Frotka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kilkuletnia, piaskowa bokserka od 2 tygodni biega bez celu po Piekarach (gm. Liszki, koło Krakowa). Może być w ciąży, bo w ostatnich dniach biegają za nią psy. Jest spokojna i bardzo łagodna. Lubi ludzi i zwierzeta. Pilnie potrzebny dom tymczasowy/osoba która ufunduje jej pobyt w hotelu. Mogę zorganizować transport suki do Krakowa. W tej chwili pies tuła się po okolicznych gospodarstwach i śpi w łąkach. Quote
xmartix Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 zapisuję się, musi więcej ciotek wejść, zdjęcia można? ja pomogę w ogłoszeniach Quote
Kenny Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 jeeej...:-( zaznaczam i podnoszę przy okazji... Quote
Frotka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Zdjęcia mają mi przysłać ludzie którzy rzucają jej jedzenie. Ja niestety nie mam kiedy tam podjechać. Quote
basia0607 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mam dom dla mlodej bokserki. Jestem z okolic Elblaga. Quote
Frotka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Właśnie dostałam zdjęcia. Zaraz wkleję w pierwszym poście. Niestety nie jest młoda, ma siwy pyszczek. Widać, że nie raz miała szczeniaki. Quote
nika28 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Spróbuję ściągnąć kilka ciotek na wątek. Może coś się wymyśli :-( Quote
Frotka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Do jutra musimy coś dla niej znaleźć.:-( Quote
Frotka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Soema napisał(a):Załamię się... :-( jaki jest koszt hotelu? Po zniżce 10 zł za dzień pobytu. Quote
Frotka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 nika28 napisał(a):Zbieramy na hotel ? :-( Problem w tym, że miejsce jest potrzebne na już a zbiórka trochę potrwa. Idealny byłby nieodpłatny dom tymczasowy i zbiórka na sterylizację (150 zł po zniżce). Myslę, że Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami mogłoby udostępnić konto do zbiórki. Quote
Frotka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 nika28 napisał(a):Spróbuję ściągnąć kilka ciotek na wątek. Może coś się wymyśli :-( Dziękuję! :multi::multi::multi: Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 wrzuciłam ją na boksery w potrzebie.... Frotka, a co z tym domem dla boksera w sączu?? Quote
nika28 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Na mapie pomocy dogo są takie DT : [Kraków] hiron [Chrzanów] Ulaa [Kraków] Tweety [Kraków] liryka ((mieszkanie) DOS, odpowiednie dla 2 psiaków i/lub kotów) [Wieliczka] Patia (często zajęty ale proszę pytać ) :roll: Quote
Soema Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kurde.. chciałabym pomóc.. już rozmawiałam z TŻ o innej suni, z krakowskiego schronu, niestety na razie nie mogę żadnego psiaka wziąć, bo wyjeżdżam w maju na 2 tygodnie.. Podajcie numer konta to wpłacę 50zł na hotel, tyle mogę na chwilę obecną, i.. przechodzę na dietę :cool1: jak ja kocham boksery... Quote
malagos Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 A propozycja Basi z Elblaga? wiem, wiem, to prawie cała Polska :crazyeye: Quote
gonia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No właśnie...dlaczego ikt nie zauważył propozycji Basi z pierwszej strony??Jesli na JUZ DT jest potrzebny- to chyba dobra opcja..??? Quote
gonia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Frotka napisał(a):Ale kto jutro przewiezie tak daleko psa? I czy ludzie zaakceptują psa starszego, być moze z guzami i na 99 proc. w ciąży, skoro szukają młodszego? Adopcje na taką odległość muszą być dograne w 120 procentach. No ok..ja pomyslsalam, ze to Basia proponuje DT dla bokserki....wtedy chyba nie byloby problemu...chyba, ze transport...no ale skoro tak się sprawy maja jak napisalas...to faktycznie...trzeba szukac...:razz: Quote
Soema Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 To trzymam w takim razie kciuki i pieniądze.. a do SOS Bokserom, albo Boksery w Potrzebie pisałyście? Może mają coś wolnego..:roll: choć na ich stronach pełno boksiów ..:-( Quote
Recommended Posts