aagataa8 Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 2 nowe psiaki w Punkcie, niestety... Atos z wadą zgryzu, lub po urazie I Portos, ślicznie umaszczony, niskopodwoziowy Quote
Tyśka) Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Portos jest przepiękny. Ale macie wysyp :( Quote
aagataa8 Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 20 minut temu, Tyśka) napisał: Portos jest przepiękny. Ale macie wysyp :( Wysyp jest, dodatkowo kolejne już widać na ulicach :( 13 minut temu, jankamałpa napisał: A żaden do domku nie wybył? Nie chce zapeszać, ale w najbliższym czasie chyba będzie się działo co nie co. Jutro przyjeżdżają Państwo z Pionek (to niedaleko od nas) poznać Lunę. Dziś dzwoniła Pani z Łodzi o Bianco, bo zobaczyła go na łódzkich Marmurkach (kocia strona- ruru wrzucila wczoraj w nocy, dziś już odzew)... Quote
jankamałpa Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Przed chwilą, aagataa8 napisał: Wysyp jest, dodatkowo kolejne już widać na ulicach :( Nie chce zapeszać, ale w najbliższym czasie chyba będzie się działo co nie co. Jutro przyjeżdżają Państwo z Pionek (To niedaleko od nas) poznać Lunę. Dziś dzwoniła Pani z Łodzi o Bianco, bo zobaczyła to na łódzkich Marmurkach (kocia strona- ruru wrzucila wczoraj w nocy, dziś już odzew)... Ooo, a ja wyróżniłam jeszcze Lune na Kraków jakby co to podmienie na innego psiaka z tych co mi podesłałaś. Biancko jest uroczy. Elvis ma takie trochę malo wyraziste zdjęcia :(. 1 Quote
aagataa8 Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 6 godzin temu, jankamałpa napisał: Ooo, a ja wyróżniłam jeszcze Lune na Kraków jakby co to podmienie na innego psiaka z tych co mi podesłałaś. Biancko jest uroczy. Elvis ma takie trochę malo wyraziste zdjęcia :(. Dziękuję bardzo za wyróżnienie:* Co do zdjęć postaram się jutro o lepsze;) niestety marny ze mnie fotograf:( Quote
Tyśka) Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Próbuj robić zdjęcia z pozycji psa - w tym celu kucnij i pstrykaj na poziomie psich oczu :) Najlepiej wychodzą zdjęcia przy wybraniu zdjęć seryjnych (kiedy psiak jest ruchliwy) - wtedy można wybrać najlepsze zdjęcie. Próbuj też tak łapać, aby były ostre oczka. Najlepiej jest robić zdjęcia z kimś - jedna osoba zajmuje psa, druga skupia się na robieniu zdjęć. 1 Quote
jankamałpa Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Na OLX miałam zapytanie takie bardzo enigmatyczne zapytanie o Lunę, ale odpisałam,że należy zadzwonić i o wszystko zapytać. 1 Quote
aagataa8 Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 19 minut temu, jankamałpa napisał: Na OLX miałam zapytanie takie bardzo enigmatyczne zapytanie o Lunę, ale odpisałam,że należy zadzwonić i o wszystko zapytać. Prawidłowo, dziękuję:* W ogóle ludzie są niepoważni. Pani do mnie na olx się odezwała o Lunę, wszystko ładnie pięknie, tylko jak przyszło co do czego to Pani sobie " przypomniala" że ma kota w domu i nie wie jak Luna na kota zareaguje. Pani z Łodzi dzwoniła o Bianco (Bianco jest w dt z kotem). Też ładnie było, ale się zmyło. Wysłałam Pani filmiki, gdzie Bianco z kotem sobie siedzą, jedzą itd. Pani ma swoje 3 koty i bardzo zależało jej żeby pies był kociolubny. Pani podjarana, ale mąż zobaczył filmik i czar prysł. Pies patrzy się na kota, który je. I na pewno ma złe zamiary itd. (dla chętnych mogę wysłać filmik na maila- tu to nie potrafię wstawić , zobaczycie sami)... Szkoda słów:( Quote
jankamałpa Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Pan mi odpisał ok. raczej nie zadzwoni :(. Quote
aagataa8 Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 6 minut temu, jankamałpa napisał: Pan mi odpisał ok. raczej nie zadzwoni :(. A nie wiesz skąd jest? Bo pisał do mnie ktoś ze Śląska o Lunę. Ale wszystko chciałby wiedzieć, opisałam i cisza... Quote
jankamałpa Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 2 minuty temu, aagataa8 napisał: A nie wiesz skąd jest? Bo pisał do mnie ktoś ze Śląska o Lunę. Ale wszystko chciałby wiedzieć, opisałam i cisza... z ogłoszenia Luny na Katowice. Quote
