Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frotka napisał(a):
Jeszcze trochę poczekajmy. Na razie ją złapmy, przewieźmy i pokażmy lekarzowi.

No fakt.. z samej wiadomości i radości nie myślę racjonalnie..:oops: już bym chciała żeby była bezpieczna..:roll:

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, ile ofert pomocy :-). Fotka może tę Warszawską ofertę skierować dla innego boksia/boksi?
Maleńka trzymaj się ;) Czekam niecierpliwie na wesołe wieści :-).:evil_lol:

Posted

O ewentualnym przekierowaniu oferty musi zdecydować Faro.

Bokserka pojawiła się na moment ale nie była zainteresowana jedzeniem i pobiegła dalej.

Posted

[quote name='Frotka']O ewentualnym przekierowaniu oferty musi zdecydować Faro.

Bokserka pojawiła się na moment ale nie była zainteresowana jedzeniem i pobiegła dalej.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AdaK napisał(a):
eee tam od razu utrudniać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mnie to wcale nie bawi.. jest podejrzenie cieczki, więc każdy dzień jest tu ważny.

Posted

Soema napisał(a):
To kiedy następna próba? Te psiaki lubią utrudniać:roll:...

Następna próba trwa cały czas ponieważ psa łapie osoba która mieszka w tej miejscowości i u której bokserka do tej pory regularnie się stołowała.

Posted

Frotka napisał(a):
Następna próba trwa cały czas ponieważ psa łapie osoba która mieszka w tej miejscowości i u której bokserka do tej pory regularnie się stołowała.

Będzie dobrze, niestety biednemu zawsze wiatr w oczy :-( Boksia trzym siię!

Posted

no i ja też mam napięcie z powodu zniknięcia boksi, jak pomoc jest blisko:-(
Nika, widziałam też ją na tym wątku, też coś o tym wie.
Znikanie to prawdziwa zmora, zwłaszcza, jak akurat zdarzy się szansa pomocy, a o pomoc ostatnio trudno:-(

Posted

Bokserka nie zniknęła. Dalej jest na tym terenie i jest często widziana, tylko że więcej ludzi zaangażowało się w dokarmianie więc nie ma już interesu żeby podchodzić do tych którzy mają ją złapać.

Posted

Frotka napisał(a):
Bokserka nie zniknęła. Dalej jest na tym terenie i jest często widziana, tylko że więcej ludzi zaangażowało się w dokarmianie więc nie ma już interesu żeby podchodzić do tych którzy mają ją złapać.

to może tych innych ludzi poprosić o jej złapanie, jeśli będą mieli okazje:roll: może ich powiadomić, że jest taka akcja:roll:

Posted

A jak jest z cieczką i sedalinem? Nie ma przeciwwskazań? Jogi opowiadała, że kiedyś suka w zaawansowanej ciąży po Sedalinie zamiast paść, przeskoczyła siatkę i uciekła..:roll: i później latała po okolicy jak oszalała, nie podziałało.

Posted

Tak jak pisze Faro - sedalinu nie podaje się bokserom. Zresztą to mit, że sedalin podziała na zwierzę w stresie. Nie podziała, wielokrotnie to widziałam.

Bokserka już w hotelu, na łużyckiej. Bez problemu przeskakuje 2-metrowe ogrodzenie.:crazyeye: Jest bardzo towarzyska i przymilna. Istnieje taka możliwość że komuś zginęła. Wygląda na psa które może sobie pójść za pierwszaą osobą która na niego gwizdnie.

Na razie dajmy jej kilka dni na dojście do siebie a potem zastnowimy się co dalej.

Posted

[quote name='Frotka']Tak jak pisze Faro - sedalinu nie podaje się bokserom. Zresztą to mit, że sedalin podziała na zwierzę w stresie. Nie podziała, wielokrotnie to widziałam.

Bokserka już w hotelu, na łużyckiej. Bez problemu przeskakuje 2-metrowe ogrodzenie.:crazyeye: Jest bardzo towarzyska i przymilna. Istnieje taka możliwość że komuś zginęła. Wygląda na psa które może sobie pójść za pierwszaą osobą która na niego gwizdnie.

Na razie dajmy jej kilka dni na dojście do siebie a potem zastnowimy się co dalej.
Liczę bardzo na to, że jednak tak jest :crazyeye:.