agabass Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 zakręcone ogony w romantycznym zakrętasie Quote
baskomaniak Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='agabass']zakręcone ogony w romantycznym zakrętasie ogonek-dablonek :evil_lol: Quote
agabass Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='baskomaniak']ogonek-dablonek :evil_lol: a czy zauważyłeś jeszcze jakis ogonek ;) Quote
Ypsylon Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ja zauważyłam dwa, romantycznie zakręcone - ogonek Dablonek i ogonek Gomezonek:))):loveu: Quote
agabass Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Ypsylon']ja zauważyłam dwa, romantycznie zakręcone - ogonek Dablonek i ogonek Gomezonek:))):loveu: no no bravo Quote
baskomaniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 agabass napisał(a):a czy zauważyłaś jeszcze jakis ogonek ;) wykluczone... :angryy: ...a swoją drogą, faktycznie, jest i Gomkowy. :crazyeye: Przyznaję, nie zauważyłem :shake: Hehehe, chłopakom ogonki związały się na supełek :evil_lol: Pozdrawiam. ;) Quote
Evelina Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='agabass'][quote name='baskomaniak']ogonek-dablonek :evil_lol: a czy zauważyłaś jeszcze jakis ogonek ;)Agabass, a co zrobilas z baskomaniakowym ... ? :roll: Quote
agabass Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Evelina']Agabass, a co zrobilas z baskomaniakowym ... ? :roll: hahaha dopiero teraz zauważyłam , że popełniłam błąd zamiast e jest a przepraszam bardzo bskomaniaku poprawiam Quote
Evelina Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='agabass']hahaha dopiero teraz zauważyłam , że popełniłam błąd zamiast e jest a przepraszam bardzo bskomaniaku poprawiamA kogo przepraszasz ? :hmmmm: Bede upierdliwa, a cooooo ? :evil_lol: Quote
agabass Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Evelina']A kogo przepraszasz ? :hmmmm: Bede upierdliwa, a cooooo ? :evil_lol: odczep się czepliwa babo znowu bład:evil_lol: baskomaniaku przepraszam za błedy :evil_lol: :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hehehe, ale lawinka się posypała i to wszystko przez... ...jeden niedostrzeżony ogonek :razz: [SIZE="1"]Aga, nie mam wątpliwości, iż błąd nie był zamierzony. Pozdrawiam. Quote
agabass Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 dawno tu nic się nie kręciło więc ja trochę pokręce W dalekiej krainie Ogonowie życie kręciło się koło ogona nikt tak naprawde nie wiedział dla czego i czy napewno dotyczyło to psiego. Ogony same się dobrze rządziły robiły zakupy, na ploty chodziły, zbierały grzyby, łowiły ryby i tak im cudnie czas upływał. Czasem jeden się prostował, a drugi w takt muzyki kiwał. Czasem prężyły się i zawijały, śmiały, tańczyły i przepychały. Dorosłe ogony uczyły małe ogonki jak nosić dostojnie ogon wysoko i jak korzystać z niego modrze i z głową.:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts