mru Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 a jak oni na to gryzienie kabli i sikanie? dadzą radę z tym? Quote
zulugula Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 W sobotę rano mogę zabrać Maksa do Dąbrowy G. Szybko domek sprawdzać. I mam jeszcze apel o pomoc dla pieska z tamtych okolic. Mogę zabrać do Wawy. Trzeba jakoś mu pomóc, bo bardzo cierpi, a wet go nie leczy. Psiak drapie oko (zakażenie - TM) rozrywając dalej ranę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index66.html#post12110914 Quote
Madallena Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dziewczyny! Ogromna prośba! Znajdźcie kogoś, kto sprawdzi domek...:( Maksik ma szanse na dom! Quote
mru Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 wiuecie, jest takie coś jak mapa pomocy dogo ;) kazy pm może napisać ;) napisałam do najbliżej mieszkających (z mapy) czyli Mysi_ jotki i malawaszki :eviltong: Quote
zulugula Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wkleiłam na wątku schroniska w Sosnowcu i Mysłowicach. Na razie bez odzewu. Proszę Was cioteczki o pomoc dla tego psa z rozerwanym okiem!!!!! Nikt nie che mu udzielić pomocy. Pies strasznie cierpi!!!! Nie zawsze udaje nam się zdążyć z pomocą. Ale chociaż starajmy się działać. Ten dobek na zdjęci niżej już za TM: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index63.html Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Abrakadabra napisał(a):Jeśli znajdzie się osoba, mogąca przeprowadzić wizytę przedaadopcyjną - niech skontaktuje się ze mną. Mam namiary na domek w Dąbrowie Górniczej. Mój telefon: 601 672 846. jotka, malawaszka są z Dąbrowy. Cioteczki, odezwijcie się!!! Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wybaczcie... http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-psy-pomozcie-135176/#post12097066 Quote
Abrakadabra Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jeśli znajdzie się osoba, mogąca przeprowadzić wizytę przedaadopcyjną - niech skontaktuje się ze mną. Mam namiary na domek w Dąbrowie Górniczej. Mój telefon: 601 672 846. Quote
Soema Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Już pisałam wczoraj o DG32, że jest z Dąbrowy Górniczej. Ona często jest na dogo. Quote
Ziutka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Podesłałam wątek do Rybka_39 razem z DG32 sprawdzały nam domek dla naszej Perełki. Napewno tutaj zajrzy :lol: Quote
Rybka_39 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jestem. Gdzie i kiedy trzeba sprawdzić domek? Quote
Madallena Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Rewelacja! Ale szybki odzew ;) Mam nadzieję, że wszysko w rzeczywistości pójdzie tak gładko jak w necie :evil_lol: Quote
zulugula Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jeśli dzisiaj bedzie wizyta przedadopcyjna, to jutro przed południem psiak bęzie na miejscu. Quote
zulugula Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Czy ktoś z Warszawy może pomóc malagos w poszukiwaniach jej świeżo wyadoptowanej suni? PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f96/mala-muszka-uciekla-na-chomiczowce-pomocy-w-lapaniu-128943/index58.html Przepraszam :oops: Quote
Rybka_39 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 No, ale dokładny adres tego domku proszę, jak domek W Dąbrowie to ja odpadam, ale dużo osób jest z DG;), ale dajcie adres na PW i najlepiej numer telefonu. Quote
zulugula Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jeśli psiak ma z nami jechać, to proszę dzisiaj do 20:00 o informację na PW. Jutro rano jedziemy. Quote
malawaszka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jestem i ja - sorki, że tak późno, ale nie miałam siły zaglądać na dogo - jakiś słoń mi dziś na głowę nadepnął :shake: jakby co to jestem z Dąbrowy i jak będzie trzeba to mogę pomóc Quote
Abrakadabra Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Rybka_39']Jestem. Gdzie i kiedy trzeba sprawdzić domek? Rybka!!! Dzięki za tak szybką odpowiedź! Maksik znajduje się w tej chwili u mojego kolegi, w domku pod Warszawą. Przewiozłyśmy go tam ze Sleep, ponieważ małżenstwo, deklarujące chęć adopcji (to ci z Dąbrowy) wyjechało dzisiaj na działkę w Beskidy. Wracają we wtorek rano. Mały ma schronienie, możliwość biegania, stadko kumpli i kumpelek:cool3:, zapas karmy w puszkach. SBD zadbała również o kropelki na kleszcze. Rybka_39 - czy Twoja chęć pomocy przy sprawdzaniu domku nie zniknie do wtorku lub środy? (Im szybciej tym lepiej). Zulugula - szkoda, że nie możemy Cię "wykorzystać" jutro rano... Po świętach będziemy musiały znowu martwić się transportem. Quote
malawaszka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 tak - myślę, że dam radę w środę, tylko napiszcie mi w skrócie na co zwrócić uwagę - jaki ten psiak jest, o czym powiedzieć, czy jest kłopotliwy - szczekanie, niszczenie, itd... no i jakby mi ktoś przypomniał we wtorek :oops: no i podajcie namiary na ten domek - gdzie to jest w Dąbrowie? a przy okazji zapytam bo szukamy kogoś na wizytę na Ochocie - znacie kogoś kto tam mieszka? Quote
Abrakadabra Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 malawaszka napisał(a):jestem i ja - sorki, że tak późno, ale nie miałam siły zaglądać na dogo - jakiś słoń mi dziś na głowę nadepnął :shake: jakby co to jestem z Dąbrowy i jak będzie trzeba to mogę pomóc Sorry... Malawaszka , to chyba do Ciebie się zgłosimy w sprawie domku. Dasz radę w środę po świętach? Quote
mru Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 oh mam pytanie w sprawie Maksia (na maila), pani pyta tylko o transport - jak daleko byłaby możliwa pomoc. Może zapytam o więcej, ale powiem też, że ktoś się zgłosił chętny wcześniej. słuchajcie, a ci ludzie sobie z małym poradzą? :) znaczy wierzę, że jeśli sleepin tak orzekła, to dadzą ale tak tylko pytam ;) Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 No ja dzis wyjeżdżam, ale widzę, że już malawaszka się znalazła.;) Quote
Recommended Posts