Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły dziś zdjęcia i informacja (od Karina ....) . Podajcie tylko proszę jakis kontakt (nr tel. ) do umieszczenia w ogłoszeniu . Może być do mnie na pw , a ja przekażę , by zamieszczono go w ogłoszeniu

Posted

Paulina z KTOZ (Achaja) :Rose: znalazła bokserce dom w Krakowie - Swoszowicach. Państwo mieli boksery, ostatnia ich suka żyła kilkanaście lat. Na razie się nie cieszmy, bo znając "szczęście" tej bokserki wszystko może się jeszcze zmienić. :cool3: Adopcja byłaby w piątek.

Posted

Pomyłkowo kontakt podano do Zosi z zarządu Fundacji SOS , ale zostanie zmieniony na ten , który podała mi Frotka na pw (a może nie będzie już takiej konieczności ???;) - oby !)

Posted

Bokserka miała dziś po południu jechać do domu ale niestety nie wiem czy pojechała bo dopadła mnie starszliwa grypa z gorączką, przespałam cały dzień a kiedy się obudziłam było zbyt późno, żeby dzwonić i pytać. :oops:

Posted

Kontakt juz podany w ogłoszeniu na Ciebie Doroto - jak sunia pójdzie do domku i wszystko będzie o'key daj znać , to zdejmiemy ogłoszenie ze strony. M.

Posted

[quote name='Frotka']Ma dom. :loveu: Do 2 tygodni powinny być zdjęcia.

BARDZO Wam wszystkim dziękuję.

To super :multi::multi:
Rozumię, że możemy ją juz "zdjąć" z naszej fundacyjnej strony :lol: