Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiuecie, jest takie coś jak mapa pomocy dogo ;) kazy pm może napisać ;)

napisałam do najbliżej mieszkających (z mapy) czyli Mysi_ jotki i malawaszki :eviltong:

Posted

Wkleiłam na wątku schroniska w Sosnowcu i Mysłowicach. Na razie bez odzewu.

Proszę Was cioteczki o pomoc dla tego psa z rozerwanym okiem!!!!! Nikt nie che mu udzielić pomocy. Pies strasznie cierpi!!!! Nie zawsze udaje nam się zdążyć z pomocą. Ale chociaż starajmy się działać. Ten dobek na zdjęci niżej już za TM:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index63.html

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Jeśli znajdzie się osoba, mogąca przeprowadzić wizytę przedaadopcyjną - niech skontaktuje się ze mną. Mam namiary na domek w Dąbrowie Górniczej.
Mój telefon: 601 672 846.

jotka, malawaszka są z Dąbrowy. Cioteczki, odezwijcie się!!!

Posted

jestem i ja - sorki, że tak późno, ale nie miałam siły zaglądać na dogo - jakiś słoń mi dziś na głowę nadepnął :shake: jakby co to jestem z Dąbrowy i jak będzie trzeba to mogę pomóc

Posted

[quote name='Rybka_39']Jestem.
Gdzie i kiedy trzeba sprawdzić domek?

Rybka!!! Dzięki za tak szybką odpowiedź!

Maksik znajduje się w tej chwili u mojego kolegi, w domku pod Warszawą.
Przewiozłyśmy go tam ze Sleep, ponieważ małżenstwo, deklarujące chęć adopcji (to ci z Dąbrowy) wyjechało dzisiaj na działkę w Beskidy. Wracają we wtorek rano.
Mały ma schronienie, możliwość biegania, stadko kumpli i kumpelek:cool3:, zapas karmy w puszkach. SBD zadbała również o kropelki na kleszcze.

Rybka_39 - czy Twoja chęć pomocy przy sprawdzaniu domku nie zniknie do wtorku lub środy? (Im szybciej tym lepiej).

Zulugula - szkoda, że nie możemy Cię "wykorzystać" jutro rano...
Po świętach będziemy musiały znowu martwić się transportem.

Posted

tak - myślę, że dam radę w środę, tylko napiszcie mi w skrócie na co zwrócić uwagę - jaki ten psiak jest, o czym powiedzieć, czy jest kłopotliwy - szczekanie, niszczenie, itd... no i jakby mi ktoś przypomniał we wtorek :oops: no i podajcie namiary na ten domek - gdzie to jest w Dąbrowie?

a przy okazji zapytam bo szukamy kogoś na wizytę na Ochocie - znacie kogoś kto tam mieszka?

Posted

malawaszka napisał(a):
jestem i ja - sorki, że tak późno, ale nie miałam siły zaglądać na dogo - jakiś słoń mi dziś na głowę nadepnął :shake: jakby co to jestem z Dąbrowy i jak będzie trzeba to mogę pomóc

Sorry...
Malawaszka , to chyba do Ciebie się zgłosimy w sprawie domku. Dasz radę w środę po świętach?

Posted

oh mam pytanie w sprawie Maksia (na maila), pani pyta tylko o transport - jak daleko byłaby możliwa pomoc. Może zapytam o więcej, ale powiem też, że ktoś się zgłosił chętny wcześniej.

słuchajcie, a ci ludzie sobie z małym poradzą? :) znaczy wierzę, że jeśli sleepin tak orzekła, to dadzą ale tak tylko pytam ;)