Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilkuletnia, piaskowa bokserka od 2 tygodni biega bez celu po Piekarach (gm. Liszki, koło Krakowa). Może być w ciąży, bo w ostatnich dniach biegają za nią psy. Jest spokojna i bardzo łagodna. Lubi ludzi i zwierzeta. Pilnie potrzebny dom tymczasowy/osoba która ufunduje jej pobyt w hotelu. Mogę zorganizować transport suki do Krakowa. W tej chwili pies tuła się po okolicznych gospodarstwach i śpi w łąkach.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dostałam zdjęcia. Zaraz wkleję w pierwszym poście. Niestety nie jest młoda, ma siwy pyszczek. Widać, że nie raz miała szczeniaki.

Posted

nika28 napisał(a):
Zbieramy na hotel ? :-(

Problem w tym, że miejsce jest potrzebne na już a zbiórka trochę potrwa. Idealny byłby nieodpłatny dom tymczasowy i zbiórka na sterylizację (150 zł po zniżce). Myslę, że Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami mogłoby udostępnić konto do zbiórki.

Posted

Na mapie pomocy dogo są takie DT :

[Kraków] hiron
[Chrzanów] Ulaa
[Kraków] Tweety
[Kraków] liryka ((mieszkanie) DOS, odpowiednie dla 2 psiaków i/lub kotów)
[Wieliczka] Patia (często zajęty ale proszę pytać )

:roll:

Posted

Kurde.. chciałabym pomóc.. już rozmawiałam z TŻ o innej suni, z krakowskiego schronu, niestety na razie nie mogę żadnego psiaka wziąć, bo wyjeżdżam w maju na 2 tygodnie.. Podajcie numer konta to wpłacę 50zł na hotel, tyle mogę na chwilę obecną, i.. przechodzę na dietę :cool1:
jak ja kocham boksery...

Posted

Frotka napisał(a):
Ale kto jutro przewiezie tak daleko psa? I czy ludzie zaakceptują psa starszego, być moze z guzami i na 99 proc. w ciąży, skoro szukają młodszego? Adopcje na taką odległość muszą być dograne w 120 procentach.

No ok..ja pomyslsalam, ze to Basia proponuje DT dla bokserki....wtedy chyba nie byloby problemu...chyba, ze transport...no ale skoro tak się sprawy maja jak napisalas...to faktycznie...trzeba szukac...:razz:

Posted

To trzymam w takim razie kciuki i pieniądze.. a do SOS Bokserom, albo Boksery w Potrzebie pisałyście? Może mają coś wolnego..:roll: choć na ich stronach pełno boksiów ..:-(