xmartix Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 wyslalam zdjecie Bokserki osobom ktore chca adopctowac sunie bokserke Quote
Frotka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dziękuję, xmartix. Może tym razem się uda. Quote
Soema Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Frotko, do SOS nie dotarły żadne zdjęcia. Wyślesz ponownie, czy to zrobić? adopcje@sos-bokserom.org.pl Zdjęcia + informację o suni. Quote
Faro Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Soema']Frotko, do SOS nie dotarły żadne zdjęcia. Wyślesz ponownie, czy to zrobić? adopcje@sos-bokserom.org.pl Zdjęcia + informację o suni. Potwierdzam - do wczoraj nic nie doszło. Quote
Frotka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Wyślę w takim razie jeszcze raz. Dziękuję. Quote
Faro Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Doszły dziś zdjęcia i informacja (od Karina ....) . Podajcie tylko proszę jakis kontakt (nr tel. ) do umieszczenia w ogłoszeniu . Może być do mnie na pw , a ja przekażę , by zamieszczono go w ogłoszeniu Quote
Faro Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ale już wszystko jest o'key :lol: Ogłoszenie wkrótce ukaże się na naszej ogólnodostepnej stronie Quote
Frotka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Paulina z KTOZ (Achaja) :Rose: znalazła bokserce dom w Krakowie - Swoszowicach. Państwo mieli boksery, ostatnia ich suka żyła kilkanaście lat. Na razie się nie cieszmy, bo znając "szczęście" tej bokserki wszystko może się jeszcze zmienić. :cool3: Adopcja byłaby w piątek. Quote
Soema Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Fundacja SOS bokserom - Miłka, zółta bokserka czeka na dom Dziś mamy piątek, trzymam kciuki :) Quote
Faro Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pomyłkowo kontakt podano do Zosi z zarządu Fundacji SOS , ale zostanie zmieniony na ten , który podała mi Frotka na pw (a może nie będzie już takiej konieczności ???;) - oby !) Quote
Frotka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Bokserka miała dziś po południu jechać do domu ale niestety nie wiem czy pojechała bo dopadła mnie starszliwa grypa z gorączką, przespałam cały dzień a kiedy się obudziłam było zbyt późno, żeby dzwonić i pytać. :oops: Quote
Faro Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Kontakt juz podany w ogłoszeniu na Ciebie Doroto - jak sunia pójdzie do domku i wszystko będzie o'key daj znać , to zdejmiemy ogłoszenie ze strony. M. Quote
Frotka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Przekazanie bokserki trochę się przesunęło. O tym, czy poszła do nowego domu napiszemy w czwartek. Quote
_ogonek_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Są jej ogłoszenia, ale nic, był mail od pani która miała psiaki, ale Frotka powiedziała że nie... Ale mi też się coś tak wydawało.... Quote
Frotka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ma dom. :loveu: Do 2 tygodni powinny być zdjęcia. BARDZO Wam wszystkim dziękuję. Quote
Soema Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Frotka']Ma dom. :loveu: Do 2 tygodni powinny być zdjęcia. BARDZO Wam wszystkim dziękuję. Super :) :multi: :multi: :multi: Quote
Faro Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Frotka']Ma dom. :loveu: Do 2 tygodni powinny być zdjęcia. BARDZO Wam wszystkim dziękuję. To super :multi::multi: Rozumię, że możemy ją juz "zdjąć" z naszej fundacyjnej strony :lol: Quote
Recommended Posts