hanek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Kasiu, nie pokazują się fotki, korzystasz z imageshacka? Quote
IKA & SONIA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tak z imageshacka, ale miałam problem ze ściągnięciem fotek. Teraz powinno być ok. Quote
IKA & SONIA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Najbardziej podobają mi się dwie pierwsze fotki. Tymuś i Klusek wyglądają na nich jak dwa kumple. Tak krótko znają się, a już dzielą się podusią :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Fotki naprawde wspaniale i potwierdzaja wersje Ika. Tymek boi sie mezczyzn :mad: ciekawe tylko czy jest to efekt wyrzuconych psow i przeganianych, czy tez nabawil sie stracha w Luszowicach. :crazyeye: Quote
2010 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Świetne fotki. Jak widać ma już nowego kupla:loveu: Quote
Weronikaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tymek ma towarzysza :loveu: Śliczne te zdjęcia, pokrzepiają serducha :multi: Quote
Tymonka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tymek został dzisiaj pierwszy raz sam w domu , co prawda tylko na 15 minut , ale nie piszczał i nie skakał ( stałam pod dżwiami i słuchałam:lol: )teraz leży grzecznie na swojej podusi , zmęczony po spacerze. To bardzo mądry piesek tylko musi minąć trochę czasu zanim się nauczy wszystkiego. Quote
hanek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Anja2201, witamy na dogo:multi: Dziękujemy za opiekę nad naszym kochanym Tymkiem! Nawet sobie nie wyobrażasz jakie to uczucie widzieć go tak wspaniale zaopiekowanego, mając w pamięci to jak był traktowany dotychczas. No i tak strasznie się cieszę, że Tymuś nie sprawia specjalnych kłopotów, bo po tym co mówili Ci ludzie spodziewałam się, że nie będzie łatwo. Quote
Tymonka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Wydaje mi się , że dobrze mu tutaj , chyba nawet nie tęskni za Białaskiem , a to co ci ludzie mówili to bzdury wyssane z palca , owszem piesek skacze na mnie jak się cieszy , ale jak tylko powiem mu siad , to siada i patrzy tak słodko:)wydaje mi się , że nawet z zostawaniem samemu nie będzie większych problemów , jutro zostawie go na troche dłużej i zobaczymy , dzisiaj grzecznie czekał. Ten kto weżmie Tymusia będzie miał wspaniałego przyjaciela. Quote
Tymonka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tymek bardzo ładnie zachowywał się na spacerze , kiedy pusciłam go ze smyczy cały czas pilnował Kluska i przychodził na zawołanie Quote
zachary Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tymek u Ani to normalny, wspaniały psiak, poprzedni /rzekomo/ stały domek to piramidalna pomyłka.... Quote
hanek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Cudne oba psiaki, Tymuś ma jak w raju:loveu: Aniu, a czy udało mu się już przekonać Kluska do wspólnej zabawy? Quote
IKA & SONIA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Anja witaj!!! :loveu::loveu: Nawet nie wiesz jak się cieszę, że zostawiłyśmy u Ciebie Tymusia. Myślę, że Twój Klusek jest bardzo dobrym przykładem dla Tymusia i dzięki temu jest Ci łatwiej z nim pracować. :lol: Foty śliczne, a chłopak dzięki zapewnionej opiece wypiękniał! Jutro odwiedzę Białaska, więc będę miała nowe info. Z tego, co mówiła Hanek Białasek powoli odżywa, zjadł już wczoraj gotowane mięsko i bawił się z psiakami pani :loveu::loveu::loveu: Quote
Tymonka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 na spacerach zaczynają się trochę bawić, ale Klusek nie pozwala Tymkowi na wiele , nawet w zabawie to on musi być na górze, a w domu niestety różnie bywa , nie gryzą się , śpią na jednej poduszce , ale jak klusek jest u mnie lub Łukasza ( mojego "mężą" ) na kolanach a Tymek podchodzi to powarkuje , ale staram się żeby zawsze oba były głaskane jednocześnie, czasem Klusek na niego warknie ale Tymek wtedy wystawia brzuszek (pokazuje że się poddaje) i Klusek odchodzi . Myśle, że jeszcze parę dni i będą się i w domu bawić . Bo już dzisiaj jest lepiej niż wczoraj . Zapomniałam dodać wcześniej , że Tymek uwielbia wode , na spacerze ( nad rzeką) ledwo go utrzymałam tak chciał wskoczyć , zanużył tylko łapki .:lol: Quote
IKA & SONIA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Anja2201 napisał(a):Zapomniałam dodać wcześniej , że Tymek uwielbia wode , na spacerze ( nad rzeką) ledwo go utrzymałam tak chciał wskoczyć , zanużył tylko łapki .:lol: Widziałam dowód tego na fotkach, które przysłałaś. Jutro je wstawię to zobaczycie jak Tymuś brodzi w rzece ;) Quote
Tymonka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 super, ja też postaram się na bierząco wstawiać nowe zdjęcia , a i nie chcę zapeszać , ale jest ktoś kto Tymka bardzo polubił i wydaje mi się , że zastanawia się nad wzięciem go , nie chce niczego obiecywać bo narazie to tylko domysły , ale jak by tam trafił to miał by naprawde wspaniały domek:lol:w końcu jak można takiego psiaka nie polubić? Quote
IKA & SONIA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Byłoby wspaniale gdyby Tymuś miał już swój domek :diabloti:, ale spokojnie poczekajmy. W przyszłym tygodniu zmienię fotki Tymusia w ogłoszeniach. Gdybyś mogła coś więcej powiedzieć o jego zachowaniu to dopiszę. Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Witaj na watku Anija, :loveu::loveu::loveu: serdecznie dziekujemy za DT dla Tymusia :lol: Quote
Tymonka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 więc: Tymek ma pozytywne nastawienie do innych zwierząt , maił już kontakt z psami , kotem , kurami i świnką morską i żadnego nie próbował atakować , bardzo łądnie jeździ w samochodzie, jest jeszcze mały problem ze skakaniem na stół itp. ale to kwestia nauczenia go że nie wolno , pracujemy nad tym;) )nie ma problemów z zachowaniem czystości w domu . Lubi dzieci , na spacerach zawsze do nich ciąnie , wydaje mi się , że on nie ma jeszcze roku , poniewasz na brzuszku ma taką sierść jak by zmiieniał dopiero ze szczenięcej na dorosłom. Zaczyna reagować na "nie" i "zejdź". Jak zauwarze coś nowego to będę pisać Quote
IKA & SONIA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Anja2201 napisał(a):więc: Tymek ma pozytywne nastawienie do innych zwierząt , maił już kontakt z psami , kotem , kurami i świnką morską i żadnego nie próbował atakować , bardzo łądnie jeździ w samochodzie, jest jeszcze mały problem ze skakaniem na stół itp. ale to kwestia nauczenia go że nie wolno , pracujemy nad tym;) )nie ma problemów z zachowaniem czystości w domu . Lubi dzieci , na spacerach zawsze do nich ciąnie , wydaje mi się , że on nie ma jeszcze roku , poniewasz na brzuszku ma taką sierść jak by zmiieniał dopiero ze szczenięcej na dorosłom. Zaczyna reagować na "nie" i "zejdź". Jak zauwarze coś nowego to będę pisać :crazyeye: toż to anioł a nie pies z Tymusia :loveu::loveu: A ci okropni ludzie zrobili z niego potwora :angryy::angryy::angryy: jak można :shake: Anja dzięki za to info, poprawię tekścik będę robiła maluszkowi ogłoszenia. A oto foty ze spacerku: :smilecol: Quote
Recommended Posts