Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frotka napisał(a):
Musiałaby być w domu a w ogródku tylko pod opieką.

Może napisać do Boksiowych fundacji żeby umieścili sunie na swoich stronach "do adopcji"? Pisałaś do nich? Mogę poszukać i się pytać.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda, że z tego pokazu w tv nic konkretnego nie wynikło:roll: no ale może coś wypali z tego domku w Krakowie, byle tylko kotów nie ganiała no i to ogrodzenie niskie mnie martwi:roll: Trzeba Państwa uczulić, że to skoczek-uciekinier i może zwiać, na oku ja trzeba stale mieć:roll:
oby Pani podtrzymała zainteresowanie i ewentualna wizyta przedadopcyjna dobrze wypadła:happy1:

Posted

[quote name='Frotka']Chyba tak. Ten pies ma naprawdę nieziemskie możliwości jak chodzi o przeskakiwanie przeszkód. A masz kogoś z murem wysokim na kilka metrów?
Właśnie nie tylko takie normalne mury...ale też głównie astki.... :-(

Jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Soema napisał(a):
Może napisać do Boksiowych fundacji żeby umieścili sunie na swoich stronach "do adopcji"? Pisałaś do nich? Mogę poszukać i się pytać.

Jest już na stronie bokserów w potrzebie (za co dziękujemy :loveu:).

Posted

Dzięki Foksi i Dżekusiowiu bokserka była w gazecie krakowskiej. Nikt po nią nie zadzwonił, poza jednym dzieckiem, które nie miało zgody rodziców na psa.

Posted

Mam nadzieję, że znajdzie sie ten jeden jedyny dom...
mialam niedawno pana chętnego na bokserkę, ale wiek 1,5 roku, jaki mu proponowałam, był za duży :-( a co mówic o kilku latach...

Posted

Therion :Rose: znalazł bokserce dom. Zamieszka w Krakowie, u ludzi którzy mieli już jedną bokserkę. Będzie mieszkać w bloku ale po drugiej stronie ulicy rozciągają się ogromne tereny spacerowe więc będzie też miejsce do biegania.

Dziękuję Paulinie B. z KTOZ :Rose: za opiekę nad bokserką w czasie gdy pies był w hotelu.

Posted

Soema napisał(a):
Super wiadomość :multi:
no to teraz można już tylko życzyć wielu wspaniałych chwil... :)

Ja też się cieszę i dziękuję wszystkim którzy zaangażowali się w wątek bokserki. :loveu:

Posted

Frotka napisał(a):
Therion :Rose: znalazł bokserce dom. Zamieszka w Krakowie, u ludzi którzy mieli już jedną bokserkę. Będzie mieszkać w bloku ale po drugiej stronie ulicy rozciągają się ogromne tereny spacerowe więc będzie też miejsce do biegania.

Dziękuję Paulinie B. z KTOZ :Rose: za opiekę nad bokserką w czasie gdy pies był w hotelu.

Jeśli sunia jest takim "skoczkiem" to bezpieczniejsze jest mieszkanie w bloku niz dom z ogrodem .

Posted

Trochę się pokomplikowało i bokserka nie pojechała dziś do domu. Pani jest zdecydowana ale wyskoczyły jej poważne komplikacje osobiste więc musimy czekać. Trzymajcie kciuki.

Posted

Frotka napisał(a):
Trochę się pokomplikowało i bokserka nie pojechała dziś do domu. Pani jest zdecydowana ale wyskoczyły jej poważne komplikacje osobiste więc musimy czekać. Trzymajcie kciuki.

Ojojoj... Oby mimo wszystko sprawa zakończyła się szczęśliwie... :roll:

Posted

Oby....

Pocieszające jest to że suka nie jest w ciąży bo dopiero kilka dni temu zaczęła cieczkę. Nie musimy się więc spieszyć ze sterylizacją.