Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj po południu znalazłam kolejny nieudany prezent gwiazdkowy:-(wiek sie zgadza(jak na prezencik),sunia własnie zmienia zęby,jest słodka ,niskopodwoziowa,kosmata okrutnie,jednym słowem przesłodka:loveu:na zdjeciach wygląda na małego onka,ale w rzeczywistości to mała sunia która niewiele juz urośnie,migotka szuka domu na juz,jest grzeczna i nie brudzi w domu(u mnie nie nabrudziła przez całe popołudnie:cool3:)nie mogła u mnie zostać bo jesteśmy troszke zapsieni i zakoceni,ale jest bezpieczna u znajomych,niestety nie może tam zostać,prosimy o domek !!!!!!!
wieści z dt:sunia przebywa w dt w jarocinie,jest naprawde kochana ,zdarzyło jej sie jednak nabrudzić w domu(jedna kupa wcześnie rano),uwielbia dzieci,mieszka w tej chwili z trójeczką,byłam z nią dzisiaj na spacerku,na smyczy chodzi srednio,ale to kwestia przyzwyczajenia i odrobiny nauki,fajowa jest...

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Stoneczko ,a gdzieś ty takie cudo wynalazła ??!!

jakiś wysyp ostatnio u nas na osiedlu,jeden za drugim sie pojawiaja,strach zostawić na ulicy ,bo nasze bloki są obok trasy na konin i praktycznie non stop ruch,migotka jest u mojej koleżanki w bloku obok,ale tam trójka dzieci i dorywczo miewają na przechowaniu suczke taką amstafkową ,lekko agresywna więc mała nie może tam zostać:-(

Posted

Stonka1125 - a ogłaszałaś gdzieś maluszka ? Nawet takie odręczne ogłoszenia porobić że jest piesek - szczeniaczek do zabrania i porozwieszać np. na klatkach czy przed sklepem ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Stonka1125 - a ogłaszałaś gdzieś maluszka ? Nawet takie odręczne ogłoszenia porobić że jest piesek - szczeniaczek do zabrania i porozwieszać np. na klatkach czy przed sklepem ?

właśnie robie ogłoszenia,bo widze ze nic sie nie rusza ,a nie chce,żeby mała trafiła do naszego schroniska