Saththa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 malawaszka napisał(a):ja mam odwrotne - że mniejszy :lol: ja włąśnie też :lol: I wychodzi na to, że Twój Indiański owczarek boi się o swoją duszę jesli chodzi o Twój aparat :lol: Dawno nie było tylu jego zdjęć Taki radosny ;) http://images8.fotosik.pl/2169/83d953cb0e7d4cbf.jpg :rotfl: Pozdrawimay:) Quote
wilczy zew Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Śliczne zdjęcia owczarka (czy on grymasi przy jedzeniu) :loveu: Nikuś jak zawsze gościnny :fadein: na Twoich zdjęciach jest z innej perspektywy; w tych makach i językiem na bok świetnie wygląda :multi: Quote
Fides79 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 aaaa zdjęcia fantastyczne :lol::lol::lol: danielki maleńkie i dorosłe cudniaste :loveu::loveu::loveu: i owczarek indiański jakis nie indiański sie zrobił, chyba go Ania zaczarowała, albo sie zauroczył Foksiątkiem ;) Quote
WATACHA Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 I mi się wydaje mniejszy Nikoś. A łowcarek to chyba nie Twój ;).Ogólnie bardzo ładne zdjęcia. Quote
Tekla64 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 no wlasnie chyba sie zauroczyl Foxsiatkiem i Ania w pierwszym momencie a Anus wiedzac jaki z niego gagatek to wykorzystala , teraz juz wieje jak to on hihihi Borys nie grymasi ino..... ma swoja porcje za kazdym razem inna i nic nie jestem w stanie na to poradziac , przez te dwa i pol roku ino raz byl odpasiony i a tym finito trzyma forme najlepszej modelki a moze to jakas for,a anoreksji? Quote
Saththa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Tekla64 napisał(a):no wlasnie chyba sie zauroczyl Foxsiatkiem i Ania w pierwszym momencie a Anus wiedzac jaki z niego gagatek to wykorzystala , teraz juz wieje jak to on hihihi No to można stwierdzić, że się ogarnął :lol: Quote
Margi Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 faktycznie owczarek jakiś podmieniony.Pychol ma taki radosny. Daniele przepiękne. :lol: Quote
weszka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 To samo miałam pisać - owczarek zupełnie nie-indiański ;) Fajne fotki, naturalne, radosne. Czekam na więcej. No i podziwiam wytrwałość żeby wstać o takiej godzinie co to można się położyć a nie wstawać ;) Quote
Saththa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 weszka napisał(a):To samo miałam pisać - owczarek zupełnie nie-indiański ;) Fajne fotki, naturalne, radosne. Czekam na więcej. No i podziwiam wytrwałość żeby wstać o takiej godzinie co to można się położyć a nie wstawać ;) To nEria z zamiłowania trza byc :) Quote
Doginka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ja widzę Nikodema mniejszego;-) Podziwiam Erię, że tak wcześnie wstała:crazyeye: Ja mam się dziś zwlec z wyrka o 3 rano i wyjeżdżać z domku już o 4:crazyeye: nie mam pojęcia jak dam radę:mdleje: Quote
wilczy zew Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 weszka napisał(a): No i podziwiam wytrwałość żeby wstać o takiej godzinie co to można się położyć a nie wstawać ;) odpowiednia pora aby poczynić świetne obserwacje przyrody :lol: Quote
Tekla64 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 wszystko co fajne zawsze sie koncz i dzis ostatni dzien wiec dziewy znz na ostatnie zdjecia polecialy Ania narobila tyla zdjec ze moj komuter odmowil wspolpracy mauüiszon straszny dzciewczyny stwierdzily ye swiatlo o swicie jest cudne ale zwierzaki sie ruszaja dopiero po sniadaniu i kawie hihihi chyba sa zadowolone z okolicznej przyrody a park je zauroczyl Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Tekla nam narobiła smaczka na super foty, a eria zapewne będzie dawkować jak to Ona - po 5 :mdleje: :lol: Quote
Tekla64 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 caleszczescie ja je tez mam wiec jak sie komputer odobrazi to bede wstawiac cudenka wszelakie hihihi Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Tekla64 napisał(a):caleszczescie ja je tez mam wiec jak sie komputer odobrazi to bede wstawiac cudenka wszelakie hihihi No to niech się szybciej odbraża Quote
Tekla64 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 magik od humorow kompa na razie nie ma czasu buuuu a mam pozwolenie na wstawianie zdjec hihihi mam tez dwaa totalnie nowe sznupy w wersji letnio-sportowej bede miala choc troche mniej piachu doma Quote
Erhan Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Tekla64 napisał(a):mam tez dwaa totalnie nowe sznupy w wersji letnio-sportowej bede miala choc troche mniej piachu doma Czuję, że będzie golizna :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Tekla64 napisał(a):mam tez dwaa totalnie nowe sznupy w wersji letnio-sportowej bede miala choc troche mniej piachu doma Tekla dowody!! Dowody nam daj na ta sprotowoletnia wersję poprosze :lol: Quote
Erhan Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Saththa napisał(a):Tekla dowody!! Dowody nam daj na ta sprotowoletnia wersję poprosze :lol: Po 22:00 będą, bo teraz tu dzieci zaglądają :D Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Erhan napisał(a):Po 22:00 będą, bo teraz tu dzieci zaglądają :D hehehhehehe to poczekam :lol: Quote
Cavy Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dzień dobry wieczór :hand: Przyszłam sie przywitać Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 malawaszka napisał(a):no i gdzie ta golizna???? :roll: Noooo własnie dobrzem że Waszka czuwa :D Quote
WATACHA Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Narobiła chęci i znikła.Ani widu, ani słychu ;). Quote
Recommended Posts