pepsicola Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 to ja się jeszcze upewnię, jako widz na zawody w niedzielę powinnam przyjechać o 8, tak? Quote
Magda i Saga Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 pepsicola napisał(a):to ja się jeszcze upewnię, jako widz na zawody w niedzielę powinnam przyjechać o 8, tak? Jeśli chcesz ogladac od samego początku to TAK Wejścia sa dwa, ale do nas zdecydowanie blizej od ul. Gdańskiej. Z pociagu wysiadajcie na Bydgoszcz Leśna, w prawo i prosto do bramy wejściowej od ul. Gdańskiej. Ring agility będzie dobrze widoczny. Zaczynamy od jumpingu zero (SML) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 A nas nie będzie :placz::placz::placz: Quote
AniaP Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 A my najprawdopodobniej skończymy tylko jako widzowie :-(, bo po Włocławku wcięło mi książeczkę pracy i nie mogę :oops: namierzyć kto się nią opiekuje. :hmmmm: Quote
LALUNA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 AniaP napisał(a):A my najprawdopodobniej skończymy tylko jako widzowie :-(, bo po Włocławku wcięło mi książeczkę pracy i nie mogę :oops: namierzyć kto się nią opiekuje. :hmmmm: To zawsze możesz startowac na nowej. Przecież kategoria jest do odzyskania nawet z kart ocen przesyłanych do Podkomisji. Startuj w tej kategorii co startowałas a wpis uzupełnisz. Przeciez jak ktoś zgubił ksiazeczkę pracy to nie znaczy ze musi zaczynac od poczatku zdobywac kategorie. Quote
Magda i Saga Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Anię juz pocieszyłam :-) A teraz całkiem nie pocieszająca wiadomośc dla tych co rezygnuja w ostatniej chwili. Niestety nie jesteście zwolnieni z opłaty startowego. Nie ma juz listy rezerwowej, wszyscy zostali przyjęci. Dlatego bardzo proszę, o rzetelne podejście do sprawy płatności. Quote
AniaP Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dzięki dziewczyny, kosiane jezdeście. :buzi: Marysia :calus: . Quote
Marysia_i_gończy Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Aniu rzadko to piszę :evil_lol: ale w tym przypadku Laluna ma rację :) Magdo ja zapłaciłam :placz: Quote
tamer Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Magda i Saga napisał(a): Nie ma juz listy rezerwowej, wszyscy zostali przyjęci. Nie wiem jak to rozumieć, więc na wszelki wypadek potwierdzę: nie dostałam żadnej informacji że załapałyśmy się na zawody, nie ma nas również na liście startowej - więc siłą rzeczy nigdzie nie jadę i za nic nie zamierzam płacić ;) Quote
medyk Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Trochę zdjęć z soboty. Reszta w przyszłym tygodniu... Quote
wix Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Magdo i cała bydgoska ekipo, DZIEKI ZA ZAWODY!!!! organizacyjnie cud i miód po prostu swietnie :D :D sprawnie, gładko i w miłej atmosferze, oby wiecej takich zawodow :) :loveu: Quote
stereo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dzięki za zdjęcia! :loveu: Sajko, że Ty się nie wstydzisz... :eviltong: Quote
Aussie Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Bydgoska ekipo - dziękuję za zawody! :loveu: Medyk - dziękuję za zdjęcia! :loveu: Quote
Recommended Posts