Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kometa napisał(a):
Przekazałam Ziutce dla kotków 15 kg suchej puriny i ok.24 duze puszki felix.

Zgadza się :lol:
Bardzo dziękujemy w imieniu Pani Miry i jej zwierzyńca :multi:

Posted

Odebrałam dzisiaj w Warszawie kolejne dary dla Miry :lol:
Super drapak dla kociaków...witaminy...i inne preparaty :multi:

MARTUSIU - bardzo Ci dziękujemy w imieniu Miry i jej zwierzyńca :loveu:

Marta przekazała także 3 rzeczy na bazarek dla zwierzaków Miry ;)
Lukuś czy Twoja Ola zrobi bazarek ?

Posted

znowu telefon od Miry. Ludzie maja sukę - 1,5 roku, owczarka niemieckiego. Suka urodziła sześć szczeniaków, teraz maja czter pięć tygodni. Ludzie rozdaja psiaki i własnie przyszedł do niej jakiś pijak który wziął dwa psiaki, aby jednego jej odsprzedać.
Mira idzie dzis odebrac szczeniaki od ludzi. Szczeniaki są mieszńcami owczarka kaukazkiego i niemieckiego.

Posted

Mira dzis odebrała dwa szczeniaki od pijaków. Spotkałam ja wieczorem u weta. Szczeniaki wydalaja teraz ogromne robale a Mira dzwoni do mnie przestraszona ich iloscią :evil_lol:

Posted

chop chop - nie zapominajcie o Mirze !!!!
Doszły jej dwa szczeniaki . Byłam u niej i z tego co zaobserwowałam i ona sama mi powiedziała jej potrzeby na wyposarzenie domu jest trochę większe niż szafa. To lista przedmiotów które może komuś zawalaja piwnicę i mógłby je oddać:
1. Wielka szafa
2. Stary kredens - trzeba w nim bedzie zamontować zamek, ale to sie zrobi
3. jakaś maszyna do szycia - przy tulu kotach trzeba ciagle coś zszywać
4. lodówka - Mira jest wegetarianką, w lodówce trzyma wszystkie mięsne akcesora psiej i kociej diety. Na jej jedzonko nie ma miejsca. Miała by ja na wyłączność :lol:
5. stare wykładainy, dywany - na posłania dla zwierzaków
6. w łazience ma na posadzkę betonową. Ciężko ją domyć z zapachu kociego moczu. Może komuś zbywa kawałek lentexu czy jakiejś wykładziny
7. i jakać szafka do tej łazienki

Posted

luka1 napisał(a):
cudownie - jej przyda się kazdy mebel i ta wykladzina - co ja mam gadać wiecie same
Asiamm jesteś niezastąpiona - dziękuję.

Czy to znaczy, ze mam nie rozwalać szafek których się pozbywam tylko tak zrobić aby miała z nich pożytek?

Posted

Isadora7 napisał(a):
To dam znać ale pewnie już po świętach, tylko transport załatwicie bo ja nie mam możliwości.

Ja bedę starała się załatwić większy samochód. Proszę o informacje dot. wymiarów mebli, oraz orientacyjnie miejsca odbioru (np. dzielnica Warszawy).

Mam też kawałek wykładziny dywanowej-taki pasek 1mbx3mb. Jak by to Pani pocięła, to mogło by być pod psie posłania.

Posted

Zmierzcie dokładnie ile tej wykładziny potrzeba ( wymiary ) . Często bywam obok sklepu z wykładzinami . Czasami resztki są za niewielkie pieniądze .