Koperek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wielki, piękny, dostojny i niesamowicie bezpieczny psiak błaga o drugą szansę! 42-09 Irys 9 lat, duży, piękny pies. Był przywieziony przez pogotowie Schroniska. Jest przesympatyczny, cieplutki, przytulański i grzeczny. Spokojny i dostojny. Idealny pies towarzysz Swoje fotki wkleję, jak znajdę chwilę;) Quote
kikou Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 to i ja wściubie nos do Ciebie Irysku...:hand:. skoro taki fajny chłopak koniecznie musimy znaleźć mu dobry domek.... Quote
Koperek Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 No, ludziska pchać się do Wrocka po chłopaka, co by ktoś Wam go nie zwinął wcześniej!:cool3: Coś się nie pchają...:-( DZISIEJSZY IRLANDCZYK- z dn. 18 maja 2009: ...bursztynowe oczko:loveu: ...słoma się do bródki przykleiła:p Quote
Koperek Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='GoskaGoska']Dzis go wrzucilam na gumtree razem ze wszytskim ze strony schronika dalam tez nr do ciebie koperku hehehe 2 pierwsze strony gumtree byly wroclawskim psami ze schronu :) BRAWO Goska! :multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dzis go wrzucilam na gumtree razem ze wszytskim ze strony schronika dalam tez nr do ciebie koperku hehehe 2 pierwsze strony gumtree byly wroclawskim psami ze schronu :) Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 1.gumtree 2.aleokazja 3. centrumofert 4. cafeanimal Quote
irysek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jest cudny, imiennik mojego ukochanego psiulka. czekamy na reszte zdjec. Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 i jeszcze raz do gory moze jakis wielbiciel rasy cié zauwazy.Zrobi mu ktos allegro? Quote
xmartix Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ja mogę ale potrzebuję tekstu ciekawego bo sama tworzę takie zwykłe, nie wyciskające łez Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 nie zawsze musi byc wyciskac lez, bo ludzie sá rózni. Tak na szybko cos takiego, dosc zwyklego Piękny , dostojny, a do tego grzeczny i przytulaśny, wręcz psi ideał po którego ludzie powinni ustawiać się w kolejce, a jednak gdy tylko dowiadują się, ze ma 9 lat - odwracając wzrok i idą szukać dalej. Pęka z bółu serce psa , że znów został ominięty , pęką też z bólu serce wolontariuszek , gdy w jego oczach widzą tęsknotę, ogromny smutek, że znów został za kratami, a wolontariuszki wiedzą jaki to cudny pies, jak bardzo zasługuje na swoj dom i adopcje, a jednak choć jest zrównoważonym, towarzyskim psem o cudnym charakterze, to ciągle siedzi za kratami, w ciasny boksie, na betonie i z ufnością czeka...może właśnie na Ciebie? Quote
Yoda i Tos Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Kurczę piękny.... Zawsze podobały mi się Wilczarze. To takie królewskie psy! Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Yoda i Tos napisał(a):Kurczę piękny.... Zawsze podobały mi się Wilczarze. To takie królewskie psy! TO NIC TYLKO BRAC :eviltong: do domu Quote
Yoda i Tos Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dopiero co wzięłam :razz:. Moja Yoda jest adopcyjną królową u nas :cool3: i KAŻDEMU polecam dorosłego psa! Nie trzeba się bać naprawdę, że jak dorosły to "ma swoje odchyły". To kochane i wdzięczne dusze są, zwłaszcza te starsze! Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 a psy się lepiej rozwiają jak jest min 2szt ;) Quote
xmartix Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 takie allegro dodałam zdjęciaL wilczarz irlandzki za schroniskowymi kratami!!! (605638689) - Aukcje internetowe Allegro chłopak ogłoszony jeszcze na kupiepsa.pl, adopcje.org Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Koperek ponoc ma ale nie ma czasu wgrac wiec musimy czekac Quote
Koperek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='GoskaGoska']Koperek ponoc ma ale nie ma czasu wgrac wiec musimy czekac Dziewczyny kochane- mam, mam, ale muszę się najpierw uporać z okrutnych fotsikiem, który mi masę fotek zablokował, następnie wgrać Wilczarzowe, a dopiero Wam pokażę. Staram się wygrać z czasem, ale to bardzo nierówna walka i zazwyczaj kończy się przez nokaut:shake: Goska, xmartix dziękuję serdecznie!!!:loveu: Quote
GoskaGoska Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 apropo fotosika - mozesz wygrac zdjecia jako niezalogowana - i bedzie mozliwosc wklejenia foto na forum - automatycznie fotosik ci pomniejszy - ale mozna dawac bezlimitow jako niezalogowana tylko ze bede ciut mniejsze, ale do ogloszen wystarcza Quote
Koperek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 GoskaGoska napisał(a):apropo fotosika - mozesz wygrac zdjecia jako nie zalogowana - i bedzie mozliwosc wkejenia foto na forum - automatycznie fotosik ci pomniejszy - ale moza dawac bezlimitow jako niezalogowana tylko ze bede ciut mniejsze, ale do ogloszen wystacza No widzisz- dzięki za info- spróbuję :) Quote
xmartix Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 wczoraj dzwonił do mnie pan z Rzeszowa ktoś w sprawie tego pieska, pytał się dlaczego ktoś go oddał, mówił że kiedyś był w związku kynologicznym, mówił ze piesio mieszkalby w domu, a do dyspozycji miałby podwórko, nie do budy, może przyjechać pkp po niego. na wizytę się zgadza - "znam te wszystkie procedury" powiedział, narazie tyle wiem, mam dzwonić do niego wieczorem w nd. Quote
xmartix Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 czy to prawdziwy wilczarz czy mix? bo pan się pytał czy ma rodowód.. obawiam się że pan szukał rasowego. Sam nie widział zdjęcia tylko powiedział mu ktoś inny o tym ogłoszeniu... Quote
Koperek Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='xmartix']czy to prawdziwy wilczarz czy mix? bo pan się pytał czy ma rodowód.. obawiam się że pan szukał rasowego. Sam nie widział zdjęcia tylko powiedział mu ktoś inny o tym ogłoszeniu... Ależ oczywiście, że to nie jest wilczarz z rodowodem- jest trochę niższy od takiego i w ogóle nieco inny, ale bardzo go przypomina, dlatego też tytuł: schroniskowy wilczarz irlandzki!:roll: Quote
Recommended Posts