Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tymek "ukradł" sobie dzisiaj pluszaka i od rana z nim szaleje .Biedny miś nie ma już oczków:lol: ale Tymek ma zabawę , co chwile przynosi mi misia żebym się z nim bawiła:lol:

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ick napisał(a):

A co z :loveu:Białaskiem ? Jak się sprawuje ?

Byłam dzisiaj u Białaska. Przywitał mnie przy bramce, aż piszczał z radości i machał ogonkiem :loveu::loveu::loveu:
Od wczoraj zaczął ładnie jeść, więc miejmy nadzieję, że przybierze troszkę na masie, bo mu wszystkie kosteczki znać :shake:
Pani jest bardzo zadowolona z niego. Jest grzeczny, nie wchodzi nikomu w drogę, zgadza się z jej całym zwierzyńcem. Jednym słowem kochany z niego psiak :lol: Bardzo chce wchodzić do domu, więc koniecznie musimy mu szukać osoby, która zgodzi się na jego przebywanie w domu.

Posted

Mam wieści od Anji, że Tymusiowe leczenie jest kontynuowane, jednak innym delikatniejszym środkiem, a ta wizyta była gratis :) Za tydzień pan doktor pobierze zeskrobiny i zobaczymy jak się miewają nużeńce.
Tymulek bardzo przypomina mi mojego pierwszego pieska, kochana mordeczka...

Posted

Hanek ,mojego też pierwszego, który w ciągu paru minut zjadł naszą wielkoanocną szynkę. Była tak duża jak on. A my martwiliśmy się o jego zdrowie a nie o szynkę. I tak kara go omineła....

:loveu: Tymek to już nawet i lizusek i sympatię zyskuje
a na dwóch łapkach pięknie drybluje .:lol:

Posted

Pomimo tylu problemow z jakimi przychodzi nam sie borykac, na takie chwile warto czekac :lol: :loveu: ech jak przypomne sobie warunki w jakich przyszlo czekac Tymusiowi i Bialaskowi na lepsze jutro to az uwierzyc nie moge :shake: ze oni juz bezpieczni.

Posted

Tymuś z Kluskiem dzisiaj tak szaleją , że musiałam wszystkie kwiatki z podłogi zabrać bo bałam się , że mogą tego nie przeżyć:)wreszcie się Klusek do zabawy przekonał:)

Posted

Anja2201 napisał(a):
A co tam u Białaska ?

Wybieramy sie z Till do Białaska za jakieś 40 min, więc będą nowe wieści. Till kupiła mu jedzonko. Może uda nam się kilka fotek zrobić.

A jak dzisiaj miewa się Tymuś. Czy jest już pełna komitywa z Kluseczkiem?? :loveu:

Posted

Byłam sama u Białaska. Till późno wróciła z pracy, więc wzięłam od niej jedzonko i pojechałam do chłopaczka.
Białasek ładnie je, jest grzeczny i przymilasty. Zaczał się nawet już bawić :loveu:, mnie też zachęcał i pchał się na mnie swoim ciałkiem ;) chętnie aportuje i nosi patyki w pysiu. Wieczorami troszkę wyje :razz: Widać, że kontakt z człowiekiem jest dla niego bardzo ważny i łasi się na każdym kroku. Osoba, która go pokocha i da mu domek, będzie miała wspaniałego i łagodnego przyjaciela.

Zaraz wstawię kilka fotek.

Posted

Ja jestem pod wrażeniem że pieski po takich przeżyciach tak szybko odzyskały pewność siebie , ja jak wzięłąm mojego Kluska ( błąkał się u mojej mamy na wsi) to dopiero po około pół roku przstał się wszystkiego bać a dopiero po roku zaczął się nieśmiało bawić , ale bardzo dobrze , tymek się robi łobuz trochę więc zaczęłam z nim więcej pracować . Tylko nie mam pojęcia jak go nauczyć , że nie wszystko co da się wziąść do pysia to zabawka .