne futerko, potem już takiego fajnego nie mają
a ten ogród :loveu: wymiękłam ach ach :loveu:

na fotelu bombowe :diabloti: uśmialam się strasznie.
muszę się do czegoś przyznać :oops: ciągle zapominam że masz Teklę :oops: i co są obie na fotach to ja patrzę i myślę "eeeeeeeeeeee?". dopiero po chwili przychodzi olśnienie ;) jenki ta moja pamięć ;)

Posted

a to tyz w miare nowy nabytek ino juz troche sie u nas zadomowila choc sama jest , Jaśko jak ja zobaczyl to powiedzial ze ona ma okulary a czapa sie nie przejal

Posted

a to przyszly wladca kurnika pnoc susex czy jakos tak

napoczatku go strasznie wszytskie meczyly za to ze jedyny bialy ale dal se w koncu rade

a dzis juz nie jest sam jeden bialy hihihi ani ta w okularach nie jest jedyna z czapa

Posted

ogrod to pewnie moglby byc duzo piekniejszy gdyby ktos o niego przyzwoicie zadbal ale i tak mnie cieszy

begonie

dalie

dziwaczki ogrodowe

i jarzebina obsypana mocno owocami

Posted

Cudniaste te białe kurki.Takie puchate.Nawet nie wiedziałam,że takie mogą być kury.:lol:

Dona jest moją ulubienicą,ma takiego sznupiatego figla w oczach.:loveu:

Tekla nie narzekaj ogród masz piękny.

Posted

[quote name='Tekla64']tam zwial jeden

kudlaty skubaniec chyba sie wypial na nauki polowania i kategorycznie po pierwszej wedrowce zmamusia odmawia opuszczenia podworka
reszta chodzi z mamuska i jest bardziej sprytna a tyn se siedzi z nami i chyba mu sie nie nudzi[/QUOTE]

haha, pewno wyczuł że jego pozycja jest niezachwiana... w końcu ma w Twoim domu sprzymierzeńca ;)

[quote name='malawaszka']
hihihi mnie też się czasem tak zdarza :D zwłaszcza jak czasu mało albo jak nie zauważę że jest jeszcze jedna strona do doczytania :D[/QUOTE]

a ze mnie sie śmiała no! :lol:

[quote name='Tekla64']to sie chyba do behawiorysty nadaje co jak myslicie????
[/QUOTE]

tu już zaden behawiorysta nie pomoże... :roll: :megagrin:

ale widzę, żeś sobie dokupiła w końcu kurki w "kaskach" (jako mówiło moje dziecie ;) )

Saththa, jak to nie kojarzysz tych schodów?! toż po nich wciagałaś swa rusałkę wodną po kapieli w rzęsie :lol:

Posted

[quote name='jambi']

Saththa, jak to nie kojarzysz tych schodów?! toż po nich wciagałaś swa rusałkę wodną po kapieli w rzęsie :lol:[/QUOTE]

Haaaa czyli to jednak te:

[quote name='Saththa'] to tam przez stajnie co droga idzie?:hmmmm:

[/QUOTE]

tam koło były:)

i ja jej nie wciągałam sama szła ;)

Posted

łaaahaha jakie smieszne te zielononóżki :D fajowe!

a budleje mogą rosnąć na dziko? na takich nieużytkach? bo u nas cosik takiego jest niedaleko i tak podobnie kwitnie teraz - mocno się rozkrzewia tam

Posted

wyczytalam ostatnio ze tu adekwatnie powinnam powiedziec nie kminiam???? nie kminie ???? kucze , nie rozumiem o co chodzi????
moje silki wam sie w koncu podobaja czy nie ?
za nimi sa moje { noweczki takiez same} zielononozki kuropatwiane
powoli sie zgrywaja ze starym stadem hihihi