Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musze powiedziec ze Tekla chyba jest ciezko obrazona i chyba ja jutro bede musiala obciac bo boczy sie na wszytsko iwszystkich moze dlatego nie jest "zainteresowana" malymi kotami a Gustaw jest bacznie pilnowany bo.... no bo to Gustaw i troche czasu musi uplynac nim w pelni je zaakceptuje

ale ale na Nikodema tez musze zaczac baczniejsza uwage zwracac bo w nim chyba tez zaczynaja coraz mocnej grac instynkta dzis paskud jeden zamordowal troche niechcacy , ale jednak juz drugi gryz byl swiadomy, malego kurczaczka wiec zostaly nam dwa male kurczaczki z tych 4 co to sie za Ani wykluly, zmiartwilo mnie to strasznie bo to znaczy ze w chlopaku rodza sie mordercze instynkta.

Nikusia jednak chcialby sie podlaczyc do baru i smiesznie glowa przewraca jak one jedza ale tak poza tym to raczej mu nie jest do zabawy jak Donie ino do konkretnego zlapania kociaka niestety wiec takie scenki sa raczej caly czas pod kontrola.
ino ze juz niedlugo kociska zaczna zyc wlsanym sumptem i uczyc sie technik polowania i przetrwania wiec stana sie jeszcze bardziej samodzielne i niezalezne a potem moj wplyw sie skonczy poprostu

Posted

[quote name='Tekla64']musze powiedziec ze Tekla chyba jest ciezko obrazona i chyba ja jutro bede musiala obciac bo boczy sie na wszytsko iwszystkich moze dlatego nie jest "zainteresowana" malymi kotami

wcale jej sie nie dziwie

mozliwe ze Gutek ma zly wplyw na Nikosia

Posted

[quote name='eria'] Gosia to nawet jej zdjęcie na facebooka wstawiła, ja se to jednak darowałam.[/QUOTE]

polazłam az z ciekawosci zobaczyc, hihi jak na tak mocno sfatygowaną to nawet sie nieźle prezentowała :lol::lol:

Posted

oooo to malo fajnie :shake: , zycze coby chlopak sie pozbieral i przestal panstwa stresowac , moze to przez te ostatnie zawirowania pogodowe nie na wszytskich dobrze wplywaja

dawaj znac i odstresowuj sie :lol: ile wlezie i gdzie ci sie to dobrze robic

Posted

mowie dyc ze to tatusiowanie czy nianczenie to ino na zdjeciach tak wyglada on to by sie z nimi troche inaczej pobawil po swojemu
muapiszon jeden
a dzis patrzy na kuraki jak sep ale z daleka hihihi i nawet dzis ani razu nie pogonil duzych kur

Posted

Nie tnij Tekli tak krótko jak Donę, bo ona już starsza pani jest, a ma być lada dzień bardzo gorąco. Sierść chroni przed gorącem - działa jak dobry polar - trzyma stałą temperaturę.
Tekla jest piękna nawet taka nieufryzowana ;)

Posted

Ale Tekla chce być cięta :) Zrób jej Magda tą przyjemność, bidusia musiała obejść się smakiem jak Nikuś i Dona byli na stole.

Posted

[quote name='Tekla64']mowie dyc ze to tatusiowanie czy nianczenie to ino na zdjeciach tak wyglada on to by sie z nimi troche inaczej pobawil po swojemu
muapiszon jeden

Wiem, czytałam , ale nie mogłam sie powstrzymać :)

a dzis patrzy na kuraki jak sep ale z daleka hihihi i nawet dzis ani razu nie pogonil duzych kur

A to już popatrzeć nie można ;)?