MyrkurDagur Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Wybaczcie, ale troszkę się zakręciłam :oops: To gdzie jest teraz Migotka? Co się z nią dzieje? Quote
stonka1125 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 migotka dzień przed przeprowadzką do nowego domu zwiała opiekunce,myślelismy że sie znalazła bo znajoma mojego syna znalazła pieska bardzo podobnego do migotki(widzielismy zdjęcie w komórce),niestety na zywo okazało sie że to nie ona,piesek duzo młodszy,poszukiwania idą pęłną para ,szukamy wszyscy a razem z nami nowy domek,cały czas na nią czekają,ja jednak podejrzewam,że ktos ją zabrał,bo ona zanim zamieszkała w dt to dwa dni nie oddalała sie z naszego osiedla,w każdym razie szukamy dalej! Quote
MyrkurDagur Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Co za potwornie smutna historia :-( Trzymam kciuki, aby udało się ją odnaleźć... ale to chyba nie będzie takie łatwe... Biedna sunia :-( Najgorsze jest to, że nie wiadomo, co się z nią teraz dzieje... czy wszystko jest w porządku... Quote
stonka1125 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 no strasznie smutna,jutro będe w schronisku na postrzyzynach pewnego zdredziałego śmierdziucha:loveu:to sprawdze czy ktoś jej nie podrzucił ,spać nie moge przez nią ,boje sie zeby ktoś jej nie skrzywdził,taka ufna jest:shake: Quote
stonka1125 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 mam nadzieje,ale to tylko nadzieja..... Quote
stonka1125 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 migotka odnaleziona:multi::multi::multi: w schronisku,potrącił ją samochód,wszystko z nią ok,jest już w nowym domu!!!!!!!!!!!!!wstawie zdjęcia z z podróży póżniej,jak ktoś wie jak zmienic tytuł to prosze na pw Quote
MyrkurDagur Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Wspaniałe wieści :multi: Tak bardzo się cieszę, że Migotka jest już bezpieczna :loveu::loveu::loveu: Quote
stonka1125 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 ja tez sie strasznie ciesze,martwiłam sie okropnie,domek cały czas czekał,jestem im bardzo wdzięczna ,ucieszyli sie okropnie,pani sie dziwila że migotka mało wesola(rzeczywiście taka niesmiała była,a przedtem to zywioł)to jej powiedziałam,że schronisko to nie wakacje niestety,ludzie myslą że pieski tam są szczęśliwe bo mają opieke i jedzenie ,a wszyscy wiemy że one potrzebują najbardziej na swiecie człowieka,i wyobrazacie sobie ten rozpaczliwy jazgot całaj reszty jak migotke zabierałam z boksu,tragedia:-(do schroniska mamy 10 km,a ta mała jędza orzygała mnie dziko pod samiutkim nowym domkiem,całe nogi miałam orzygolone,ale to nic,ważne że bezpieczna!:multi: Quote
MyrkurDagur Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Oj Migotko ;) to dopiero bałaganu narobiłaś :shake: Ale najważniejsze, że jesteś bezpieczna, a także to, że Twój domek na Ciebie czeka :multi: Tylko pilnować Cię teraz trzeba ;) Miałaś ogromne szczęście, cała historia dobrze się dla Ciebie zakończyła :lol: Niestety, inne pieski takiego szczęścia nie mają... :-( Quote
stonka1125 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 a tak radośnie migotka jechała do swojego nowego domu prosto ze schroniska(15 minut później byłam zarzygana po kostki) Picasa Web Albums - stonka - migotka jedzi... Quote
MyrkurDagur Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='stonka1125']a tak radośnie migotka jechała do swojego nowego domu prosto ze schroniska(15 minut później byłam zarzygana po kostki) Picasa Web Albums - stonka - migotka jedzi... Śliczna z niej dziewczyna :loveu::loveu::loveu: Tylko ta podróż coś jej chyba poszkodziła... :roll: Quote
stonka1125 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 no jaja,migotka lata jak dzika z królikiem po ogródku(państwo mają takiego zwykłego krolika pod tytułem kubuś,żadna miniaturka wielki królewicz)latali jak dzicy,bo latają też po sklepie a kubuś podpieprza warzywka,kumpela dzisiaj widziała jak dziczeli,miód na moje serce!!!!! Quote
MyrkurDagur Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 stonka1125 napisał(a):no jaja,migotka lata jak dzika z królikiem po ogródku(państwo mają takiego zwykłego krolika pod tytułem kubuś,żadna miniaturka wielki królewicz)latali jak dzicy,bo latają też po sklepie a kubuś podpieprza warzywka,kumpela dzisiaj widziała jak dziczeli,miód na moje serce!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Wspaniale czytać takie wieści :multi: Quote
Recommended Posts