Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogo przecudny podpis,tez taki miałam,człowiek taki wyróżniony sie czuje:evil_lol:migotka dziczeje ,ale jest słodziasta,domek baaaaaardzo potrzebny,bo coraz bardziej się przyzwyczaja!

Posted

jest naprawde kochana,błagamy o pomoc,bo sunia ma tylko siedem dni na pobyt w domku tymczasowym,potem musimy ją odwieźć do schroniska(wróciła mama opiekunki z zagranicy i postawiła takie warunki):-(

Posted

stonka1125 napisał(a):
jest naprawde kochana,błagamy o pomoc,bo sunia ma tylko siedem dni na pobyt w domku tymczasowym,potem musimy ją odwieźć do schroniska(wróciła matka opiekunki z zagranicy i postawiła takie warunki):-(

Złe wiadomości... :shake: Czasu naprawdę mało... :-(

Posted

pinczerka dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
jast jednak światełko w tunelu,sunia spodobała się pani z naszego osiedlowego sklepu,sklep przy domu,ogródek i nawet królika migotka by miała ,trzeba tylko namówić pana,ma obiekcje co do cieczki,ale my wiemy co na cieczkę jest najlepsze no nie:diabloti:

Posted

nie chcemy nalegać i zawracać im d.... w swięta,we wtorek bedzie otwarte to idę pogadać,trzymajcie kciuki bo jak sobie pomyślę o tej małpie w schronisku radlinie to mnie zęby bolą...

Posted

migotka ma dom ,pani ze sklepu sie zdecydowała ,pan tez ......no i jest problem bo migotka zniknęła,cholera mała uciekła jak drzwi sie otwarły,nigdy nie uciekała,a musiała teraz,akcja poszukiwawcza szeroko zakrojona ,mam nadzieje ze sie znajdzie bo domek czeka....

Posted

Torusia napisał(a):
Ojej żeby się znalazła!!!

no żeby,taki domek,chłopaki latali dzisiaj po całym mieście i szukali jej,jak sie nie znajdzie to znaczy że ktoś ja zabrał,bo zanim ją zabrałyśmy to sie błąkała podobno po osiedlu pare dni,nie oddaliłaby się tak nagle,zostałaby na osiedlu,to młodziutka sunia jest,na bank kreciłaby się w pobliżu

Posted

migotka miała niesamowitego fuksa:multi:
znalazła ją i przygarnęla dziewczyna,która chodzi z moim michałem do klasy,ja po prostu jestem w szoku jak sie tej małej pindzie udało,dziewczyna pokazała michałowi dzisiaj zdjęcie w komórce swojego nowego pieska,on był w szoku bo to była migotka,ja znam jej mamę i będe gadac w sprawie sterylki,sunia jutro idzie do szczepienia i zakładać ksiązeczke zdrowia,mam nadzieje że wszystko będzie ok!
jezeli nie daj bóg sie rozmyślą to cały czas czeka na nią pani w sklepie,a jak bedzie ok to widziałam dzisiaj w naszym schronisku identyczną (troszke mniejszą)jak migotka sunie,to dla pani ze sklepu też będzie,w pierwszej chwili myślałam że to ona i dopiero jak podeszłam bliżej to zauważyłam że mniejsza,tak że ufffff!

Posted

Tola napisał(a):
:multi::multi::multi:
to faktycznie szczęsciara.
Miej ja Ania na oku, chociaz na początku, bo to sunia z dogo:cool3:

no nie bardzo,to nie ona,suczydło bardzo podobne,ale duzo mniejsze(młodsze),jestem załamana:shake:
nie wiem co z nią,plakaty ktoś pozdzierał,tylko te w środku sklepów zostały,będziemy wieszać od nowa,może ktoś ją gdzieś wywiózł???

Posted

migotka zapadła sie pod ziemie,nie mam pojęcia jak to sie mogło stac,mam żal do siebie,że nie wzięlam jej do domu,gdyby była u mnie to by nie zginęła,jeden głupi dzień dzielił ją od fajnego domu i wszystko poszło sie piep.....:-(

Posted

Torusia napisał(a):
Jak to znowu uciekła,nie ma jej u tej koleżanki syna?

nie uciekła znowu,po prostu to nie był ten piesek u kolezanki syna(gówniane zdjęcie w komórce)podobny,ale młodszy