Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej mierzy się od ogonka do szyji, w kłebie (obwód za przednimi łapkami i wysokość od podłogi do grzbietu :)
Ale ci fajnie, że masz dwa pieski :loveu:
Napisz coś więcej o małym, ile ma z jakiej jest hodowli??
Pozdrawiam

Posted

Powiedzcie jak jest z ząbkami waszych pociech?
Riccowi zdublowały się kiełki i muszę iść na zabieg.
Pamiętam, że Suzi bardzo późno wypadły same. I teraz zastanawiam się, czy iść czy zaczekać.

Posted

Suzi&Ja napisał(a):
Powiedzcie jak jest z ząbkami waszych pociech?
Riccowi zdublowały się kiełki i muszę iść na zabieg.
Pamiętam, że Suzi bardzo późno wypadły same. I teraz zastanawiam się, czy iść czy zaczekać.

mojej Lunie-shih tzu wypadły mleczne przed wakacjami-jak miała 3 latka,a yoreczka Lili...dziś pozbyła się ostatniego mleczaka-tak mi sie wydaje-kiełek był a za nim juz wykluwał się stały,a dziś został już stały:p
trudno mi powiedziec,ale moze niech wet zobaczy i oceni jego zabki

Posted

Wypowiadało się dwóch renomowanych wetów.

Pierwszy kazał mi się umówić na wyrwanie, a drugi powiedział, że piesek ma idealny zgryz i warto poczekać bo może jeszcze zgubić kiełki, i że każdy zabieg wiąże się z ryzykiem.:shake:

I już sama nie wiem ...:placz::placz:

Posted

kurcze nie wiem-mi mówili ,że ząbki wyrywa się na głupim jasiu...jak pisalm moja Luna w wieku 3 lat zgubiła mleczaki,ale jest kamien na zębach,który teraz będę usuwać...on ma rok,wieć myślę,że może za2-3 miesiące możesz pomyśleć o wyrwaniu

Posted

Wpadłyśmy życzyć miłej nocki a tu okazuje się, że mamy tyle zaległości :oops::oops::oops: Nie wiem jak to się stało :-o
Przegapiłyśmy przybycie nowego yoraska :shake::oops:
Oboje są piękni :loveu::loveu::loveu:
Jak Su przyjęła nowego domownika ? U mnie od niedzieli trwa mała wojna, chociaż jak widzę jesteśmy coraz bliżej zawieszenia broni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: