Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie !!!!

My nic nie wiedziałyśmy nawet...
Napisz proszę więcej szczegółów, bo bardzo mnie zainteresowałaś. :-oUwielbiam oglądać Yoraski :evil_lol:
Bardzo chętnie się wybierzemy i może Was wyśledzimy:loveu:

Posted

Suzi&Ja napisał(a):
Witajcie !!!!

My nic nie wiedziałyśmy nawet...
Napisz proszę więcej szczegółów, bo bardzo mnie zainteresowałaś. :-oUwielbiam oglądać Yoraski :evil_lol:
Bardzo chętnie się wybierzemy i może Was wyśledzimy:loveu:

wystawa(jezeli można to tak szumnie nazwać:evil_lol:) odbędzxie sie w niedziele 27 po raz 3 .Byłam na obu poprzednich i było całkiem miło.Oprucz jaki ś tam pokazów piesków jest dużo porad dla yorkomaniaków i nie tylko.Są też kramiki z ciuszkami,spinkami,kosmetykami.i karmą.Przez 2 lata byli gromerzy i chyba strzygli nawet za darmo.Chociaż tego dokładnie nie wiem bo nie byłam zainteresowana.Jakoś sobie nie wyobrazam ścinania w ciągu 15 minut.
Z tego co sie orientuje to napewno tu z dogomani będzie Kasia z braciszkiem mojego Tośka,możliwe że będą również Mała Rita(Asia) i Kasia ze Zgierza .Fajnie by było się spotkać i poznać nie tylko tak na forum:razz:

Posted

Kurcze, no to ochłonęłam...
Przez chwilę ubzdurałam sobie, że to w tę niedziele. Chciałam iść nawet kosztem wystawy w Bydgoszczy.

Ale od 23.09-30.09 wyjeżdżam, więc sporo mnie ominie. Może w przyszłym roku...:-(:-(

Bawcie się dobrze Dziewczyny!
I róbcie mnóstwo zdjęć.

Posted

jot11 napisał(a):
Witamy! :Cool!:

Pierwszy raz jesteśmy u Suzi.

Piękniutka jest. :Cool!:

:smilecol:

Joti bardzo cieplutko witamy i cieszymy się, że przyszłaś nas zobaczyć.
Ty też masz ślicznego yorkusia!
Miłego wieczorku

Posted

Powoli zapada, decyzja aby powiększyć Świat mojej Suzi.
Mam bziaka na punkcie Yoreczków i moim marzeniem zawsze było mieć dwa. Od razu się na to nie zdecydowałam, bo chciałam się sprawdzić, czy będę umiała należycie się zająć delikatnych pieskiem rasy Yorkshire Terrier. Spędzam mnóstwo czasu w domu, więc mogę poświęcić sporo czasu Psiakom.

Posted

Dzień dobry piekna Su.
Dzień dobry dla jej Pani.

:lol::lol::lol:

U nas też dojrzewa decyzja aby mieć drugiego yorczka.
Ale co z tego wyjdzie to sie okaże dopiero!!!

:Dog_run: :Dog_run:

Posted

Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Jesteśmy tu po raz pierwszy, ale napewno nie ostatni. Suzi jest piękna :loveu:.
My też dojrzewamy do decyzji o kupnie jeszcze jednej suni, a właściwie to mąż dojrzewa bo ja jestem już zdecydowana. Mam już nawet "na oku" pewną hodowlę, ale nic nie mówię by nie zapeszyć ;). Wszystko zależy od spraw zawodowych mojego męża...
Pogoda śliczna więc nic tylko uciekać na spacerek :Dog_run:
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :lol: