Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dotarłam i ja na ten wątek :lol:

Szafę mam, cała się rozkłada, więc nie ma problemu z jej przewiezieniem. 9 maja jedziemy do Warszawy, gdyby ktoś mógł odebrać z Mokotowa, konkretnie koło Sadyby, ewentualnie z Parku szczęśliwickiego to byłoby super. EDIT: no i ktoś musiałby umieć tę szafę na powrót złożyć, chyba że byłby to ogromny samochód, mąż złożyłby i już taka by pojechała.

Może udałoby się jeszcze fotel choć jeden przewieźć, a drugi najwyżej kiedy indziej. Fotele są w bardzo dobrym stanie, a niepotrzebne nam.

Mam też umywalkę, nową niepotrzebną półkę pod umywalkę, dywanik zielony, dość długi, trochę płytek ceramicznych, małą drewnianą półkę wiszącą, niedługo będę miała na zbyciu szafki kuchenne, mam też plastikową nową półeczkę pod prysznic w kolorze niebieskim. Popatrzę co jeszcze, te drobniejsze rzeczy mogę pobrać, tylko napiszcie czy by się przydały. No i czy byłby ich odbiór możliwy w Wawie. Mam też trochę ciuchów kobiecych, rozmiar 38/40, jakaś biała bluzka i tym podobne. Czy też by się przydały?

Posted

rodzice maciusia, JA BYŁAM PIERWSZA Z TĄ SZAFĄ!!!

weźcie ode mnie! ja, ja, mnie wybierz, mnie!!!!!

nie wygłupiam sie, naprawdę oddam ją z uśmiechem na ustach i zależy mi... no i wykładzinę przy okazji mam.... :eviltong:

Posted

stołu nie dam - to dziedzictwo po ojcu, sam robił... ale może jakis inny stół tam stoi, cholera wie....

to kiedy przyjeżdżacie po fanty?

zobaczymy, co tam sie jeszcze nada (iczym moge dysponowac, bo nie wszystkim mogę...)

Posted

Ziutka napisał(a):
Oczywiste, ze sie przydadzą :cool3:

sprostowanie: ciuszki 36/38, buty rozm.38
Ziuta to sie szykuj....
a to p.Mira jest taka hm..."mała"?:lol:

Posted

enia napisał(a):

Ziuta to sie szykuj....
a to p.Mira jest taka hm..."mała"?:lol:

Ok...się naszykuje :cool3:
A Pani Mira...to gorszy chudzielec ode mnie :evil_lol: :eviltong:

Posted

Butki też mam nr 38. Tylko to bardziej takie pantofelki na obcasiku, ale może się przydadzą,. W każdym razie ja je bym wyrzuciła, bo mi takie nie podobają się już, ale są ładne ogólnie, jedne to prawie w ogóle nie chodzone.

SBD - dopiero przeczytałam Twój kłótliwy post :evil_lol::eviltong:
Mi tam tak bardzo na zdaniu tej szafy nie zależy, po prostu bym ją pocięła na opał :cool3:. Ale jak mają się te rzeczy komuś przydać to super!! :loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak dwie szafy sie przydadzą, to jeszcze lepiej. ja na opał bym nie pocięła, bo a-nie mam siekiery, b- nie mam gdzie palić, c- to lakierowane. a szafiszcze zajmuje mi pół piwnicy :cool3:

a jak Twoja szafa taka wielka to wystarczy wyjąć drzwi, wyłożyć półki kocykami, ręcznikami i legowiska dla kociaków jak talala;)
jeśli meble faktycznie potrzebne to ja bym stół miała, szafkę niską a długą-szklane suwane drzwi, może jakiś fotel, dywan ... ale to 100 km stąd pod Węgrowem, wiec nie wiem dziewczyny czy przyjedziecie;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dziewczyny, zrobicie objazd jakąś ciężąrówka i normalnie bedziecie miały przenosny salon meblowy ;-)

Ba, ale skąd te ciężarówkę wziąć?

Sbd, będę Cie nękała o te wymiary:baddevil:.

Posted

do wyadoptowania mamy psiaki

Jas i Małgosia

dwa maluchy wyrwane przez Mirę od pijaków - teraz przebijają jej koła od auta :mad: (pijacy oczywiście)

szczeniak, który przyczepił sie do jakiegoś przechodnia a policja wezwała na pomoc Mirę.

I kotuś, który jeszcze jest do adopcji ale tylko do bardzo super dobrego domu :evil_lol: