stonka1125 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dzisiaj po południu znalazłam kolejny nieudany prezent gwiazdkowy:-(wiek sie zgadza(jak na prezencik),sunia własnie zmienia zęby,jest słodka ,niskopodwoziowa,kosmata okrutnie,jednym słowem przesłodka:loveu:na zdjeciach wygląda na małego onka,ale w rzeczywistości to mała sunia która niewiele juz urośnie,migotka szuka domu na juz,jest grzeczna i nie brudzi w domu(u mnie nie nabrudziła przez całe popołudnie:cool3:)nie mogła u mnie zostać bo jesteśmy troszke zapsieni i zakoceni,ale jest bezpieczna u znajomych,niestety nie może tam zostać,prosimy o domek !!!!!!! wieści z dt:sunia przebywa w dt w jarocinie,jest naprawde kochana ,zdarzyło jej sie jednak nabrudzić w domu(jedna kupa wcześnie rano),uwielbia dzieci,mieszka w tej chwili z trójeczką,byłam z nią dzisiaj na spacerku,na smyczy chodzi srednio,ale to kwestia przyzwyczajenia i odrobiny nauki,fajowa jest... Quote
stonka1125 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 a teraz zdjęcia małej małpki Picasa Web Albums - stonka - migotka jeżeli ktoś może je wstawić to poproszę bo nie umiem:oops: Quote
stonka1125 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 dzięki dogo!!!!!oczywiście posty skaczą:angryy: te kropkowane nogi to nie migotka,to tło robi moja altusia:evil_lol: Quote
funia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Stoneczko ,a gdzieś ty takie cudo wynalazła ??!! Quote
stonka1125 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 funia napisał(a):Stoneczko ,a gdzieś ty takie cudo wynalazła ??!! jakiś wysyp ostatnio u nas na osiedlu,jeden za drugim sie pojawiaja,strach zostawić na ulicy ,bo nasze bloki są obok trasy na konin i praktycznie non stop ruch,migotka jest u mojej koleżanki w bloku obok,ale tam trójka dzieci i dorywczo miewają na przechowaniu suczke taką amstafkową ,lekko agresywna więc mała nie może tam zostać:-( Quote
stonka1125 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 nikt nie zagląda do ślicznej migotki:-( ona naprawde potrzebuje szybko domku,choćby tymczasowego:cool3: Quote
Onaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Stonka1125 - a ogłaszałaś gdzieś maluszka ? Nawet takie odręczne ogłoszenia porobić że jest piesek - szczeniaczek do zabrania i porozwieszać np. na klatkach czy przed sklepem ? Quote
stonka1125 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Dogo07 napisał(a):Stonka1125 - a ogłaszałaś gdzieś maluszka ? Nawet takie odręczne ogłoszenia porobić że jest piesek - szczeniaczek do zabrania i porozwieszać np. na klatkach czy przed sklepem ? właśnie robie ogłoszenia,bo widze ze nic sie nie rusza ,a nie chce,żeby mała trafiła do naszego schroniska Quote
Onaa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A patrzyłaś może na ogłoszenia w "Przygarnę psa" ? Tam ogłaszają się różne domki - może akurat komuś się spodoba malutka. Quote
stonka1125 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 powrzucałam ją na" przygarnę psa",może ktoś się zakocha:roll: Quote
stonka1125 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Helga&Ares napisał(a):Piękna suńka, musi szybko znaleźć domek! no piękna ,ale sama wiesz ile jest takich pięknych psów i wcale nie jest łatwo o domki:shake: Quote
agat21 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 bardzo ładna szczeniorka stonka pewnie masz rację z tym prezentem gwiazdkowym :roll: :angryy: a może ogłoszenie w pobliskiej lecznicy weterynaryjnej? Quote
Helga&Ares Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 stonka1125 napisał(a):no piękna ,ale sama wiesz ile jest takich pięknych psów i wcale nie jest łatwo o domki:shake: macie allegro? Quote
stonka1125 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 nie mamy ale zrobimy,teraz lece kserowac ogłoszenia i będziemy rozwieszać,jak sie odezwie właściciel to mu nakopie do d..... Quote
stonka1125 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 migotka w nocy zeżarła tuśce buty:razz:czyli wyszło szydło z worka,to mały potwór jest! Quote
stonka1125 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 podniosę sobie chociaż owczarka"mniej niemieckiego" Quote
Onaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ze zdjęciami jest problem podobno przez serwer (czy jak to się tam nazywa) - najlepiej podobno na fotosik dać. Quote
Torusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Naprawdę śliczna,a Alta jaka nią zachwycona :lol: Quote
Tola Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A ja dopiero tu weszłam:oops: Sunia śliczna, młoda, wesoła - nie powinno byc problemu ze znalezieniem jej domu. Quote
Recommended Posts