Tymonka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Muszę nie skromnie powiedzieć ,że przepiekne te moje dzieciaki:oops::evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :loveu:Oj tak :) a te apaszki mają też super Quote
Tymonka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tu były głównymi uczestnikami akcji "zerwijmy łańcuchy" moje dwa dzielne miśki Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tymus ale ci sie poszczescilo, :multi::multi::multi: az zazdrosc bierze jak sie widzi inne bidy ktorym nie mozna pomoc. Quote
Tymonka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja nie wiem czy on taki szczęśliwy jak mu pancia przynosi cały czas do domu jakieś małe bestie które go męczą , a jak się już przyzwyczaji to mu maluchy zabierają Quote
Ada-jeje Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Anja taki juz nasz los i naszych psiakow, najpierw staramy sie wprowadzic do stada cos na DT, a poznej im zabieramy i widac u nich smutek przez jakis czas, bodobnie jak i u nas. Quote
Tymonka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dokładnie , chociaż ja się czasem zastanwiam jak Tymuś to przeżywa , np. przez 5 miesiecy nigdy nie szczekał jak dzwonił domofon , po ty jak mu zabrali pierwsze 4 szczeniaki ( w przeciągu tygodnia) karzdy dźwięk domofonu obszczekuje z 10 minut , tak jak by chciał wszystkich odstraszyć Quote
Ada-jeje Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Bazyl do gory, Lintie dala ci tylko DT, a nie DS. Wiosna coraz blizej czas juz najwyzszy zebys i Ty znalazl swojego czlowieka. Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Lintie, napisz prosze co nowego u Bazyla i Azy, czy nadal trwa przyjazn, czy pomagaja Ci przy kopaniu ogrodka? :evil_lol: Quote
Lintie Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu, to chciałabym zatrzymać Bazyla na stałe. Już nie wyobrażam sobie rozstania z Łajzą Białą... Quote
IKA & SONIA Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 LINTIE :loveu::loveu::loveu: wspaniałe wieści! Gdzie będzie miał lepiej Bazyl niż u Ciebie :) Quote
Tymonka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wow , super wieści , zaraz Tymusiowi opowiem :D Quote
Ada-jeje Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Bazyl to nie Korek :shake: Lintie czym Cie tak zauroczyla ta lajza kochana ze zdecydowalas sie dac mu DS? :multi::multi::multi: Quote
zachary Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Oooo, nawet łajzę białą można pokochać:evil_lol::loveu:.Super, że tak się stało:multi:Bazylku, czasem bądź grzeczny;)... Quote
Tymonka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To my się teraz trochę ciotkom przypomnimy :) Tymuś lata : Z ulubioną zabawką : Quote
Tymonka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tymuś w ubranku , po kastracji , niestety kołnierz nic nie dał , spryciarz sobie bez problemu rankę lizał więc musiał ubranko nosić:D Quote
IKA & SONIA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Anja jaki słodziak z niego :loveu::loveu::loveu: Niedawno minął rok od momentu jak go zawiozłyśmy z Hanek do Ciebie ... Kochany bączek jest szczęśliwy :) Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dwaj przyjaciele wspolej tulaczki, rozdzieleni o setki km, znlezli wspaniale DS o jakich nawet nam i im sie nie snilo. :loveu::loveu::loveu: Quote
Tymonka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ja sobie już nie wyobrażam ,że Tymonka mogło by nie być . A najlepsze jest to ,że dzięki Tymkowi poznałam dogo i mimo tego , że zapewniałam ,że jeśli Tymuś zostanie z nami to nie będę mogła mieć tymczasów i tak je mam , w tej chwili mam w domu 6 psiaków :D , można powiedzieć ,że tymuś uratował i nadal ratuje inne psiaki . Quote
IKA & SONIA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Super Aniu, cieszę się bardzo :):):) ucałuj i wygłaskaj Tymusia ode mnie. Quote
Tymonka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Już przedstawiam: Ufa - 3 letnia sunia , maleńka ( 6 kg) , ma zapadnięte oczko jedno i chyba dlatego nikt jej nie chce , a jest naprawdę wspaniała Gacek - szczeniak ( 3-4 miesiące ) , wrócił mi z adopcji bo nasikał w domu i dziecko się ubrudziło:angryy::angryy: Kiara - 15 letnia staruszka , z zaćmą , głucha i bez ząbków ( tu adopcja była by cudem chyba) Bojusek - Psiak ze schroniska Tomaszowskiego , dwa lata siedział w schronie , wyszedł przerażony , bardzo ciężko go wyprostować , ale to jest tymczas płatny , bo już nie wyrabiałam finansowo. Quote
IKA & SONIA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Masz dużo ciężkich przypadków Aniu :( a ci ludzie ze szczeniakiem przegięli standardowo :angryy: Quote
Recommended Posts