Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frotka napisał(a):
Jak najbardziej - ogłaszaj. Dziękuję!

Wkrótce będą nowe zdjęcia.

W takim razie dzięki.
W ogloszeniach mam pisac o braku sterylki czy pisac ze jest wysterylizowan? No i Frotko do ciebie kontaktos?

Posted

Napisz proszę że sterylizacja jest obowiązkowa. W tej chwili nie możemy jej wysterylizować, bo kończy cieczke ale po zakonczeniu cieczki napewno tego dopilnujemy. Kontakty jak w pierwszym poście. Dziękuję :loveu:.

Posted

Dostałam propozycję domku dla bokserki. Pani pisze, tylko jak bokserka reaguje na inne psy. bo ma w domu 120-letniego jamnika a tu fragment wiadomosci:

jamnikam 10 la( ale nie ma kłopotu z jego strony w kontakcie z duzymi sukami , do niedawna mieszkała z nami Dobermanka i bylo super

To co mam odpisać?

Posted

Jest bardzo przyjazna do innych zwierząt więc nie zaatakuje 120-letniego jamnika ale niestety może go przygnieść łapą, bo ma taki zwyczaj, że kiedy zachęca mniejsze psy do zabawy to kładzie na nich łapę i tą łapą je drapie :roll: więc obawiam się że nie pasuje do tego domu.

Posted

A&S napisał(a):
Napisałam już do pani. A macie pod opieką TOZu może inne bokserki odpowiednie dla tej pani?

Tak, mamy inne boksery ale musze się dopytać o ich stosunek do mniejszych zwierząt.

Posted

Frotka napisał(a):
Niestety żaden z naszych bokserów nie nadaje się do starego jamnika. Spytaj jeszcze AgaiThea i Faro. One zajmują się adopcjami bokserów.

Zadzwoniła Pani od Theriona. Jest szansa, że jeszcze wszystko się ułoży.:loveu:

Oby, bo szkoda boksi! :loveu:

Posted

Niestety żaden z naszych bokserów nie nadaje się do starego jamnika. Spytaj jeszcze AgaiThea i Faro. One zajmują się adopcjami bokserów.

Zadzwoniła Pani od Theriona. Jest szansa, że jeszcze wszystko się ułoży.:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Jest na stonie bokserów w potrzebie. Kilka dni temu wysłałam też zdjęcia do Sos bokserom.

Ponieważ dom się nie znalazł a cieczka już się skonczyła przygotowujemy Roxi do sterylizacji.

Posted

[quote name='Frotka']Jest na stonie bokserów w potrzebie. Kilka dni temu wysłałam też zdjęcia do Sos bokserom.......

Frotko - niestety Soema ma rację, sunia do tej pory nie jest ogłoszona na stronie fundacji "Boksery w Potrzebie"
(owszem, jest o niej wzmianka od 3.IV na ich forum, ale szanse na adopcje nikłe , bowiem by ją ktoś tam dojrzał musi być zarejestrowany i zalogowany na tym forum, więc ludzie "obcy" szukający boksera jej "nie widzą")

Na naszej stronie (SOS -bokserom) będzie wkrótce (sprawdzę dziś czy info od Ciebie Frotko doszło - jeśli tak będzie przy najbliższej aktualizacji )

Posted

[quote name='A&S']Poszukam jeszcze jakiś bokserkowych stron, może coś bęzie.

www.forum.boksery.pl
www.bokserkowo.pl

Można o niej jeszcze napisać tam w działach bokserów potrzebujących pomocy. Oba fora są do ogólnodostępne - nie trzeba być zarejestrowanym i logować sie by czytac o bokserach potrzebujących pomocy.