luka1 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 ile tych głodnych brzuszków - jak je wszystkie wypełnić? Quote
kometa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Przekazałam Ziutce dla kotków 15 kg suchej puriny i ok.24 duze puszki felix. Quote
Ziutka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 kometa napisał(a):Przekazałam Ziutce dla kotków 15 kg suchej puriny i ok.24 duze puszki felix. Zgadza się :lol: Bardzo dziękujemy w imieniu Pani Miry i jej zwierzyńca :multi: Quote
luka1 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Kometa - koci manitou bedzie cie kiedyś na hamaku bujał a Pani Mira znowu bedzie przeciekać w okolicy oczu - dziekuję Quote
Ziutka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Odebrałam dzisiaj w Warszawie kolejne dary dla Miry :lol: Super drapak dla kociaków...witaminy...i inne preparaty :multi: MARTUSIU - bardzo Ci dziękujemy w imieniu Miry i jej zwierzyńca :loveu: Marta przekazała także 3 rzeczy na bazarek dla zwierzaków Miry ;) Lukuś czy Twoja Ola zrobi bazarek ? Quote
elmira Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Witam :) Sbd a możesz zwymiarować ten mebelek?;) Cos isę pokombinuje z transportem. Quote
luka1 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 znowu telefon od Miry. Ludzie maja sukę - 1,5 roku, owczarka niemieckiego. Suka urodziła sześć szczeniaków, teraz maja czter pięć tygodni. Ludzie rozdaja psiaki i własnie przyszedł do niej jakiś pijak który wziął dwa psiaki, aby jednego jej odsprzedać. Mira idzie dzis odebrac szczeniaki od ludzi. Szczeniaki są mieszńcami owczarka kaukazkiego i niemieckiego. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 elmira, plus minus mogę obmierzyć, bo ona jest zastawiona nieźle. Quote
Neigh Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zaznaczę - chociaż dopóki się nieco nie "odkrzyczkujemy" to pomóc niewiele mogę... Quote
luka1 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Mira dzis odebrała dwa szczeniaki od pijaków. Spotkałam ja wieczorem u weta. Szczeniaki wydalaja teraz ogromne robale a Mira dzwoni do mnie przestraszona ich iloscią :evil_lol: Quote
luka1 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 to mieszańce kaukaza i owczarka niemieckiego Quote
luka1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 chop chop - nie zapominajcie o Mirze !!!! Doszły jej dwa szczeniaki . Byłam u niej i z tego co zaobserwowałam i ona sama mi powiedziała jej potrzeby na wyposarzenie domu jest trochę większe niż szafa. To lista przedmiotów które może komuś zawalaja piwnicę i mógłby je oddać: 1. Wielka szafa 2. Stary kredens - trzeba w nim bedzie zamontować zamek, ale to sie zrobi 3. jakaś maszyna do szycia - przy tulu kotach trzeba ciagle coś zszywać 4. lodówka - Mira jest wegetarianką, w lodówce trzyma wszystkie mięsne akcesora psiej i kociej diety. Na jej jedzonko nie ma miejsca. Miała by ja na wyłączność :lol: 5. stare wykładainy, dywany - na posłania dla zwierzaków 6. w łazience ma na posadzkę betonową. Ciężko ją domyć z zapachu kociego moczu. Może komuś zbywa kawałek lentexu czy jakiejś wykładziny 7. i jakać szafka do tej łazienki Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 oprócz tej szafy, którą zmierzę, mam w piwnicy kawałek jakiejś wykładziny, dodam do tej szafy w ramach kwiatka :cool3: Quote
luka1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 cudownie - jej przyda się kazdy mebel i ta wykladzina - co ja mam gadać wiecie same Asiamm jesteś niezastąpiona - dziękuję. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 luka1 napisał(a):cudownie - jej przyda się kazdy mebel i ta wykladzina - co ja mam gadać wiecie same Asiamm jesteś niezastąpiona - dziękuję. Czy to znaczy, ze mam nie rozwalać szafek których się pozbywam tylko tak zrobić aby miała z nich pożytek? Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 to może za jednym rzutem ten transport - szafki isadory i moja szafa z wykładziną? jakis weekend zatem - w każdym razie jeśli o mnie chodzi. no i popołudnia. Quote
elmira Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Isadora7 napisał(a):To dam znać ale pewnie już po świętach, tylko transport załatwicie bo ja nie mam możliwości. Ja bedę starała się załatwić większy samochód. Proszę o informacje dot. wymiarów mebli, oraz orientacyjnie miejsca odbioru (np. dzielnica Warszawy). Mam też kawałek wykładziny dywanowej-taki pasek 1mbx3mb. Jak by to Pani pocięła, to mogło by być pod psie posłania. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To dam znać ale pewnie już po świętach, tylko transport załatwicie bo ja nie mam możliwości. Quote
Jo37 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Zmierzcie dokładnie ile tej wykładziny potrzeba ( wymiary ) . Często bywam obok sklepu z wykładzinami . Czasami resztki są za niewielkie pieniądze . Quote
LittleMy Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 mamy lodówkę dla Miry to będzie można wykreślić z listy Quote
Ziutka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 LittleMy napisał(a):mamy lodówkę dla Miry to będzie można wykreślić z listy Dzięki LittleMy :multi: Quote
LittleMy Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ziutka napisał(a):Dzięki LittleMy :multi: to od Vivy :) Quote
Recommended Posts