IKA & SONIA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Anja2201 napisał(a):Tymek się robi łobuz trochę więc zaczęłam z nim więcej pracować . A bardzo łobuzuje? :cool3: Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Anja jezeli Tymek bierze cos do pysia a nie powinien, odbieraj mu to i mow donosnym glosem fe Quote
Tymonka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Zabieram mu wszystko i staram się żeby nic nie leżało w zasięgu jego pysia , ale nie chodzi mi o to żeby nic nie pogryzł tylko o to żeby wiedział , ze nie może .Damy radę jakoś.;) a łobuzuje bo to jeszcze młody psiak . Podejrzewam , że nikt go wcześniej nie uczył dobrych manier. Nadrobim to:) Quote
Weronikaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Anja2201 napisał(a): ale nie chodzi mi o to żeby nic nie pogryzł tylko o to żeby wiedział , ze nie może .Damy radę jakoś.;) a łobuzuje bo to jeszcze młody psiak . Podejrzewam , że nikt go wcześniej nie uczył dobrych manier. Nadrobim to:) U mądrej cioteczki jest nasz Tymuś na DT :multi: Quote
Weronikaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Serdecznie zapraszam na mega bazar dla ProAnimalsów :loveu: :multi: --------> BAZAREK :smile: <-------- Quote
IKA & SONIA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Weronikaa napisał(a):Serdecznie zapraszam na mega bazar dla ProAnimalsów :loveu: :multi: --------> BAZAREK :smile: <-------- Weronikaa dziękujemy w imieniu chłopaczków :lol: Przydałoby się ich jeszcze wykastrować i zaszczepić Tymusia. Quote
Weronikaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Weronikaa dziękujemy w imieniu chłopaczków :lol: Ależ nie ma za co :) Przecież ja też coś muszę robić w Fundacji :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dzwoniła Pani Ewa i mówiła, że Białasek ma już od dzisiaj budę. Bardzo interesował się starą, dużo mniejszą i wyciągał wszystkie posłanka z niej. Oby ta nowa służyła mu przez ten czas pobytu u p. Ewy. Odnowiłam ogłoszenia dla obu chłopaczków: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.ogloszenia.web-marketing.pl www.krakow.szerlok.pl www.adopcje.org www.ludzie.cafeanimal.pl Randki, Domy, Praca w Warszawie, Drobne Katowice Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Napewno przy tak pieknej pogodzie Tymek i Bialasek juz po rannych spacerkach. Quote
dorixx Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Pieski zapraszają na nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-na-tymka-bialaska-do-25-maja-138140/#post12313784 Quote
hanek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Na razie plakat dla Białaska: http://proanimals.org/posters/poster_192.pdf Prosimy o wieszanie! Quote
IKA & SONIA Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dzisiaj chyba miała być wizyta kontrolna u weta ... Anja czekamy na wieści! Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dla Bialaska tez trzeba by termin na kastracje zrobic, Ika prosze Cie dograj to z DT a ja juz z nim pojade. Quote
IKA & SONIA Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ada-jeje napisał(a):Dla Bialaska tez trzeba by termin na kastracje zrobic, Ika prosze Cie dograj to z DT a ja juz z nim pojade. Oczywiście! Skontaktuję się jutro z p. Ewą, a potem dogram termin zabiegu z wetką. Quote
Tymonka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Wizyta dzisiaj ale dopiero po południu. Mam nadzieję że już jest wszystko dobrze bo pogoiły się już wszystkie ranki i nie robią się nowe.Tymuś ma się dobrze tyle , że jest duży problem z gryzieniem wszystkiego , jak jestem w domu to nie gryzie niczego ale jak wychodze i wracam to za karzdym razem coś jest pogryzione , może ktoś mi powie jak sobie z tym poradzić bo ja już wszystkiego próbowałam i nic nie działa Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Anja sprobuj zostawiac mu jakiegos gryzaka, Tymus bo wrocisz na smietnik :mad: Quote
IKA & SONIA Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Tymuś nie łobuzuj chłopie :mad::mad::mad: A tak na poważnie to również uważam, że jakiś gryzak typu kostka cielęca mogłaby pomóc tutaj. Białasek ma się dobrze. W nocy z nudów wykopał kilka dołów w ogrodzie :mad: ale na szczęście p. Ewa opowiadała o tym z uśmiechem. Kończy mu się karma, więc przydałoby się dowieźć. Może ktoś wesprzeć chłopaczka? :oops: Termin kastracji to przyszły wtorek godzina 11:00. Zaraz powiadomię DT. Ada-jeje da pani wtedy radę z Białaskiem jechać? Quote
Tymonka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Właśnie chodzi o to że ma zabawki (misia , kostke i gryzaka) ale jak mu coś daje to bawi się tym parę godzin a potem już się nie interesuje , a boje się że może mu się coś stać bo ostatnio zdjął ze stołu cukierniczkę i (chyba) zjadł cały cukier , na szczęście było mało ale i tak mógł się pochorować . Staram się nic nie zostawiać w zasięgu jego pyska , ale nie wiem jak on to robi ale zciąga rzeczy z szafek .A naprzykład butów nie rusza, ale najgorsze jest to że on wie że nie wolno bo jak wchodze do domu i jest wszystko w porządku to przychodzi się witać , a jak coś pogryzie to ucieka , czyli wie że nie wolno. Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Anja nastepna rada, jak wiesz ze zamierzasz wyjsc to nie dawaj mu wczesniej gryzaka i wyprowdz go na krotki spacer przed Twoim wyjsciem a dopiero po spacerze daj gryzaka i wyjdz, moze to go uspokoi na czas Twojej nieobecnosci. Quote
IKA & SONIA Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Anja jakie są dalsze zalecenia po wizycie u weta? Czy Tymus dalej tak łobuzuje? :cool3: Białasek nazywany przez Państwa Maksiem dokopał się już prawie do jądra ziemi i złamał drzewko :evil_lol: poza tym jest bardzo przytulaśny i kochany, zaczepia łapką i łebkiem żeby go głaskać. Śpi już ładnie w budzie. Quote
Ada-jeje Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 No Bialasku moze jak Cie we wtorek skrocimy :evil_lol: to przestaniesz panstwu kopac i niszczyc drzewka :mad: Quote
IKA & SONIA Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dzisiaj Białasek traci klejnociki :cool3: Trzymaj się dzielnie! Quote
IKA & SONIA Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jak nasze cielątko zniosło zabieg?? :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Pierwszy raz widzialam jak pies w trzy godziny po kastracji juz zabiera sie do jedzenia. Ciotki trzeba do Bialaska wybrac sie z aparatem i pokazac swiatu jego rezydencje, to jest naprawde profesjonalny buda. :lol: Quote
IKA & SONIA Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ada-jeje napisał(a):Pierwszy raz widzialam jak pies w trzy godziny po kastracji juz zabiera sie do jedzenia. Ciotki trzeba do Bialaska wybrac sie z aparatem i pokazac swiatu jego rezydencje, to jest naprawde profesjonalny buda. :lol: Jak mi się trochę w pracy ustabilizuje to wpadnę do Biała ska z aparatem ;) Twardy z niego zawodnik :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts