Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 moze jest w pracy a telefon zostawiła w domu... Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Niestety, ta pani cały czas nie odbiera, próbowałam 100 razy :shake:. adziś rano spotkałam karmicielke kotów znajoma, powiedziała, ze wzywała straz do maksika, to ja pijaki obskoczylli, ze świadkowac nie będą.a ona tylko chciała, zeby spisali protokół, ze taka sytuacja była. no i ich odwołała. ponoć to nie żaden znajomy mówił, że psa nie chce, tylko sam właściciel. a i ponoc ten piesek suchy chleb jadł, taki był głodny, potem ktoś mu karmę wyniósł. ale trochę w to nie wierze, piesek nie jest wychudzony... zresztą sama nie wiem. martwi mnie, ze ta pani nie odbiera... Quote
li1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Sytuacja jest troche niebezpieczna dla psa. Jest chyba ryzyko, ze wlasciciel wywiezie/wyrzuci Maksa w kazdej chwili. Jakis sasiad moze zawiadomic straz i oni wezma psa. Quote
zuzlikowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 czekam na wieści...ci ludzie rzeczywiście mogą zrobić coś złego... Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 pani, która zadeklarowała adopcję maksika nie dobiera. dzwoniłam do niej cały piatek, napisałam smsa, nic głucha cisza, mozemy załozyc, że sprawa jest nieaktualna. maksika nie widziałam od tego czasu... w czwratek będzie po zawodach, nie ma się co czarowac, oni pojadą na święta do rodfziny i maksik utkwi gdzieś pod dębliniem, albo i w deblinie, u byle kogo. można mieć jedynie nadzieję, ze będzie miał farta... ech, chiolera. a to jest sliczny pies, adopcyjny jak ta lala! Quote
sonikowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A może go zabrać od tego pana i znaleźć mu choc tymczas? Płatny hotelik? On na pewno znajdzie dom, tylko odrobine więcej czasu potrzeba. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 a zbierzemy deklaracje? znajdziemy dt? ja bym go juz zabrała ze śpiewem na ustach. Quote
sonikowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):a zbierzemy deklaracje? znajdziemy dt? ja bym go juz zabrała ze śpiewem na ustach. Tyle razy się udawało, czemu teraz ma się nie udać? Ostatnia szansa, są trzy dni... Zmieńmy tytul wątku na hotelik jedyną szansą, mamy 3 dni czy coś w tym rodzaju. Tymczas, lub hotelik - to maly piesek moze uda się coś tanio? Quote
Asior Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 cholera!!!!!! Przecież takie maleństwo powinno szybko znaleść domek :( Moze uda mi się allegro zrobić wieczorkiem... Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Asior, dzięki, ale maksik już ma allegro od selengi: Uratował czyjeś życie, teraz jest niepotrzebny (601457382) - Aukcje internetowe Allegro kończy się dokłądnie za trzy dni, jak czas maksika w domu.... Quote
Asior Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 acha, no widzisz, nie doczytałam znowu :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 WAŻNE!! mnie nie będzie jutro na dogo, być może cały dzien, co więcej być może nie będzie mnie i pojutrze, więc jakby padł jakis pomysł w między czasie (mam nadzieję!) to dzwońcie: 507 47 62 39 proszę, interesujcie się jutro i pojutrze wątkiem!!!! Quote
mru Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 będziemy :roll: ja dziś będę po pracy b. późno jutro też mało :( ale w pracy na pewno cholera nie wiem, co robić już Quote
mru Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 nie mamy nie mamy deklaracji nic nie mamy A każdemu, kto by go wziął pomoglibyśmy z jego wychowaniem :(:(:( Quote
sonikowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 dziewczyny, ja jestem stosunkowo nowa na dogo, nie znam tylu ludzi co wy... Kto ma tymczasy w Wawie? Z watku Kumpla wiem, ze u Pati zwolnilo sie miejsce (bo Kumpel pojechal do domu). Moze zadzwoncie, moze jest jeszcze wolne? Chocby na dwa tygodnie go tam dac, byle nie pojechal do Deblina. A na dwa tygodnie na pewno zbierzemy pieniadze. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 tak, ale jak sie przez te dwa tygodnie nie wyadoptuje? to jest wieczny dogo-problem. powinien sie wyadoptowac, ale nie mamy gwarancji, niestety.... Quote
sonikowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Czy możesz skontaktowac się np,z Pati czy to miejsce w ogóle jest? i ile kosztuje? Wtedy łatwiej będzie podjąc decyzję czy nas na to, ze tak powiem, stać.. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 tak, własnie pisze do niej pw, w ogóle mam do niej dwie sprawy, druga w moim podpisie - dzika sunia Quote
li1 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A dowiedzialas sie kiedy Maksik byl szczepiony na wscieklizne ? Quote
mru Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 nie może tak być, że się nie uda :( zrobiłam nowe! Maksik - za 2 dni ZNIKNIE :( - Zwierzaki - cafeanimal.pl edit: kupiepsa szukajzwierzaka psy alegratka przygarnijzwierzaka bono-polska animalia petworld adopcjapsa petsy e-zwierzak gumtree ... :( Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 mru, dzięki. jestem z rana, ale wychodzę, choc nie wiem, o której, więc może byc, ze w któryms momencie juz nie odpowiem. zapomniałam napisac, że maksik nie był szczepiony na wściekliznę.... :shake: śliczny banerek wypatrzyłam :-). mru, dzięki za ogłoszenia... jego trzeba zabrać i tyle. Quote
Recommended Posts