Nadziejka Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Sciskam tulam za wszystkie lapunki Agatko narazie bez mroziskow u was tez? 1 Quote
jankamałpa Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Grześ znalazł dom, więc podmieniłam ogloszenie na Moona na Kraków jest wyróżnione do 26. 1 Quote
Nadziejka Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Bravo janeczka moze zdarzy los najlepszy kazdenkiemu psinkowi za kotunki tez sciskamy ogromnie 1 Quote
aagataa8 Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Dnia 17.02.2021 o 18:14, Nadziejka napisał: Sciskam tulam za wszystkie lapunki Agatko narazie bez mroziskow u was tez? U nas dopiero dzisiaj Ewuniu się ociepliło:) A poza tym walczymy z parwo;( Portos (na zdjeciu) dostał wczoraj krwawej biegunki, szybko do weta. W nocy wróciłam... Kroplówki, leki, lał sie przez ręce;( myślałyśmy, że już po nim :( Dzisiaj jest lepiej, chodzi sam. Kolejna dawka kroplowek i leków dzisiaj.... Mam nadzieję że z tego wyjdzie 42 minuty temu, jankamałpa napisał: Grześ znalazł dom, więc podmieniłam ogloszenie na Moona na Kraków jest wyróżnione do 26. Dziękuję bardzo:* Quote
aagataa8 Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Dnia 14.02.2021 o 21:58, jankamałpa napisał: z ogłoszenia Luny na Katowice. Lunka pojechała do swojego domu do Warszawy :) Pani znalazła posta na fb, wrzuconego na adoptuj owczarka:) Mieli wcześniej psiaki adoptowane z Palucha, niestety odeszły ze starości:( Państwo dużo podróżują, Luna będzie jeździła z nimi jako pełnoprawny członek rodziny :) 1 Quote
agat21 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 17 minut temu, aagataa8 napisał: Lunka pojechała do swojego domu do Warszawy :) Pani znalazła posta na fb, wrzuconego na adoptuj owczarka:) Mieli wcześniej psiaki adoptowane z Palucha, niestety odeszły ze starości:( Państwo dużo podróżują, Luna będzie jeździła z nimi jako pełnoprawny członek rodziny :) Wspaniałe wieści o Lunce! Bardzo się cieszę :) Natomiast wiadomość o parwo mrozi krew w żyłach, oby Portos wyszedł z tego! Quote
jankamałpa Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 3 godziny temu, aagataa8 napisał: Lunka pojechała do swojego domu do Warszawy :) Pani znalazła posta na fb, wrzuconego na adoptuj owczarka:) Mieli wcześniej psiaki adoptowane z Palucha, niestety odeszły ze starości:( Państwo dużo podróżują, Luna będzie jeździła z nimi jako pełnoprawny członek rodziny :) To muszę podmienić ogloszenie Lunki na innego psiaka - bo jendo mam nawet wyróżnione, szkoda aby się zmarnowało. Quote
aagataa8 Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: To muszę podmienić ogloszenie Lunki na innego psiaka - bo jendo mam nawet wyróżnione, szkoda aby się zmarnowało. Super, jeśli możesz :* 4 godziny temu, agat21 napisał: Wspaniałe wieści o Lunce! Bardzo się cieszę :) Natomiast wiadomość o parwo mrozi krew w żyłach, oby Portos wyszedł z tego! Portos ma się lepiej, codziennie kroplowki i leki. Siedzi taki osowialy narazie, ale przynajmniej drepcze. Do weta Jak żeśmy jechały w czwartek to myślałam, że to koniec... A on walczy! Młody jest, ma ok. 6 m-cy Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 17 minut temu, aagataa8 napisał: Super, jeśli możesz :* Portos ma się lepiej, codziennie kroplowki i leki. Siedzi taki osowialy narazie, ale przynajmniej drepcze. Do weta Jak żeśmy jechały w czwartek to myślałam, że to koniec... A on walczy! Młody jest, ma ok. 6 m-cy matko jedyno niechaj bedzie lepiej coraz dzielny i wy dzielne ponad wszystko Quote
aagataa8 Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 2 minuty temu, Nadziejka napisał: matko jedyno niechaj bedzie lepiej coraz dzielny i wy dzielne ponad wszystko Jest lepiej i to widać, ale do całkowitego wyleczenia długa droga... Teraz przy parwo trzeba uważać na każdy szczegół, żeby nie pozarażać innych psiaków. Jesteśmy uzbrojone w Agrisan i Virkon i myślę że będzie dobrze:) Quote
aagataa8 Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Wygłupy na śniegu Elvisa :) 1 Quote
agat21 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Ale bombowe zdjęcia! :D I widać, że nie tylko Elvis się wyglupiał ;)) 1 Quote
Recommended Posts