Jump to content
Dogomania

III Kwalifikacje do MŚ - 16-17 maja -Bydgoszcz, czyli kolejny Brother Cup

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pepsicola napisał(a):
to ja się jeszcze upewnię, jako widz na zawody w niedzielę powinnam przyjechać o 8, tak?

Jeśli chcesz ogladac od samego początku to TAK

Wejścia sa dwa, ale do nas zdecydowanie blizej od ul. Gdańskiej.
Z pociagu wysiadajcie na Bydgoszcz Leśna, w prawo i prosto do bramy wejściowej od ul. Gdańskiej. Ring agility będzie dobrze widoczny.
Zaczynamy od jumpingu zero (SML)

Posted

A my najprawdopodobniej skończymy tylko jako widzowie :-(, bo po Włocławku wcięło mi książeczkę pracy i nie mogę :oops: namierzyć kto się nią opiekuje. :hmmmm:

Posted

AniaP napisał(a):
A my najprawdopodobniej skończymy tylko jako widzowie :-(, bo po Włocławku wcięło mi książeczkę pracy i nie mogę :oops: namierzyć kto się nią opiekuje. :hmmmm:

To zawsze możesz startowac na nowej. Przecież kategoria jest do odzyskania nawet z kart ocen przesyłanych do Podkomisji.
Startuj w tej kategorii co startowałas a wpis uzupełnisz. Przeciez jak ktoś zgubił ksiazeczkę pracy to nie znaczy ze musi zaczynac od poczatku zdobywac kategorie.

Posted

Anię juz pocieszyłam :-)

A teraz całkiem nie pocieszająca wiadomośc dla tych co rezygnuja w ostatniej chwili. Niestety nie jesteście zwolnieni z opłaty startowego. Nie ma juz listy rezerwowej, wszyscy zostali przyjęci. Dlatego bardzo proszę, o rzetelne podejście do sprawy płatności.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Nie ma juz listy rezerwowej, wszyscy zostali przyjęci.

Nie wiem jak to rozumieć, więc na wszelki wypadek potwierdzę: nie dostałam żadnej informacji że załapałyśmy się na zawody, nie ma nas również na liście startowej - więc siłą rzeczy nigdzie nie jadę i za nic nie zamierzam płacić ;)

Posted

Magdo i cała bydgoska ekipo,

DZIEKI ZA ZAWODY!!!!

organizacyjnie cud i miód po prostu swietnie :D :D sprawnie, gładko i w miłej atmosferze, oby wiecej takich zawodow :) :loveu: