Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielki, piękny, dostojny i niesamowicie bezpieczny psiak błaga o drugą szansę!

42-09
Irys
9 lat, duży, piękny pies.
Był przywieziony przez pogotowie Schroniska.
Jest przesympatyczny, cieplutki, przytulański i grzeczny.
Spokojny i dostojny.
Idealny pies towarzysz

Swoje fotki wkleję, jak znajdę chwilę;)

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, ludziska pchać się do Wrocka po chłopaka, co by ktoś Wam go nie zwinął wcześniej!:cool3:

Coś się nie pchają...:-(

DZISIEJSZY IRLANDCZYK- z dn. 18 maja 2009:

...bursztynowe oczko:loveu:

...słoma się do bródki przykleiła:p

Posted

[quote name='GoskaGoska']Dzis go wrzucilam na gumtree razem ze wszytskim ze strony schronika dalam tez nr do ciebie koperku hehehe 2 pierwsze strony gumtree byly wroclawskim psami ze schronu :)
BRAWO Goska! :multi::multi::multi:

Posted

nie zawsze musi byc wyciskac lez, bo ludzie sá rózni. Tak na szybko cos takiego, dosc zwyklego

Piękny , dostojny, a do tego grzeczny i przytulaśny, wręcz psi ideał po którego ludzie powinni ustawiać się w kolejce, a jednak gdy tylko dowiadują się, ze ma 9 lat - odwracając wzrok i idą szukać dalej. Pęka z bółu serce psa , że znów został ominięty , pęką też z bólu serce wolontariuszek , gdy w jego oczach widzą tęsknotę, ogromny smutek, że znów został za kratami, a wolontariuszki wiedzą jaki to cudny pies, jak bardzo zasługuje na swoj dom i adopcje, a jednak choć jest zrównoważonym, towarzyskim psem o cudnym charakterze, to ciągle siedzi za kratami, w ciasny boksie, na betonie i z ufnością czeka...może właśnie na Ciebie?

Posted

Dopiero co wzięłam :razz:. Moja Yoda jest adopcyjną królową u nas :cool3: i KAŻDEMU polecam dorosłego psa! Nie trzeba się bać naprawdę, że jak dorosły to "ma swoje odchyły". To kochane i wdzięczne dusze są, zwłaszcza te starsze!

Posted

[quote name='GoskaGoska']Koperek ponoc ma ale nie ma czasu wgrac wiec musimy czekac
Dziewczyny kochane- mam, mam, ale muszę się najpierw uporać z okrutnych fotsikiem, który mi masę fotek zablokował, następnie wgrać Wilczarzowe, a dopiero Wam pokażę.

Staram się wygrać z czasem, ale to bardzo nierówna walka i zazwyczaj kończy się przez nokaut:shake:

Goska, xmartix dziękuję serdecznie!!!:loveu:

Posted

apropo fotosika - mozesz wygrac zdjecia jako niezalogowana - i bedzie mozliwosc wklejenia foto na forum - automatycznie fotosik ci pomniejszy - ale mozna dawac bezlimitow jako niezalogowana tylko ze bede ciut mniejsze, ale do ogloszen wystarcza

Posted

GoskaGoska napisał(a):
apropo fotosika - mozesz wygrac zdjecia jako nie zalogowana - i bedzie mozliwosc wkejenia foto na forum - automatycznie fotosik ci pomniejszy - ale moza dawac bezlimitow jako niezalogowana tylko ze bede ciut mniejsze, ale do ogloszen wystacza

No widzisz- dzięki za info- spróbuję :)

Posted

wczoraj dzwonił do mnie pan z Rzeszowa ktoś w sprawie tego pieska, pytał się dlaczego ktoś go oddał, mówił że kiedyś był w związku kynologicznym, mówił ze piesio mieszkalby w domu, a do dyspozycji miałby podwórko, nie do budy, może przyjechać pkp po niego. na wizytę się zgadza - "znam te wszystkie procedury" powiedział, narazie tyle wiem, mam dzwonić do niego wieczorem w nd.

Posted

czy to prawdziwy wilczarz czy mix? bo pan się pytał czy ma rodowód.. obawiam się że pan szukał rasowego. Sam nie widział zdjęcia tylko powiedział mu ktoś inny o tym ogłoszeniu...

Posted

[quote name='xmartix']czy to prawdziwy wilczarz czy mix? bo pan się pytał czy ma rodowód.. obawiam się że pan szukał rasowego. Sam nie widział zdjęcia tylko powiedział mu ktoś inny o tym ogłoszeniu...
Ależ oczywiście, że to nie jest wilczarz z rodowodem- jest trochę niższy od takiego i w ogóle nieco inny, ale bardzo go przypomina, dlatego też tytuł: schroniskowy wilczarz irlandzki!:roll: