Soema Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Frotka napisał(a):Jeszcze trochę poczekajmy. Na razie ją złapmy, przewieźmy i pokażmy lekarzowi. No fakt.. z samej wiadomości i radości nie myślę racjonalnie..:oops: już bym chciała żeby była bezpieczna..:roll: Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wow, ile ofert pomocy :-). Fotka może tę Warszawską ofertę skierować dla innego boksia/boksi? Maleńka trzymaj się ;) Czekam niecierpliwie na wesołe wieści :-).:evil_lol: Quote
Frotka Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 O ewentualnym przekierowaniu oferty musi zdecydować Faro. Bokserka pojawiła się na moment ale nie była zainteresowana jedzeniem i pobiegła dalej. Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Frotka']O ewentualnym przekierowaniu oferty musi zdecydować Faro. Bokserka pojawiła się na moment ale nie była zainteresowana jedzeniem i pobiegła dalej. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Soema Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 To kiedy następna próba? Te psiaki lubią utrudniać:roll:... Quote
Soema Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 AdaK napisał(a):eee tam od razu utrudniać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie to wcale nie bawi.. jest podejrzenie cieczki, więc każdy dzień jest tu ważny. Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Soema napisał(a):To kiedy następna próba? Te psiaki lubią utrudniać:roll:... eee tam od razu utrudniać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Frotka Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Soema napisał(a):To kiedy następna próba? Te psiaki lubią utrudniać:roll:... Następna próba trwa cały czas ponieważ psa łapie osoba która mieszka w tej miejscowości i u której bokserka do tej pory regularnie się stołowała. Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Frotka napisał(a):Następna próba trwa cały czas ponieważ psa łapie osoba która mieszka w tej miejscowości i u której bokserka do tej pory regularnie się stołowała. Będzie dobrze, niestety biednemu zawsze wiatr w oczy :-( Boksia trzym siię! Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 no i ja też mam napięcie z powodu zniknięcia boksi, jak pomoc jest blisko:-( Nika, widziałam też ją na tym wątku, też coś o tym wie. Znikanie to prawdziwa zmora, zwłaszcza, jak akurat zdarzy się szansa pomocy, a o pomoc ostatnio trudno:-( Quote
Frotka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Bokserka nie zniknęła. Dalej jest na tym terenie i jest często widziana, tylko że więcej ludzi zaangażowało się w dokarmianie więc nie ma już interesu żeby podchodzić do tych którzy mają ją złapać. Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Frotka napisał(a):Bokserka nie zniknęła. Dalej jest na tym terenie i jest często widziana, tylko że więcej ludzi zaangażowało się w dokarmianie więc nie ma już interesu żeby podchodzić do tych którzy mają ją złapać. to może tych innych ludzi poprosić o jej złapanie, jeśli będą mieli okazje:roll: może ich powiadomić, że jest taka akcja:roll: Quote
MyrkurDagur Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 bico napisał(a): Znikanie to prawdziwa zmora, zwłaszcza, jak akurat zdarzy się szansa pomocy, a o pomoc ostatnio trudno:-( Dokładnie... :shake: Trzymam kciuki za sunię... Quote
_ogonek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Żeby ja zlapac trza bylo by zasadzke chyba zrobic... Quote
nika28 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asior napisał(a):a mozę dodać sedalin do jedzenia??? Też tak myślałam :roll: Quote
Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A jak jest z cieczką i sedalinem? Nie ma przeciwwskazań? Jogi opowiadała, że kiedyś suka w zaawansowanej ciąży po Sedalinie zamiast paść, przeskoczyła siatkę i uciekła..:roll: i później latała po okolicy jak oszalała, nie podziałało. Quote
Faro Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Sedalinu NIE NALEŻY podawać bokserom , może to sie dla niej skończyć zejściem śmiertelnym !!! Quote
Frotka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Tak jak pisze Faro - sedalinu nie podaje się bokserom. Zresztą to mit, że sedalin podziała na zwierzę w stresie. Nie podziała, wielokrotnie to widziałam. Bokserka już w hotelu, na łużyckiej. Bez problemu przeskakuje 2-metrowe ogrodzenie.:crazyeye: Jest bardzo towarzyska i przymilna. Istnieje taka możliwość że komuś zginęła. Wygląda na psa które może sobie pójść za pierwszaą osobą która na niego gwizdnie. Na razie dajmy jej kilka dni na dojście do siebie a potem zastnowimy się co dalej. Quote
_ogonek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Frotka']Tak jak pisze Faro - sedalinu nie podaje się bokserom. Zresztą to mit, że sedalin podziała na zwierzę w stresie. Nie podziała, wielokrotnie to widziałam. Bokserka już w hotelu, na łużyckiej. Bez problemu przeskakuje 2-metrowe ogrodzenie.:crazyeye: Jest bardzo towarzyska i przymilna. Istnieje taka możliwość że komuś zginęła. Wygląda na psa które może sobie pójść za pierwszaą osobą która na niego gwizdnie. Na razie dajmy jej kilka dni na dojście do siebie a potem zastnowimy się co dalej. Liczę bardzo na to, że jednak tak jest :crazyeye:. Quote
Soema Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Uff.. no niestety boksery kochają wszystkich..:roll: to czekamy na rozwój wydarzeń. Quote
Recommended Posts