Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amazonka napisał(a):
.... może się ktoś orientuje, czy w Bułgarii można wystawić psa z kopiowanym uchem?

wielkie dzięki za wszelkie info ;)

z tego co mi wiadomo, to można. najlepiej dopytać u źródła, ale nie słyszałam, by zmienili tam przepisy ostatnio.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, mam nadzieje ze moje sunie idą ku zdrowotności. Juz zaczely jesc i nie maja gorączki. Dziekuje za wsparcie dla suczek od zaprzyjaznionych, sympatycznych pieskow i ich wlaścicielek ;)

Posted

Po kleszczowym alercie podjalem dalsze dzialania organizacyjne, mam juz konatkt z bulgaria w sprawie noclegow -dzis mam dostac "korzystna" oferte noclegowa. W Macedonii sa nieco drozsze noclegi, ale moze sie uda cos fajnego zalatwic. Juz wkrotce komunikat organziacyjny w miare pelny. ;)

Posted

.... blisko coraz bliżej do naszego maratonu :)

my jedziemy na cały tydzień, a co jak szaleć to szaleć :evil_lol:

limnolka mogłabym prosić o namiary tych hoteli w których się i wy zatrzymacie?
w kupie raźniej ;)

Posted

Hej, hej wyslalem wczoraj trzy maile do hotelikow ktore sie odezwaly na moje pytania i malia. Jak tylko cos dostane od nich natychmiast ci poweim ktore sie odezwaly .

Posted

Witam,
do wszystkich ktorzy sie do mnie zglosili wyslalem komunikat finansowy w sprawie planowanego wyjaZdu. Osoby ktore nie dostaly teho komunikatu lub sa jeszcze zainteresowane nim, prosze o przeslanie na moj mial hydra18@op.pl checi otrzymania tej informacji. Czas na decyzje dla wszystkich jest do poniedzialaku wieczorem, bo czas na ostateczne dcyje o ostateczne rezerwacje noclegu i busa.
Pozdrawiam cieplo dogomaniakow

Posted

a czy można jeszcze raz informację do kiedy można się zgłaszać na te 3 wystawy. Jestem z Warszawy i mam ochotę jechać , mogę nawet zabrać jedną osobę z małym psem na podzielenie kosztów podróży.

Posted

tak tak oczywisicie zmozesz sie zglosic bo jak na razie jedna osoba zrezygnowala a inne nie odpowiedzialy mi jeszcze.. :lol:. termonu sa do poczatku maja ... zaraz na priva posle ci info

Posted

Czy w Bulgarii( Sofia) na CACIB-ie 12 maja nie bedzie sedziowana IX grupa, czy ja dobrze widzę/:crazyeye:. \
Moze ktos coś wie na ten temat? Nie ma podanego sedziego na ten dzien ?

Posted

oto sedziowie na 13 maja
Antoan Hlebarov - 4,7,8
Elena Erusalimskaya - 5
Evgeniy Erusalimskiy - 2
Valentina Ivanisheva - 4
Stefan Popov - 1
Georgi Eftimov - 9
Ivan Dimitrov - 6,10
Maria Tzaneva - 3
a na 14 maja sa następujący sedziowie
Elena Erusalimskaya - 7
Evgeniy Erusalimskiy - 6
Valentina Ivanisheva - 1, 10
Stefan Popov - 4
Georgi Eftimov - 2,5
Ivan Dimitrov - 8
Antoaneta Popantonova - 3
Maria Tzaneva - 9
my wybieramy sie na tylko na dwa caciby 13 i 14 maja:lol:

Posted

Jakim formularzem wysylacie zgloszenie do Serbii. Bo nie mogę nic takiego znależć? Czy wystawrczy w emailu podać dane.
Moze ktos ma link do wystawy w Sivac 9.05.2009/
Z gory dziekuje. :lol:

Posted

Ja wysyłam dzisiaj faxem do Bułgarii i Serbii :) normalny formularz w języku angielskim...
do Macedonii jest internetowy formularz ;)

a teraz pytanko do tych, którzy już w tych krajach wystawiali swoich pupili (Bułgaria, Serbia, Macedonia)
od której rozpoczynają się tam wystawy?

do limnolki
co z hotelami?

pozdrawiam Agata i Tores

Posted

Czy ktos już zglaszał do Bulgarii na wystawe do Sofii 11-14 maja. Czy ten formularz zgloszeniowy mozna wysłać emaile i na jaki adres?
Z gory dziekuje za pomoc:lol:

Posted

limnolka co się dzieje? Żadnych wiadomości? nie odpowiadasz na maila. To jest ten wyjazd czy nie? Bo chyba już po terminie?

Posted

Bułgaria SOFIA 11-14 maj - przyjmują zgłoszenia do dzisiaj (można wysłać na maila :brfcynology@gmail.com)

Serbia PARACIN 10 maj - zgłoszenia do 7 maja

Macedonia SKOPJE 15-16 maj - zgłoszenia do 10 maja (na stronie ichniego związku jest formularz internetowy)

może jeszcze się Wam uda ;)

my teraz jesteśmy na etapie szukania w miarę przyzwoitych i za rozsądną cenę noclegów

pozdrawiamy

Posted

amazonka

jakie rasy bedziecie wystawiac? Bede sie rozgladac za rodakami :) czy znany juz jest adres wystawy?

[quote name='amazonka']Bułgaria SOFIA 11-14 maj - przyjmują zgłoszenia do dzisiaj (można wysłać na maila :brfcynology@gmail.com)

Serbia PARACIN 10 maj - zgłoszenia do 7 maja

Macedonia SKOPJE 15-16 maj - zgłoszenia do 10 maja (na stronie ichniego związku jest formularz internetowy)

może jeszcze się Wam uda ;)

my teraz jesteśmy na etapie szukania w miarę przyzwoitych i za rozsądną cenę noclegów

pozdrawiamy

Posted

[SIZE=2]Jaki jest koszt championatu macedonskiego?
Ile potrzeba CACow do championatu macedonskiego?

Czy CAC przyznawany jest w kazdej klasie?