amazonka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Maga 18 to stawki chińskich grzywaczy 09.05 Bratysława (SŁOWACJA) nagi - 19 szt owłosiony - 11 szt 10.05 Paracin (SERBIA) jedna suczka w klasie pośredniej 11 - 14.05 Sofia (BUŁGARIA) pierwszy dzień - 3szt drugi dzień - 5szt trzeci dzień - 4szt czwarty dzień - 4szt 15 - 16.05 Skopje (MACEDONIA) pierwszy dzień - 6szt drugi dzień - 3szt 17.05 Niś (SERBIA) 5 sztuk i to by było na tyle ;) Quote
panbazyl Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 wybaczcie offa, ale myślę że może ktoś się zainteresuje Z Lublina organizowany jest wyjazd na wystawy do Czarnogóry 20-21 czerwca. Są wolne miejsca. Jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie na maila anramora@op.pl (to mail organizatorki wyjazdu) Quote
JOLY Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dyplom championatu Macedonii dostał już ktoś z oczekujących? Czy tylko u nas pod górę Quote
panbazyl Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 JOLY napisał(a):Dyplom championatu Macedonii dostał już ktoś z oczekujących? Czy tylko u nas pod górę my na swój czekaliśmy ze 3 miesiące :lol: Quote
JOLY Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja swój miałam już w ręce. Tyle że wypisali z błędami i musiałam im zostawić do poprawy. Mieli wysłać do tygodnia . Termin dawno minął a dyplomu nie ma. Mam nadzieję że go wyślą;) Quote
Reni Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 JOLY napisał(a):Dyplom championatu Macedonii dostał już ktoś z oczekujących? Czy tylko u nas pod górę Nie tylko u Ciebie Jolu! U nas tez "pusta" skrzynka! Cóż...trzeba sie w cierpliwośc uzbroić. :razz: Quote
panbazyl Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 JOLY napisał(a):Ja swój miałam już w ręce. Tyle że wypisali z błędami i musiałam im zostawić do poprawy. Mieli wysłać do tygodnia . Termin dawno minął a dyplomu nie ma. Mam nadzieję że go wyślą;) z naszym bylo tak: od ręki dali nam taki z drukarki - na szybko, bez kolorów i na zwykłym papierze. na taki elegancki czekaliśmy dłużej. Quote
Recommended Posts